Sara la 2 Ani fara o saptamina : o pun in patut pe la 9 seara, adoarme in jur de 10, peste noapte se mai trezeste de vreo 2-3 ori, ba i-e sete, ba i-e cald, ba si-a pierdut pernitza ... ne face desteptarea la 5 dimineata, dupa care adoarme din nou pina pe la 9-9,30, depinde de cite ori s-a trezit peste noapte ... la prinz doarme cam o ora jumate ...
David se culca seara la 21:30-22 si se trezeste in jur de 7:30-8...uneori si 9 in zilele bune. Se mai trezeste uneori noaptea pentru o gurita de ceai sau pentru ca a visat urat...dar de la o vreme doarme bine toata noaptea. La pranz doarme cam 2 ore.
Sanatate maxima!
azi e prima zi cand s-a trezit la 9.00, dar se mai trezise la 7.15 sa manance.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Puiutul Oana-Ruth (care are 1 an si 3 luni) adoarme seara, pe la ora 22 si se trezeste in intervalui 8 - 9 dimineata, cu eventuale episoade foarte scurte de scincete, care se opresc daca se aude soptit glasul lui mami.
Dana si Iubirea ei
Stau cel mai prost dintre voi (m-am si speriat cand am citit raspunsurile voastre), pentru ca puiuta mea se culca f. tarziu, pe la 2-3 si nu stiu cum putem face sa o dezvatam de acest obicei. Desi per total ne lasa sa dormim boiereste (se scoala pe la 10-11), totusi cred ca nu e bun programul ei de somn. Aveti idee cum pot sa i-l schimb?
Amelia si bebita Ana Maria, nascuta pe 17 sept. 2002.