Relatii la serviciu?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

daniela-daneza :

...e asha de frumoasa povestea ta...sper din inima sa aiba finalul pe care ti-l doreshti !

Un singur lucru ash vrea totushi sa incerci sa faci : incearca sa nu rezumi toata existentza ta ulterioara, toata viatza ta insashi, la faptul ca trebuie sa fitzi impreuna...pentru ca, doamne fereshte!, daca nu va fi asha , va fi o inima rupta in plus pe lumea asta...

In speranta ca totul va fi asha cum vrei tu pana la sfarshit... in cinstea ta !

SaSuKe

P.S. Invita-l doar pe el !!! Doar vrei sa se simta important, deosebit, nu ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sasuke, fii sigur ca nu este el centrul universului meu.Am mai spus ,imi place dar sunt pregatita mult mai mult pt. varianta negativa ,decat cea pozitiva.Nu mai vreau sa am inima franta asa ca prefer sa fiu realista si dea ceea nici nu fortez lucrurile.Stii numai lucrurile se forteaza, oamenii se conving.Poate ii trebuie mai mult sa se decida, sau poate si el a suferit si nu mai vrea sa i se intample asta, sau poate ar trebui sa fiu mai clara in semnale......Imi doresc sa fim impreuna, dar daca nu se va intampla nici o tragedie,.,.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Eu ma gandeam sa-l inviti ,spunandu-i ca e rost de mare petrecere.Si cand colo tu sa-l inviti numai pe el.Cu ocazia asta nici nu mai ai nevoie sa-i dai alte semnale.Va intzelege de ce l-ai chemat numai pe el.Sau....ca sa nu intzeleaga gresit,mai stiu eu ce,ii spui clar:"Dom'le ,eu te plac si cu asta basta si trebuia sa-ti spun!"
Hai ca am luat-o pe aratura...insa e si asta o varianta.Ca prea vad ca te perpelesti saracutza....
Auzi?Da' tu cu sora lui nu mai vb.?Nu-ti da de intzeles nimic,nimic...cum ca te-ar place si el sau ceva de genul asta?

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Claudya, era vorba sa il invit doar pe el de la firma, pt. ca mai sunt si alti prieteni de ai mei.Deci nu voi fi doar eu cu el, asata ar fi fost posibil luni, de ziua mea, dar....

Ai dreptate si cu cea de a doua varianta, abordarea directa, am mai facut asa cu un tip dar eram in clasa a12 - Cine stie cumm ii zic intr-o zi, pai vorba ta cat sa o mai scald asa, ca e . ca nu e...Cu sora lui sigur ca vorbesc dar nu asa ceva...

Dana

Mergi la inceput

Am intzeles exact ce ai vrut sa spui de prima data,insa ziceam si eu asa...ce-ar fi sa contramandezi totul si sa-l inviti numai pe el?De aceea ziceam la un momant dat ca bat campii.Acum ne-am intzeles,da?

Acuma,cum spunea cineva,daca il inviti numai pe el din firma,poate sa se simta special,insa se poate sa se simta si nasol,necunoscand pe nimeni.Acum depinde cum il stii tu si cum crezi ca va reactiona intr-un grup nou pt. el.Cred ca intrebarile astea ti le pui si tu si mai rau te enervez daca nu-ti dau nici o solutie.Asa ca mai bine tac.
E intr-adevar delicat,dar nu imposibil!

Mami si Emma gangurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Eu una nu l-as invita in nici un caz numai pe el din firma, cel putin inca un coleg sau doi, insa in primul rand nu as amesteca prietenii cu colegii de serviciu.... Cred ca o atmosfera cu adevarat intima s-ar putea crea intr-o cafenea sau la un restaurant, numai colegii de la serviciu. Si uite, ar fi o ocazie pe 8 martie. Verisoara mea, s-a cuplat cu sotul (coleg de serviciu) tot pe un 8 martie. Fetele singure, fara familie, obigatii, s-au vorbit si si-au invitat colegii (tot cei fara obligatii) de 8 martie la restaurant. Au platit ele , dar s-au ales cu o distractie pe cinste, flori, cadouri, iar verisoara mea si cu un sot....

rocsana

Mergi la inceput

Mmmm,suna bine ce povesteste Nshiro.
Stii,Dana si eu ma gandeam ca e cam aiurea sa "amesteci" colegii de munca cu prietenii.De-asta ma gandeam ca poate el s-ar simti aiurea sa nu cunoasca pe nimeni acolo.Si chiar daca ar veni mai multi de la munca,ar fi doua "gasti",nu?
Bai,am zis ca tac,insa ma mananca limba,nush de ce...asa vreau sa-ti fie bine si sa nu fi dezamagita...

Fa exact cum simti!

Mami si Emma gangurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Dana
Cum a fost?
Ce ai facut l-ai invitat?
Eu abia acum am intrat dupa cateva zile si am vazut ca te intrebai ce sa faci.Am inteles ca e taur si atunci nu cred ca ar fi tare incantat in companie "noua".Pe de alta parte nici cu alti colegi de serviciu nu e bine tocmai fiinda nu vrea sa se stie!
Eu ti-as fi sugerat ori voi doi ori tu si altii...dar in final prea tarziu acum,nu?
Succes!

pitica

Mergi la inceput

Pitica, l-am invitat.Am scris cum a fost lansata invitatia, el mi-a servit mingea la fileu, dar din pacate au disparut 2 pagini de subiect.Au fost probleme cu serverul.

Rog pe toti care au postat sa mai rescrie odata ce au scris.
EL nu a venit , pt. ca era deja invitat in alte 2 locuri , si nu m-a mintit pt. ca vineri seara am plecat cu el cu masina, dar nu eram singuri, pe drum l-a luat pe un amic de al lui si am inteles ca era ziua de nastere a unei persoane cu care el a pus bazele acestei firme.Intr-un fel mai bine ca nu stiu daca s-ar fi simtit ok.Oricum maine am de gand sa il fac sa se simta dator.....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Indraznesc sa imi bag si eu nasucul aici ca tare curioasa sunt. Am citit povestea ta, mai Dana, si astept sa vad continuarea! La sfaturi nu ma bag pentru ca tu stii cel mai bine ce sa faci, stii cel mai bine ce ai in fata ta... m-as bucura sa se termine bine, adica sa ai parte de o relatie frumoasa! Uf, cate emotii si fluturi prin stomacelele noastre! Tzinem pumnii!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput