Nu merg emoticoanele!!
Nu stiu ce s-a intamplat ca de 2 zile nu mi se deschide pagina cu emoticoane.Imi apare asa cand vreau sa deschid:-error on page
-javascript:open Window3('pop_new_smiles.asp').
Va rog sa-mi spuneti daca e la mine vreo problema si cum o pot rezolva.
Multumesc!
P.S.Nu pot nici sa vizualizez mesajul inainte de-al trimite,imi apare acelasi lucru.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Raspunsuri
Claudelu spune:
ALinushule s-au rezolvat problemele la mine si au aparut la tine?? Probabil ca e molipsitor Mi-e mi s-a spus ca e de la mine si eu nu credeam, dar intr-o zi s-a resetat calculatorul, nu stiu cum, din senin si toate bubele au disparut
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alinamoro spune:
Clau,mersi de consolare,sper sa se rezolve si la mine ca nu-mi place fara emoticoane.As vrea sa stiu daca e de la mine problema si daca as avea si o rezolvare...
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
admin spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau,mersi de consolare,sper sa se rezolve si la mine ca nu-mi place fara emoticoane.As vrea sa stiu daca e de la mine problema si daca as avea si o rezolvare...
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina,
Vrei sa-mi spui te rog ce browser si ce versiune de browser folosesti. De asemenea as dori sa stiu daca ai schimbat ceva recent la PC-ul tau. In general erorile Javascript sunt problema noastra. A mai intampinat cineva aceasta problema?
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by ADMINquote:
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina,
Vrei sa-mi spui te rog ce browser si ce versiune de browser folosesti. De asemenea as dori sa stiu daca ai schimbat ceva recent la PC-ul tau. In general erorile Javascript sunt problema noastra. A mai intampinat cineva aceasta problema?
Noi folosim Internet Explorer si nu am schimbat nimic la PC recent.De vineri nu-mi merg emoticoanele.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Delia spune:
quote:
Nu mai stie nimeni nimic????????
Va roggggg!!!!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Subscriu aici ca sunt disperata, un sfat, o idee, orice, pliiz!
Delia si Codrin
alinamoro spune:
Yesssssss,merg emoticoanele!!!
Pana la urma nu stiu unde a fost problema,dar de azi imi merg iar emoticoanele.Ce ma bucur!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici