Idei cadou copil 2 ani
Fetita unor prieteni f. apropiati va implini in curand 2 ani si habar n-am ce sa-i cumpar. Copilu' bazaie ca n-are role dar habar n-am daca si unde se gasesc role atat de mici si echipament de protectie pe masura. Nu vreau sa-i cumpar hainute (ca oricum are o groaza si se vor pierde in multime) si papusa Barbie (nu mi se pare deloc educativa aceasta jucarie). Ce idei imi dati? (Si idei si adrese din Bucuresti)
Raspunsuri
light spune:
Desi am baiat si pentru el raspunsul cel mai potrivit e: ceva cu rotzi, pentru fetita asi zice: carticele cu animalutze, papusica in carucior( le place mult sa il plimbe - dar vezi sa nu cumva sa aiba deja) sau casute cu papusi in ele, seturi de bucatarie de jucarie, si cam atat ma duce capul deocamdata...Liviu mai are o jucarie care chiar ca si-a scos toti banii pana acum si se potriveste cred si pentru fetite; e un calutz de plastic, obligatoriu cu roti, care este montat pe un balansoar. I l-am cumparat pe la 1 an si 7 luni si inca il foloseste. Se poate scoate din balansoar si se poate plimba pe roti.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Cristina_C spune:
Orice ce te hotarasti sa-i iei, nu omite un aspect: sa scrie pe ambalaj ca jucaria e potrivita pentru copiii sub 3 ani. O jucarie trebuie sa fie in primul rand sigura (sa nu contina sau sa se descompuna in piese mici care ar putea fi inghitite sau cu care sa se sufoce).
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
light spune:
Intre timp mi-a mai venit o idee. Ai putea sa-i iei Lego. Daca ii place sa construiasca, chiar daca mai are un set in casa, e binevenit si al doilea, noi cel putin niciodata nu avem destule cuburi.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
mimsi spune:
Da, imi place ideea de LEGO. Dar nu e prea mica? Si mi-a suras si ideea de tricicleta si cartile 3D. Mai imi plac enciclopediile pt copii, dar cred ca-i prea mica si nu-i iau cadou ca sa i-l dea peste 2 ani...
light spune:
Nu stiu ce sa zic. Liviu se joaca cu lego de la 1 an jumate si acum e maestru la construit trenuri.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
tinatache spune:
Lego sau tricicleta propun si eu. Enciclopedie a primit a mea acum la 3 ani si inca e prea mica pt asa ceva. Cartile 3D nu au prea incantat-o, tb sa aiba grija cum le inchide ca altfel se indoaie alea pe acolo. Dar cartile cu puzzle de la Teora ii fascineaza pe amandoi.
Cristina
accepta, sau schimba!
Crisu spune:
Noi avem o masina cam de marimea unei triciclete pe care o poate incaleca iar la spate are un spatar mai inalt pe care o poate impinge. Saua se ridica si se pot baga diverse chestii inauntru. Tot carti as cumpara si eu, sunt in carref, cu cap de animale, leu, rata... Si lego merge. Eu i-am facut cadou fetitei nasei mele la 3 ani carut de impins cu papusa si a fost super incantata.
Succes!
Cris si Alex
mimsi spune:
Fetita in cauza are carut cu papusa. Si de n-arfi avut nu i-as fi luat pt ca "nu simt". Mai degraba ceva de sport, dezvoltare sau pus mintea la contributie.
Karina spune:
Poti sa-i cumperi un casetofon pt. copii si citeva casete cu povesti, sau o bucatarie (dar asta presupune un efort financiar mai mare). Daca te hotarasti la Lego, uite-te si la varianta cu scaunel (un scaunel de plastic in care sint piesele). Bogdan e f. fericit cu scaunelul, il cara peste tot cu el.
De asemenea poti sa-i cumperi o bicicleta cu roti ajutatoare - dar si asta e un cadou scumput.
Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
qsar spune:
Dinu a primit un trenulet cu baterii si cu sine, haios foc care ii este foarte drag. Atat de rag incat am umblat tot Bucurestiul pana i-am gasit unul identic ca sa-i facem linia mai lunga si acum e o mare distractie ca ne "alergam" cu trenuletele :)). Si carticele-puzzle cu care ne jucam toata ziua.
Q