Invitatie la vals..

Invitatie la vals.. | Autor: ana_maria222

Link direct la acest mesaj

cartea aceasta mi se pare de departe dea mai fumoasa carte pe cate am citit-o pana acum..a mai citit-o cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Eu credeam ca nu exista om care sa nu o fi citit-o.La vremea cind am citit-o stiu ca m-a impresionat foarte tare si multa vreme m-am gindit la felul cum este prezentata viata si mai ales dragostea.Si mult timp m-am intrebat daca o dragoste ca a lor ar fi fost o binecuvintare sau un blestem.
Sper sa primesti multe raspunsuri.Din pacate este o carte veche si nu stiu citi au apucat sa o citeasca.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eram in liceu cand am citit-o, aveam o prietena care-mi povestea ce carte grozava e si din pacate, cand am terminat-o, am simtit dezamagire, asteptam altceva... poate ca trebuia sa o citesc cu cativa ani mai devreme. aceeasi dezamagire am simtit-o peste ani cand am recitit o carte ce in gimnaziu mi-a placut f. mult-"la rascruce de vanturi". oricum, daca ar fi sa recitesc una dintre cele doua carti, pe a doua as alege-o...

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

da..eu am citit-o cand aveam 15 ani...si am recitit-o acum si nu mai are acelasi farmec..dar oricum, mi se pare grozava...

Mergi la inceput