Analize genetice

Analize genetice | Autor: Catalici

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Sunt noua pe acest forum desi va urmaresc de foarte mult timp. Povestea mea este urmatoarea: de 5 ani eu si sotul meu incercam sa facem un bebe. Am facut o multime de tratamente si analize (inclusiv 3 inseminari artificiale). Toate analizele mele cat si ale sotului au iesit foarte bine, dar nimic. Toti doctorii la care am fost (Marinescu, Ancar, clinica Sabyc) au spus ca totul se datoreaza stresului dar mi-e foarte greu sa cred asta (5 ani de nereusite e cam mult). Urmeaza sa facem FIV, dar as vrea ca inainte sa fiu sigura ca am epuizat orice alta varianta. Am auzit vorbindu-se de analize genetice si as vrea sa incerc si asta, poate cine stie, imi dau un raspuns care sa ma lamureasca de ce nu iese nimic.
Stiti ceva despre analizele genetice? Unde se pot face astfel de analize in Bucuresti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Calinda, in primul rand bine ai venit si sa fi sigura ca ai ajuns unde trebuie.
Ref. la analizele genetice eu stiu ca se fac numai in cazul in care pierzi sarcini repetat nu si cand nu ramai insarcinata.
Sper ca sa se rezolve cat mai repede problema ta.
Succes.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Catalici, pt. mai multe informatii citeste aici:
http://www.geneticlab.ro/romana.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mergi La Parhon, e mult mai ieftin fata de GeneticLab, programari la tel:

0722 785 668 - Dna Dr. Ioan Doina

bafta si bine ai venit la

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor poate sa-mi enumere si mie cineva care sunt
analizele genetice care se fac?
MULTUMESC

Mergi la inceput

in primul rand se recomanda cariotipul pentru ambii parteneri si daca sotul are probleme se mai recomanda si analiza microdeletiilor cromozomului Y (dar nu stiu sa-ti spun in ce conditii se recomanda asta).

noi am facut cariotipul (a fost ok) si nu ni s-a mai recomandat nimic altceva

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Tia - cam cat costa analizele astea la Parhon?

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Luli iti raspund eu cu toate ca nu cred ca mai este de actualitate tariful, pentru ce eu am facut analizele genetice la Parhon acum fix 2 ani. Eu am dat 1.100.000 lei pentru ca eu am avut adeverinta de la servici si ordinele de plata pentru sanatate( 7% si 6,5%) si practic am platit numai pentru sotul meu, daca aveam si de la el de la servici adeverinta si OP plateam si mai putin. Am mai avut si o trimitere de la medicul ginecolog.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

luli,

2.200.000 lei cariotipul pentru amandoi si nu mi-a cerut adeverinta, sunasem inainte sa-mi fac programare si i-am dus si un buchet de flori i-am spus povestea cu sarcina oprita in evolutie dupa FIV si m-a primit

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Adeverinta de la servici ti-a trebuit in original?
Nu a fost suficienta adeverinta in care se preciza ca s-au platit toate darile, a mai trebuit si copia dupa OP-uri?
Eu am mai cerut adeverinta de salariat cand m-am internat in spital dar mi-a precizat pe adeverinta ca s-au platit toate darile si nu mi-au mai cerut altceva - a fost suficient.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Luli nu stiu care mai este procedura acum , cred ca cel mai bine o suni pe D-na Dr. si o intrebi ce sa ai la tine ca sa platesti mai putin.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput