Vreu sa-i fac o casuta!Ma ajutati?

Vreu sa-i fac o casuta!Ma ajutati? | Autor: Lya

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am o mare,mare rugaminte la voi.Am o fetita de 1,8 luni si peste putin timp o sa ne mutam, in sfarsit ,intr-un ap cu 2 camere(dintr-un ap cu o camera).Dupa ce ne instalam vreau sa-i fac o casuta(de mult visez la asta)si am nevoie de idei si de sfaturi din partea celor care-au facut asa ceva .
Ma gandesc si la varianta de-a cupara una ,dar nu stiu unde as gasi o casuta care sa nu ocupe mult spatiu si sa fie si la un pret bunicel .
Astept cu nerabdare sfaturile voastre.Daca-ti avea si poze ar fii super!
Pupici!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Lya si Rut(14 iunie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am vazut o casuta din carton, care se poate colora de catre voi, la Diverta si costa in jur de 700.000. Si mai erau la Carrefour, dar din acelea cu pereti nerigizi, dintr-un fel de fas cred si colorate.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Andreea mersi de informatie!Poate ajung prin Carrefour sa vad ce au si la ce pret!
Astept si ceva idei de constructie a unei casute.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Lya si Rut(14 iunie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Lya,
Daca ai timp si rabdare sa cauti, vezi si la "Le faceti jucarii copiilor...?" Sper sa nu gresesc... imi amintesc ca una dintre fete spunea ca vrea sa faca o casuta pt. copil si dadea chair si niste siteuri cu poze. Mie mi-au placut mult si daca ai pe cineva priceput sa lucreze dupa imagini, merita incercat. Nu iti pot spune insa pagina. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Aici e subiectul de care povesteste ML:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33103" target="_blank">Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor
E chiar la inceput, pag 1-2. Succes Lya!

Mergi la inceput