Continua proverbul / zicala / maxima....(6)
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
Raspunsul este, miciuna !
Dar, corina, era randul tau sa postezi un proverb. Hai, scrie tu, ceva !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46354" target="_blank">Scorpiute
Liana30 spune:
iselin e buna si asta dar raspunsul era :"Lenea la om e ca rugina la fier"
Pentru ca nu a aprut nimeni cu nimic imi permit eu sa scriu imi asum toata vina...
"Politetea este cheia de aur care..........
Liana
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Raspunsul este, miciuna !
Dar, corina, era randul tau sa postezi un proverb. Hai, scrie tu, ceva !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricornwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46354" target="_blank">Scorpiute
daca nu m-am incadrat in timp, am pierdut randul
dar nu e nici o problema
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
" aschia nu sare ....." proverb romanesc
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
cu drag de forum, corina
"Aschia nu sare departe de brad"
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by corina iulia
cu drag de forum, corina
"Aschia nu sare departe de brad"
"aschia nu sare departe de trunchi"
dar scuze, cred ca am intrat peste tine cu zicala "fiecare pasare, pe limba ei piere..."- credeam ca ai spus tot proverbul. scuze inca o data.
oricum nu stiu raspunsul
cu drag de forum, corina
Bubbles spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Politetea?
Roxana, eu ii raspundeam Lianei...
quote:
Originally posted by Liana30
"Politetea este cheia de aur care..........
Originally posted by Bubbles
... deschide toate usile.
Bianca