Ercefuryl?

Baietelul meu a facut temperatura 38.7 si a avut cateva scaune apoase. Am fost la medicul de familie si a spus ca are rosu in gat. Mi-a recomandat Ospamox si Ercefuryl. Nu mi-au dat prospectul de la farmacie pentru ca am luat doar 5 pastile. A mai folosit cineva, da reactii adverse?
Roxana si bebe Stefan(24.04.2004)
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
Raspunsuri

DianaR spune:
N-am gasit pentru Ercefuryl prospect in romaneste ci pentru www.farmaline.ro/index.php?cid=5&aid=943&pid=368&&7b8938f6a05b9f987b546309d6c75270=293757679" target="_blank"> Antinal care are aceeasi substanta activa.
In franceza www.doctissimo.fr/medicament-ERCEFURYL.htm" target="_blank"> Ercefuryl
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

roxanaz spune:
Ercefuryl-ul este antidiareic....si cam puternic totusi. dar daca e prescris de medic da-i-l.
sanatate!

roxicucu spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Nu stiu de ce mi-a dat asa, ca la Stefan nu e chiar asa de grav. Daca se trateaza rosul in gat ar trebui sa scape si de diaree, nu? Parca nu i-as da, ca nu mi se pare deloc diaree acuta sau cronica.
Roxana si Stefan
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

adameasca spune:
Nu cred ca e cazul sa tratezi cu o oarecare indiferenta o diaree, poate duce la deshidratare, copilul se simte rau. Ercefurylul stiu ca e bun pt asta. Nu-i cred ca e obligatoriu sa-i treaca de la ospamox, asta e pt gat, nu?
Acu ceva vreme se gasea pe piata Colistin, dar stiu ca nu se mai fabrica. Am intrebat medicul si la farmacie ce pot sa ii dau in loc de Colistin, sa am in casa si mi s-a recomandat Ercefuryl-ul.
Insanatosire grabnica!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi

Denisa_35 spune:
Este foarte bun si eficient! Eu am avut mai mereu probleme cu baietelul meu cel mare cu stomacul, si in afara de dieta, care reprezenta cam 90% din tratamentul unor astfel de afectiuni, am folosit Ercefuryl (dizolvam continutul unei capsule in 20 ml de apa plata si ii dadeam in 2 prize, dimineata si seara-asat era doza ce mi-a fost recomandata de dr. la varsta de 3,5 ani). Oricum nu se da deact 5 zile. Iar pentru diaree, de fiecare data in afara de Smecta am folosit si Debridat, care de asemeni este foarte bun pentru diaree.
Sanatate multa!
Denisa, copilul Alexandru -3 ani si 9 luni si bb Luca 2,5 luni