La cine facem inscriere pentru clasa I ?

La cine facem inscriere pentru clasa I ? | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

La cine se face inscrierea in cls.I, la d-na directoare sau la invatatoare direct ? Si din prima zi in care merg sa vorbesc trebuie sa am dosarelul ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu am tratat cu directoarea, ea face jocurile si repartizeaza copiii in clase,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Initial creeata de miruna28

La cine se face inscrierea in cls.I, la d-na directoare sau la invatatoare direct ? Si din prima zi in care merg sa vorbesc trebuie sa am dosarelul ?

Te duci intai la directoare. apoi iti zice ea ce sa faci.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am dat intimplator peste directoare cind bintuiam prin scoala si chiar ea m-a dus la secretara dupa ce i-am spus ce caut. Secretara mi-a spus sa-i duc dosarul care sa cuprinda
-copii dupa CI parinti
-copii certificat de nastere copil
-adeverinta de la medic ca e apta de scoala
-2 dosare de caton
-citeva foi A4

Cred ca depinde si de fiecare scoala, la altele cer pixuri, plicuri etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

va multumesc mult tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La secretariat am depus dosarul cu:
-certif.copil copie,
-BI mama copie
-cerere de inscriere(era gata xerox-ata,doar trebuia completata)
-adeverinta de la medicul de fam.(ulterior fisa medicala de la gradinita)

La D-nul Dir.am dat o mica atentie pt.a fi plasat copilul la o invatatoare buna.
NU doream sa pice la vreo SUPLINITOARE!!!

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valyro1989 spune:

ATENTIE
Inscrierile la clasa I se fac pana cel tarziu in mai.
Interesati-va la mai multe scoli pentru ca eu cunosc scoli unde nu se cer coli, taxe etc. etc.
Sunt scoli si scoli. Unele sunt dotate, renovate, au termopane, au sali de sport noi si de aceea nu se percep nici un fel de taxe. Asa poti sa recunosti o scoala mai slab dotata , care cere mai mult. Feriti-va de astfel de scoli pentru ca sigur trebuie sa dati fondul scolii sume mari 500.000 lei - 1.000.000 si altele pe care nu le stiti la inscriere si nu are nimeni interes sa vi le dezvaluie.
Pentru clasa I este bine sa alegeti prima data omul si apoi scoala.
Sunt cateva scoli cuprinse intr-un program de renovare si dotare deosebita de ceeace nu s-a facut pana acum, ceva din fonduri europene. Am citit in ziar, dar nu am retinut decat pe prima scoala trecuta, care ma interesa pe mine;SCOALA NR.22 MEXIC {Bd.1 Decembrie 1918,sect.3}
Caut si va tin la curent.Cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Noi intai ne-am interesat ce scoala din zona ar fi cea mai buna si dupa aceea ce invatatoare de la acea scoala ar fi cea mai potivita. Am fost si am discutat cu dansa, dupa aceea am tinut legatura telefonic si ne-a anuntat cand incep inscrierile si ce trebuie sa contina dosarul. Asa ca pe 1 martie ne prezentam la secretariatul scolii cu dosarul si il depunem. Dupa aceea o anuntam pe invatatoare ca l-am depus si se ocupa ea de restul. Cam asta e.

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+

Mergi la inceput