Problema cu semnatura
Eu mi-am stres orice fel de semnatura, ca nu mai am chef de ea!
dar dupa mesaje imi apare un spatiu mare care nu-mi place deloc.Cum sa fac sa nu mai apara spatiu?
Am sters din profil, deci nu pur si simplu cand scriu mesaje .
va rog eu, chiar nu-mi place spatiul ala.
Raspunsuri
mara03 spune:
da' de ce ti-ai sters semnatura frumoasa si pozele? sa nu mai vedem noi cele mai frumoase fete si ochisorii verzi si frumosi ai sofiei?
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Sabina spune:
Mara, am lasat pozele la profil personal...
Si am si albumu.
da la alte fete am vazut ca nu apare spatiu, Oanabeule....
Oana_B spune:
Nu stiu sa explic prea tehnic, dar eu cred ca fereastra de mesaj are o marime standard care ramane neschimbata pana la un anumit numar de randuri scrise per mesaj. Cand depasesti numarul ala de randuri fereastra incepe sa se modifice de aia poate la unele fete apar pauze si la altele nu.
La fereastra pe care o am acum deschisa, m-am dus cu enter in jos si la al 12-lea rand mi-a aparut in dreapta cursorul ala de sus-jos. Dupa logica mea atunci, pana la 12 randuri scrise fereastra are marime fixa, dupa aia modificandu-se pot aparea pauze sau nu.
..zic si io..
Sabina spune:
quote:
Originally posted by mara03
da' de ce ti-ai sters semnatura frumoasa si pozele? sa nu mai vedem noi cele mai frumoase fete si ochisorii verzi si frumosi ai sofiei?
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
tu mai bine citeste ultima poanta
Sabina si Sofia Galagia
Sabina spune:
da Oana, mi-am dat seama intre timp! Asa ca decat sa ma chinui sa scriu 12 randuri mai bine bag semnatura la loc
mersi, si pupici!
Mara, sper ca nu te-ai suparat!
Sabina si Sofia Galagia
mara03 spune:
ei, nu m-am suparat, da' nu stiu la ce poanta te referi. daca te referi la cea a sofiei de ieri, am vazut-o chiar dupa ce ai postat-o.
noutati!!!
lilanda spune:
Sabina, mie imi place varianta finala de la semnatura ta (aia de pina acum), fiindca zau asa, inseli harpa cu trombonu'??? Ntntzntz
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet