Jocul cu de toate(18)
Raspunsuri - Pagina 13
copiloi spune:
Revin tot eu.....
In ce oras a fost fabricata prima masina Mercedes si de unde ii vine numele?
Alina
Teodora D. spune:
numele este al fiicei omului de afaceri emil jellinek, care a investit in realizarea acestei masini, iar orasul cred ca e stuttgart
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
copiloi spune:
Prima masina a fost facuta in Mannheim, iar in ceea ce priveste numele de Mercedes, eu stiam ca-i numele fetei lui Carl Benz.....de Jelinek , eu nu am auzit!
Mai cercetez.....
Alina
bombi spune:
Am cercetat si eu ...
Mercedes e intr-adevar fiica lui Jellinek. www.cms.daimlerchrysler.com/emb_classic/0,,0-195-143246-1-84811-1-0-0-0-0-0-434-78641-0-0-0-0-0-0-1,00.html" target="_blank">The Trade Name
Unde a fost facuta prima masina nu sint foarte sigura, desi am vizitat muzeul Mercedes de 2 ori. De www.cms.daimlerchrysler.com/emb_classic/0,,0-195-143247-1-84819-1-0-0-0-0-0-434-78641-0-0-0-0-0-0-1,00.html" target="_blank">aici as putea intelege ca ar fi Stuttgart (Cannstatt e o suburbie a Stuttgartului)
Teodora D. spune:
eu lipsesc pana diseara, bombi -pune tu o intrebare.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
bombi spune:
Sorry, de-abia acum am vazut ca am ramas mostenitoare pe subiectul asta
Cind, unde si care a fost primul model Dacia?
Danna spune:
1968 - Dacia 1100 sub licenta Renault 8, Uzina de Autoturisme Pitesti - Colibasi.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
Danna spune:
Care este cea mai mare pasare ce poate atinge 2,40 m in inaltime si poate ajunge pana la 150 kg?
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara