CAUT URGENT BONA!

CAUT URGENT BONA! | Autor: manuletz

Link direct la acest mesaj

Caut bona pentru zona Bdul Basarabiei - patinoar. Ar fi bine daca ar fi dintr-o zona apropiata.
Bebele meu e baietel, are 8 luni si e un copil foarte cuminte!
Programul ar fi de dupa-masa - 6-8 ore - pana la ora 20:00!
Doresc si menaj usor. (nu se va speti muncind! prioritar e copilul!)
Rog ajutor! Urgent!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Am postat anuntul la mica publicitate, o cunostinta de a mea cauta un post de bona, locuieste in zona Popa Tatu, in caz ca doriti sa o contactati nr de tel este 310.36.26

Mamica de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Daca nu ati gasit bona pentru bebe eu as dori sa ingrijesc un copil.Nu am recomandari dar experienta nu am pierdut-opentru ca am un baietel de 4 ani pe care l-am facut la 40 ani dupa ani de tratamente si 3sarcini pierdute.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuletz spune:

Buna ziua!
v-am primit mesajele si am ezitat sa va raspund pentru ca deja am avut o intalnire cu o doamna care s-ar putea sa vina de saptamana viitoare, dupa ce isi face cateva analize pe care i le-am solicitat. (avand in vedere ca e un bebelus, as dori ca persoana pe care o angajez sa isi faca coprocultura, coproparazitologic si exudat faringian, analize recomandate in mod expres de catre doctorita mea de familie, care spune ca a vazut prea multe probleme de infectii cu giardia in ultima vreme).

nu stiu cu certitudine ca voi ramane la aceasta persoana, dansa e o doamna placuta dar prea fina, careia imi va fi greu sa ii cer sa imi faca menaj, asa cum imi doresc de la persoana care va fi angajata.
Deci - daca va intereseaza, eu doresc sa angajez pe cineva care sa vada si de bebe - asta e prioritar - dar sa fie dispus sa faca si un minim menaj, cu alte cuvinte sa ma ajute in gospodarie la un mod "implicat" - in toate treburile zilnice care apar: putin gatit (mai ales pentru bebe), calcat rufe (macar o data pe saptamana), aspirat - de vreo 2x/sapt, sters praful - si strans lucrurile, impaturit, asezat in sertare si dulapuri. nu cred ca e mare lucru, dar e nevoie sa fie facute TOATE aceste activitati. nu vreau sa insist eu zilnic asupra lor, vreau sa fie cineva care sa simta singur ce e de facut si sa se implice!
in ce va priveste, daca va mai intereseaza, am putea vorbi la telefon, va voi suna eu, dar recomandarea e importanta si ea, ori despre dvs. nu stiu nimic iar despre doamna in cauza am recomandari bune.
multumesc.

quote:
Originally posted by andreea_tx

Daca nu ati gasit bona pentru bebe eu as dori sa ingrijesc un copil.Nu am recomandari dar experienta nu am pierdut-opentru ca am un baietel de 4 ani pe care l-am facut la 40 ani dupa ani de tratamente si 3sarcini pierdute.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuletz spune:

multumesc de mesaj. am luat legatura cu doamna. dansa nu accepta sub nici o forma sa faca menaj.

quote:
Originally posted by sigrid26

Am postat anuntul la mica publicitate, o cunostinta de a mea cauta un post de bona, locuieste in zona Popa Tatu, in caz ca doriti sa o contactati nr de tel este 310.36.26

Mamica de printesa

Mergi la inceput