GRECIA si grecoaicele nr.2

GRECIA si grecoaicele nr.2 | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35462" target="_blank">Grecia si grecoaicele nr.1

Sa aveti grija de voi.Sa nu faceti ca mine!!!

Va spuneam in mesajul precedent ca am fost bolnava si ca sint mai bine...era doar linistea dinaintea furtunii!!! La 7 seara am facut din nou febra,39.5 si nu imi cadea cu nici un pret.Am fiert in suc propriu pina la 2 dimineata pina s-a indurat Dumnezeu de mine si a inceput sa-mi scada febra.Am inceput sa arunc hainele de pe mine una cite una,nu suportam sa ma atinga nimic,pana dimineata nu le-am pus,am pierdut cred prin transpiratie toata apa din corp,dar aveam o sticla de 1.5l linga mine si o inlocuiam. Si tusea nu imi dadea pace,ma durea in piept...am crezut ca mor.
Makis bineinteles nu s-a dus la servici,a dus copii la gradi si a alergat si eu cu el la inceput sa ne inscriem la un medic de familie,altfel nimeni nu se uita la mine..si ce daca ma tavaleam pe jos...trebuia sa am medic de familie.
Noi fiind noi in cartier,nu am apucat pina acum
La ora 12.30 a reusit in sfarsit dupa ore de asteptari si dupa ce m-a dus pe mine acasa sa obtina mult ravnitul dr,care e o doctora extraordinara,simpatica si imi place mult de ea...a meritat asteptarea!!!

Dupa amiaza la 17.00 m-am dus imediat la ea la cabinet care e nu departe de casa,am luat singura un taxi,ma simteam mai bine si gemenii dormeau,Makis nu ma putea duce deci cu masina,am ajuns O.K.
Am asteptat si acolo cam o ora...nu eram singura bolnava...si cind dr a pus stetoscopul in spatele meu si am auzit-o ca ofteaza,nu mi-a placut deloc!
Fara sa imi dea un diagnostic sigur,mi-a dat sa fac de urgenta dimineata la prima ora o actinografie si sa vin imediat la ea!
Plamanii erau plini de infectie si era foarte serios,ma pazea chiar si spitalul.Va dati seama ca la auzirea cuvintului "spital" am inceput ca bocesc cu gindul la gemeni,dar m-a asigurat ca e o foarte mica posibilitate si sa nu ma gindesc la ea.A zis ca din 20 de pacienti pe care ia vazut in ziua respectiva cu aceleasi simptome.a prescris simplu o reteta si ia trimis acasa,eu fiind singura cu asa gravitate!!!

Si ca sa nu lungesc prea mult pomelnicul,am facut actinografia dimineata si am descoperit ca am PNEUMONIE,plamanul sting fiind asa de plin incit imi apasa inima si asta imi dadea durerile de care va spuneam din piept!!!
Mi-a prescris antibiotice foarte puternice pt 8 zile si mai vedem!

Si ca sa nu fiu singura il am si pe Yannis cu antibiotic pina la urma,pentru ca bronsiolitita lui nu ceda si asa ca nu am avut incoto!
Sas xereto!

PITICII www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII POZE NOI
www.desprecopii.com/info.asp?id=34" target="_blank">Articol DC despre gemeni www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">CIND VISUL DEVINE REALITATE!