Postul Mare

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor,bine v-am regasit!Exact dupa ultimul meu raspuns mi-a picat netul si abia in seara asta a remediat al meu problema.Ce mai,e groaznic fara net!Vad ca mai toate v-ati spovedit ,am sunat si eu la parintele si m-a programat pe 10.
Adrianasi eu tot asa stiu,ca e bine ca sa faci o spovedanie generala cand mergi la un duhovnic nou ,ca sa te cunoasca.Eu cred ca e bine de facut si anual ca sa ne smerim,dar probabil depinde si de duhovnic.
Daromi-a placut ideea cu caietelul,o voi aplica si eu.In fiecare zi adun o multime de pacate, cu fapta,iar de ganduri,ce sa zic,nu vad nimic curat in ele.Eu cred ca e bine sa ne spovedim cat de des,daca putem.
Sabinaai avut dreptate cu frigul.Din cauza vremii nu am mers azi la maslu,fiindca trebuie sa stau mai mult afara cu Ilinca,decat in biserica.Poate se mai indreapta vremea saptamana viitoare.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

M-am apucat sa fac sarmale de post ,mey.Tineti-mi pumnii ,ca n-am invartit sarmale in viata mea ,e premiera.Vine o vecina sa-mi arate cum se procedeaza.Ziceati de smantana de soia,unde gasirati asa ceva,exista in Bucuresti?Am vazut branza de soia ,dar smantana nu.Irina si bb Iinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu ma bucur ca am reusit sa ne spovedim si sa ne impartasim cu totii, ca eu nu mai ajunsesem de mult, inainte sa nasc. asa bine a fost, pe urma parca zburam

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Adita,asa arata brinza de post pe care o am eu: http://www.parmazano.com/pz.html
Irina,spor la sarmalute..hai ca nu e asa de greuNu te prea ajuta, dar asa arata smantana care o folosesc eu :http://www.alprosoya.co.uk/.
Adriana,fericiti suntem din mila Domnului..ca noi...viermisoriviermim..
Post usor!

Joanna

Mergi la inceput

Ioanna .Arata super ,dar aici n-am vazut asa ceva.Gata ,am invatat si eu sa fac sarmalute,nu e greu.Sunt deja la cuptor,ce bine ar veni niste smantana de soia pe eleIrina si bb Iinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Fetelor, vad ca majoritatea v-ati spovedit, ceea ce este foarte bine

Eu am fost aseara la o slujba cu acatiste, foarte frumoasa, nemaipomenita. In fiecare duminica dupa-masa se fac slujbe pentru familie, pentru sanatate, etc. De exemplu aseara a fost pentru eliberarea din patimi:desfrau, betie, lacomie, ura, etc. Atat de pacatoasa ma simteam in acele momente !!(nu va ganditi la betie) cred ca niciodata nu reusim sa scapam de toate pacatele noastre, decat sa mai eliminam din ele.

Vianne si fetele din Brasov, slujbele acestea sunt duminica la ora 18 la biserica Sf. Gheorghe, pe toata perioada postului si dupa aceea.

Post usor si inima curata va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, m-am spovedit si eu si m-am impartasit, slava Domnului!

voiam sa va multumesc, pentru ca m-ati ajutat foarte mult sa nu mai aman spovedania: vazandu-va pe voi, am zis: gata, am ramas de caruta!:))

Doamne ajuta!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, m-am spovedit si eu si m-am impartasit, slava Domnului!
voiam sa va multumesc, pentru ca m-ati ajutat foarte mult sa nu mai aman spovedania: vazandu-va pe voi, am zis: gata, am ramas de caruta!:))

Sa iti fie de mare folos Spovedania! Cum te simti acum, eh ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Gandacelu,
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gandacel,nu aveai nici o sansa sa ramai de caruta,locul era rezervat pentru mine,ca abia duminica sunt programata la spovedit.Dar cum cei din urma vor fi cei dintai...va ajung si eu pe toate,in curand.Irina si bb Iinca(26apr04)

Mergi la inceput