alaptatul dupa cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Iti dau si eu un sfat...sa faci cura cu seminte de marar timp de 21 de zile si vei avea niste surprizeeeeee...Mararul mareste spectaculos cantitatea de lapte si calitatea lui.Eu asa am facut si am laptic muuuuult si acum de trebuie sa-l mai scot din cand in cand ca bebele meu la 9 luni tot nu face fata, asa ca ,eu zic ca merita sa incerci!!!
In plus calitatile mararului intra si in laptic si-i calmeaza colicii bebeului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Intr-adevar, da-i intai de la sin, abia apoi da-i laptele-supliment. Iar dupa mesele la care nu vrea sin deloc, trebuie sa te "mulgi" tu, chiar manual, pt. ca doar asa stimulezi in continuare secretia lactata. Cit despre plante, f. bun e ceaiul din seminte de chimen si anason, chiar daca are un gust mai ciudat; si asta stimuleaza chiar secretia lactata in sine!
Iar dupa cezariana secretia lactata incepe in mod normal dupa citeva zile, la tine e vorba de citeva luni...
Mult succes si pupici!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu am nascut prin cezariana si nu prea am avut lapte. Bebe era mare si lacom asa ca urla cu tzatza in gura ca nu venea lapte sestul, eu eram stresata si incet incet am fost nevoita sa-i dau supliment, apoi mu i-am mai dat san deloc. Una peste alta am reusit sa o alaptez 6 saptamani. Nu stiu ce sa fac acum (sunt din nou insarcinata ) sa am mai mult lapte, m-am gandit si eu la pompa...

Dana mama lui Alexa. Succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana mihaela spune:

va multumesc din nou. nu stiu ce m-as face fara sfaturile voastre.. cantitatea de lapte e aproape suficienta, zic eu. am constatat ca trebuie sa-i dau sa suga ceva mai des, dar suntem mai multumiti amandoi. cum trebuie sa tin cura cu seminte de marar? trebuie sa fac ceai din ele sau sa le iau asa?

multa sanatate tuturor,
oana si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Amanunte...
Tinctura de marar:

Se ia 1 lingurita de tinctura diluata in jumatate de pahar de apa, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul dureaza minimum 21 de zile.

Pulberea de seminte de marar:

Semintele se macina fin cu rasnita de cafea. Se administreaza o lingurita , de 3 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, apoi se inghite cu putina apa. O cura dureaza minimum 21 de zile.

Ambele tratamente cu marar - sub forma de tinctura sau de pulbere - au drept efect reglarea ciclului menstrual, remedierea amenoreei, cresterea sanilor, marirea secretiei lactale la femeile care alapteaza, incetinirea ritmului de crestere a pilozitatilor la femei, accentuarea caracterelor feminine in general.

Succes!!!

Mergi la inceput