Sunteti de acord ca elevii sa aiba o uniforma scol

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pro uniforma dar cred ca ar trebui sa existe si variante de vara (practic pimavara +septembrie) si iarna: De exemplu la fete sa existe si fustita (rochita, sarafan), si pantaloni, pt ca la clima din Romania nu poti umbla iarna in ciorapei si arata penibil pantalonii cu fusta peste (in fine, o fi prin ultimele trend-uri, dar totusi...)

Cred ca la fete: camasa + sarafan + sacou la clasele mari sau pulover la clasele mici + pantaloni, iar la baieti camasa + pantaloni + sacou/pulover.

Problema e, cum a zis qsar, cu calitatea. Ca sa scoti un pret mic pt toata lumea e o calitate mai slaba. In plus, fiind fiecare scoala cu uniforma ei, n-o sa fie productie de serie si n-o sa gasim uniformele in magazine ci vor fi pe comanda facute prin intermediul scolii, cu comisioanele respective, toate la aceeasi calitate, etc.

De-asta ar fi mai avantajoasa uniforma "nationala" cum e la ciclul I acum, cu oferte de la mai multi producatori cu preturi si calitati diferite - isi ia fiecare ce-si doreste si permite, asta e. Mie de exemplu nu-mi convine sa-mi imbrac copilul in poliester.

Mergi la inceput