kalimera

kalimera | Autor: bianca_a

Link direct la acest mesaj

E bestial site-ul asta.L-am descoperit abia acum in timp ce cautam in google ceva despre Grecia.Sunt din Brasov si sunt jurista.Dar din cauza salariului "imens" anul trecut am acceptat sa lucrez in Grecia,Rhodhos mai exact ca si P.Relations.A fost super.Am cunoscut un tip extraordinar(grec b'les)cu care peste 2 ani (zice el) o sa ma marit.As vrea sa va intreb pe voi care deja sunteti maritate..:chiar sunt asa fideli(cum imi spune el ca sunt grecii)sau sunt ca si romanii nostri? AS mai vrea sa stiu de ce e asa dificil sa te angajeze cineva legal in Grecia cu contract de munca?
Stie careva dintre voi daca in Rhodos exista o scoala unde strainii pot invata greaca?deoarece anul trecut, cand am muncit acolo, o suedeza imi daduse adresa unei astfel de scoli,dar atunci a fost prea tarziu deoarece cursurile incepusera.Sau ce as putea gasi ptr. studiul limbii, dar acolo,deoarece in vara(incepand din mai pana in octombrie)voi munci din nou in Rhodhos.sunteti niste SUPER-DRAGUTE toate si ma amuza dar in acelasi timp aflu tot felul de lucruri interesante din discutiile voastre,
MULLLLTI PUPICI SI SA VA TRAIASCA COPILASII