Bebelusi de iulie-august 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
maaria spune:
a fost cred prea ocupat cu joaca:)) si s-a prins tarziu ca lipsesc. mi-a spus mama ca a dormit agitat si maraia tot timpul. cum m-a vazut, a facut mutra aia "tu d eunde ai aparut" si a inceput sa rada si sa se bucure. am fost surprinsa sa vad ca-i mai crescuse dintisorul dibuirt inainte de a pleca si ca sta mai bine in fund (in 2 zile!!) si a invatat tehnica de ridicare in picioare. face niste progrese fantastice...specifice varstei. sa-l vezi cum se rasuceste de pe spate pe burta... si toate de pe o zi pe alta aproape.
dupa ce ne-am smotocit l-am lasat sa adoarma mai tarziu si a fost ff fericit ca are partenera de joaca:)
de mancat asa si asa. cu mine mananca tot. cu mama se mai joaca..si uita de ce sta in scaunul de masa. io-s mai stricta:)
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
maaria spune:
mai, io am o nelamurire...cand serbati lunile in februarie la bebeii nascuti pe 29, 30 si 31?
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
kim222 spune:
Lasa ca-si revine el si mincarea...Asa este progresele sint rapide...Eu cind vin de la servici , parca in fiecare zi mi se pare mai mare..Luca se ridica in picioare fara probleme ,doar il apuci de miini si se ridica in fund si nu se opreste acolo , el vrea in picioare..
Acum mi-a traznit alta idee ....sa incep sa-i dau sa bea din cup, pt a elimina pina la 1 an biberonul (asa cum recomanda astia pe aici). Ei bine am facut cercetari si am vazut ce trebuie cumparat...de unde sa stiu eu ca-i zice sippy cup? Abia astept sa incerc sa vad daca vrea..
Luca cel frumos
Oana_B spune:
poftiti la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43879" target="_blank">46
Oana_B
kim222 spune:
Hi,hi,hi...Luca-i pe 30...deci nu sarbatorim...dar trebuie facut cumva ca doar face 6 luni...asa ca pe 28 eu ii cumpar tortulet...pe care sa-l manince mami ca tot este la cura,lol
Luca cel frumos