haideti sa fim mai optimiste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:

Poate trebuie sa schimb ceva in viata mea dar nu am curajul...

eu zic ca ti-ai dat singura raspunsul.Daca stii ca ceva nu e in regula cu viata ta trebuie sa iei atitudine.
21 de ani e o virsta superba, nu lasa sa te cuprinda parerile de rau.

Fruntea sus, respira adinc, fa-ti planul de bataie care sa-ti readuca multumirea in suflet.

succes!!

Fetelor, si io mi-s optimista, am atatea lucruri pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare...in primul rind ca suntem sanatosi eu si intreaga familie, apoi minunea vietii mele si jumatatea mea...si ar mai fi atatea de insirauit dar ma opresc aici.

pupicei!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

kkk, nu cred ca exista un secret pentru a fi optimista,
sau mai bine zis este pentru fiecare individual. Si eu am
fost o pesimista innascuta, dar am avut noroc cu sotul meu
care este optimismul intruchipat. Se pare ca de-a lungul anilor
m-am "molipsit" de la el. Asta este secretul meu.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

vin eu cea optimista,dar totusi hai sa fim mai tari si sa multumim la d-zeu in fiec are zi ca santem sanatosi si ca ne-a daruit darul de a fi mame,eu zic ca asta este o bucurie mare ca sant multe care nu au norocul acesta
in aldoilea rand ca avem niste soti minunati care ne ajuta si ei ,moral,financiar si in casa bineinteles cand se poate
in al treilea rand sa ne bucuram de tot cea ce ne inconjoara,dar hai sa va intreb ceva dar sa nu sariti pe minece ar fi daca cineva ti-ar spune;astazi este ultima ta zi de viatatie nu ti-ar parea rau ca nu mai vezi copacii,soarele si multe altele minunati care acum nu ne dam seama??????????????
te rog gandestete si punete in situatie sa vezi cum iti pare rau
asa ca eu zic ,HAI SA RIDICAM CAPUL SUS SI SA FIM TARI CA ASA ESTE VIATA CU URCUSURI SI COBORASURI,
hai sa ne bucuram de cea ce este astazi ca om vedea noi ce va fi maine si poimaine........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

· "O, iubire ! Daca ne-ai parasi, Pamantul ar ajunge neroditor, vietuitoarele vrajmase intre ele, soarele foc vatamator, iar lumea jale, spaima si distrugere universala. "

Desii viata este de multe ori o adevarata provocare, incerc sa fac haz de necaz si sa vad partea plina a paharului.Am incercat sa raman trista si sa ma las in voia sortii, dar nu-mi place sa fiu compatimita. Am citit mult despre Gandirea pozitiva si binele pe care ni-l facem noua insasi si apoi celor din jur.
Mi-am adus aminte din copilarie cand eram fericita sa alerg prin iarba frageda, sa alerg prin roua si sa-mi racoresc piciorusele. I
mi place sa culeg flori de camp si sa-mi fac coronite mie si copilasilor.Imi place sa-mi vad bebeii alergand dupa fluturasi.

Ma bucur cand aud ciripitul pasarelelor in zori de zi.
Sunt fericita pt ca bebeii mei alearga prin zapada si lasa urme sau se bulgaresc.
Ma bucur cand vad oameni fericiti!
Adevarata fericire nu poate fi cumparata cu bani, ea este zi de zi alaturi de noi, trebuie doar sa avem timp sa privim spre cer, spre soare, spre luna si carul mare sau luceafar, sa cautam in iarba si in flori, sa vedem cum se intampla si minuni in ziua de azi,si sa multumim Bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici.

· Totul sta in voia inimii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propiriile noastre interese nu o pot schimba vreodata. (U. Fuscolo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Simina2005,foarte frumos,asa da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kkk spune:

Hei fetele optimistele unde sunteti?????Sper ca nu am transmis eu toata energia mea negativa!!!!!!!Uite io azi sunt fericita ca ma pot bucura de plantutele mele de acasa.Imi aduc multa voie buna.Mi-am cumparat o jardiniera si o punguta cu bulbi de iris.Sunt frumoase ma bucur de fiecare milimetru cu care cresc.Va doresc o saptamana placuta si plina de micile bucurii ale vietii!!De zile insorite in parc,de rasete de copii,de flori de la sotiori de 8 Martie,de sefi mai putini turbati si de soacre intelegatoare etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Off, optimiste si mai putin optimiste dragi, stiti ce cred ca ne trebuie noua, mai inainte de toate?! TIMP, TIMP, TIMP pentru toate cate ne inconjoara, chiar si pentru o portie de plans zdravan cand nu mai facem fata unei zile grele, ametitoare... E o vorba in "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu (cartea mea de suflet), vorba mare, alinatoare si buna: "Toate trec!" Asa trebuie sa fie!
Poate e latura mistica a lunii martie si gandurile nefaste ale invidiosilor ne ajung si ne ating sufletele-asa spun legendele, ca in martie tot ce e rau devine mai puternic si are puteri sporite, farmecele prind usor, pesimismul e in floare... Ei si?! Martie a inceput, e doar martie, cu zile numarate, sic! Vine aprilie, cu verde, lumina si pregatiri de Paste...mmmmmmm, si-apoi vara, soarele, concediul....asa, impliniri si toate cele! Hai, sa ne bucuram ca toate trec! Si bunele si relele, ca sa faca loc altora, bune si rele! Asta e viata! Va salut cu drag,

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kkk spune:

Tu ai dreptate eLaura.Daca ai timp, parca nu este totul chiar asa de grav.Saptamana trecuta am realzat ca mi-am facut timp pentru toata lumea mai putin pentru mine si familia mea.Asta nu-i corect!!!!Trebuie sa invatam sa spunem NU celor care vor sa profite de timpul nostru si bunavointa noastra si sa avem grija de noi si de cei dragi.Banii sunt foarte importanti dar in anumite situatii sunt inutili!Mai intai de toate trebuie sa fim multumite in sufletul nostru si vesele!!!
Asa ca haideti sa PROFITAM LA MAXIMUM DE 8 MARTIE.Sa santajam sotii nostri cu aceasta zi sa ne rasfete, sa ne scoata in oras,sa ne cumpere mici atentii,sa le cerem SEFILOR mai in gluma mai in serios liber si poate prinde....Si sa ne bucuram de aroma florilor si de un film bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivetti spune:

sus capul fetelor!!!

io zic ca terapia cea mai buna este sa itzi repeti in continuu ca esti cea mai tare " din parcare" si ca tu esti cea mai smechera si mai descurcareata si.... problemele... la gara cu ele, ca oricum exista la toata lumea, si daca nu ar fie ele am fi niste legumele

si daca lasam sa ne copleseasca problemele nu am facut nimika
ca oricum sunt gramada pe noi si oricum niciodata nu vine una ci sunt in lant, asa ca .... hai sa le rezolvam in orice fel da sa le rezolvam
sa nu le amanm si sa nu ne pesimizam din cauza lor

cat despre nehotarare si lipsa de curaj... o sa-ti faci intr-o zi curaj si o sa aliniezi pe toata lumea cum vrei tu

trebuie doar sa dai cu fundul de paman si apoi sa vrei sa te ridici

va pupa fata

Mergi la inceput