Copilasi din 2002 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Corina nici al meu nu mananca singur, decat cateva linguritze dupa care nu mai are chef. Cum am mai spus de multe ori, recunosc, e greseala mea, pentru ca daca il lasam atunci cand a avut initiativa, sa manance singur, de pe la 1 an, acum eram departe, insa eu, ca sa nu facem mizerie pe jos, am preferat sa ii dau eu. Mai tarziu mi-am dat seama ca puteam sa pun un mare plastic pe jos si sa il las sa se morfoleasca pana nu mai poate, dar mi-a fost mila de mocheta si uite ce am obtinut!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Salutam si noi pe toata lumea.Nici noi nu stam prea bine la capitolul de mancat singur si asta in primul rand pentru ca la cresa spune mereu ca asteapa hranit si atunci doamnele chiar o fac iar acasa mai mereu sunt pe fuga si ca sa fiu sigura ca mananca ii cam dau eu in gurita.Exceptie face masa de seara cand suntem toti trei si stam linistiti de vorba si asteptam sa manance .In schimb stiti ce-mi face atunci cand il cert si-l intreb "De ce mama ai facut asta?"-imi spune nu DE CE; sau ii spun NU este voie sa faci asta si el imi spune : Nu spune Nu;daca ii arat cu degetul nu e voie imi spune nu fa asa si imi arata cum sa nu fac.Sincer ma buseste si rasul dar incerc sa merg pe linia mea incontinuare.Mai nou insa se uita la Alba ca Zapada si invata si cuvinte in engleza de acolo dar partea cea rea este ca vrea sa rupa o perna de a lui cum fac pititcii si trage de ea de zici ca acum reuseste.
Oricum de maine o luam de la capat cu cresa dupa o usoara otita , dar sunt cu inima indoita pentru ca inca ii curge nasucul si el de acolo face aceste otite.Sa speram ca nu vor aparea probleme prea mari si ca totusi se va incalzi.
Numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Nici noi nu mancam intodeauna singure! (tot de vina este MAMA, sa fiu sigura ca apa tot, si papa, (cum noi am avut probleme ...) prefer sa -i dau eu, dupa ce se plicti sau incepe cu joaca..la masa!
Irina si la voi este stresul cu imbolnavitul la cresa? Noi nu stim daca gasim 'bona pe masura' (cea care trebuia sa o vedem este cu febra), si da nu vom gasi tunci la cresa!
Si cu pampi tot eu mai gresesc , daca mergem la cumparaturi la Metro sau la Selgros (astea le avem noi pe aici mai mari) ii pun pampi, iar ea cere pisu si ii spun fa in pampi,"nu ca este lucine male' ba fa ca nu avem unde (sa iesi din magazin si sa intri iarasi....) si atunci ii spun ca este secretul nostru si face! Deci TOT EU GRESESC! pt. a-mi usura mie situatia.
Am incepu (re) sa merg la aerobic , de 2 ori pe sapt cate 1 ora si jumatate, sunt teleghidata, ma dor toate, Briana face si ea 123 123 , face deja barcuta si podul , singura, Vrem sa mergem la inceputul lunii iunie la mare, si sa nu inund Mamaia, aparand Balena in apa!
Va pupam si sa speram sa VINA ODATA PRIMAVARA dar FARA VIROZE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

L-am dus iar pe George la tzara si e suparare mare in familie, ca in fiece zi de duminica! Il adorm inainte de a pleca sa nu planga, dar tot o face cand se trezeste. Mai are de stat acolo 6 luni, din care scad concediul nostru, deci vreo 4 jumate!
Gabriela, si eu merg la sala, de vreo 2 luni si tot teleghidata ma duc, si tot in iunie vrem sa mergem la mare, poate or sa fie bilete de alea mai accesibile! Si de ce spui din casa, daca e "secretul vostru" cu pampersul la cumparaturi? Cu mancarea e mai sigur in cazul tau sa ii dai tu, pana la urma va manca singura fara grija! Eu acum il las pe George singur in bucatarie si mananca tot, cateodata mai mananca si ce gaseste pe masa, apoi ma anunta ca a papat ce era acolo, oricum, am grija si pe masa e numai ce are el voie!
Irina, sanatate al puiutz si asteptam si noi sa se incalzeasca, poate fug virusii si virozele si otitele!
Sanzi, saptamana asta daca am vreme ma duc sa cumpar pantaloni pentru "operatziunea olitza", am jurnalul Gabbrielei si poate biruiesc, ajutata de mama. Vad ca azi a fost mai cald afara si poate se incalzeste si zilele astea, ca daca va fi tot frig nu incepem!
Lucia, nici acum nu e tarziu sa il lasi singur. Noi cand am vazut ca vrea sa manance singur il lasam si ii si povesteam cate ceva interesant ca sa ii distragem atentia de la alte nimicuri si atunci el ne ascula si manca pana termina, intr-un ritm sustinut! Cand nu vrea sa manance nici nu mai insistam, pentru ca am vazut ca merge singur daca ii este foame si isi ia ceva, fie paine sau ce gaseste si atunci e ca o afacere: "vrei sa incalzesc mancare?", el raspunde simplu "da" si e OK, decat fortat cu o ora mai repede!
Va pup, o saptamana calda si frumoasa!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna,

Am gasit o tablita (se poate scrie pe ea si pe o fata si pe alta) la Careffour, a costat vreo 70.000 lei. Are un fel de creion de sris cu care de fapt zgarie pe un plastic ce e pus (lipit cumva) deasupra tablitei si apoi poate trage de un fel de liniuta ce e pe sub plastic si se sterge tot de pe tablita si poti desena din nou. Tablita e gri iar ce desenezi (zgarii) pe ea e gri inchis. Nu stiu daca am descris-o pe intelesul vostru. Din aceasta are cineva?

Matei ( 3 ani si doua luni) a fost foarte incantat de ea. Deseneaza oua (intotdeauna cu galbenus ). Si ne pune pe toti din familie sa-i desenam casute.

De mancat stie sa manance singur, dar nu intotdeauna o face, ma pune pe mine sa ii dau, si eu ii dau, ce sa fac. Si nu prea mananca, asa ca prefer sa-i dau si sa stiu ca mananca. Daca il las pe el ia de doua-trei ori si zice ca e gata.

Cu pisu, o sa-mi iau inima in dinti sa ne trezim noaptea. El nu mai face ziua pe el de aproape un an, parca... Dar noaptea e mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Intru si eu putin rapid cat doarme David...
Sapt viitoare ajungem si noi in bucuresti la tataie care sta in tei, daca stati pe acolo sau aveti drum in parcul acela sau cele de prin zona, sa ma anuntati poate ne vedem.
David e in continuare mucios, acum parca nu prea mai are asa nasucul infundat, dar a inceput sa tuseasca un pic dimineata, sper sa nu fie ceva mai grav, caci sambata am avut musafiri, si unul dintre ei avea febra...
nu am fost la pediatru ca nu pare asa grav, si deocamdata nu ii dau nimic, eu cred ca e efectul plimbarii pe malul marii pe unvant reci si taios... ca si eu am avut o zi muci...
Si David e foarte incantat de tablita, nici nu i-as fi cumparat asa ceva, daca nu mi-ati fi spus voi...
deja face si el niste cercuri mai mult sau mai putin rotunde, si incearca sa isi deseneze un autobuz cum il desenez eu, un dreptunghi, 2 cercuri, si 3 patrate (geamurile) si sa mai faca pesti....toata ziua sterge, deseneaza, sau ne pune pe noi sa desenam.
In rest e foarte fascinat de trenul care i l-am luat ieri, si nu se mai poate desparti de el...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dragele mele, scuze nu am mai trecut demult pe aici.
Mandarina are strabism si mergem maine la dr sa vedem cat e de grav, daca se poate corecta cu gimnastica, ochelari sau e nevoie de interventie chirurgicala.
Haideti sa va mai povestesc nastrusnicii de mandarina:
-eu o tot pup si se sterge pe obraz. Ii spun "nu te mai sterge ca te pup si mai rau"
Intr-o zi imi spune mandarina "vrei sa-l pupi pe Doamne-Doamne." ceea ce inseamna ca vrea sa pupe icoana. Ii dau icoana si si o pupa dupa care spune "Doamna-Doamne nu te mai sterge ca te pup si mai mult".
In alta zi imi zice "a santului duc e la bebe in buic"-v-ati prins? Sf Duh e la ea in buric:)).
Acum suntem la partea cu logica. Se uita intr-o revista cu pisici si zice "asta e mai flumoasa ca Lilosu, asta e mai flumoasa..." (Rilosu e pisica noastra) si la sfarsit concluzioneaza "toate pisicile sunt flumoase"
Va pup, tineti pumnii sa nu fie f grav la okisorii de mandarina.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor, m-am lamurit si cu gradinita particulara, costa 3 milioane si ceva pe luna asa ca renunt si vedem noi ce om face.Liviu a inceput sa deseneze pe la 1 an si 8 luni si acum deja deseneaza bine de tot cu detalii, adica autobuz cu usi, tractor cu teava de esapament si remorca, troleibuz cu tot cu sosea, troleu si firul electric de care se agata troleul, masini de cursa si de teren cu roata in spate si teava de esapament cu fum dedesupt si mai nou incearca sa deseneze si oameni. Pai macar cu asta sa ne laudam si noi daca la sectiunea "mancat" suntem taaaaaaare puturosi, nu?E si un alt lucru cu care ne mandrim e ca folsim oala de la 1 an si 8 luni si de vreo juma de an nu mai facem pe noi nici noaptea.Hai ca va pup si sanatate la toata lumea.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine ati venit in clubul nostru, corina iulia si Lutu , daca am inteles bine ! Sunteti si voi pe lista !

Am citit tot ce ati scris, revin maine cu un mesaj !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vroiam sa va intreb daca voi scoateti copiii afara cand sunt raciti sau cu nasu infundat dar fara febra?
Ca eu il scot mereu, chiar daca este racit si daca nu bate vantul si chiar daca ar un pic de febra...mereu ii face bine aerul de afara...daca nu face prea mult efort.

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput