Bebelusi de sept-oct 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Angela maine plimbareala pe la 13 - 13:30. Mai vorbim la telefon.

Mina eu am ajuns acasa cu maimuta tinand-o in brate, ca altfel plangea (s-au vorbit in parc). Iti dai seama in ce viteza am facut cumparaturile.

Ana_miti noua dr. ne-a zis fara sare, fara ulei. In schimb zahar a zis ca pot sa-i pun dar trebuie fier 5 minute ca sa se nu-stiu-ce... n-a ca nu mai tin minte cum a zis. Cati doctori tot atatea idei.

Dupa vaccin dr. ne-a zis (la ala de 2 luni) comprese reci acolo (si am uitat si s-a unflat) si preventiv pentru febra cate o lingurita de eferalgan seara, dimineata si iar seara.

In legatura cu premergatorul... eu nu cred ca o sa-i iau pentru ca nu am auzit lucruri prea bune... O sa vb si cu doctorul. Oricum la noi mai este pana o fi cazul de premergator.

Cam atat pentru acum ca ma cheama datoria...

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am uitat sa spun. Mi se pare ca bebelina mea cam haraie ca si cand ar avea ceva secretii undeva pe gat pt ca nasucul il curat si e curat. Am intrebat doctora si mi-a zis sa-i pun cate o picatura de Vibrocil. Parca a mai folosit cineva asta...e chiar eficient?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mai Mihaela ce costumas frumos i-ai luat! E scumpa foc Alexia.
Ne vedem maine la vaccin?

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Si a fost chiar ieftin costumasul...150000 lei. Au lucruri foarte frunoase si bune aici la Piata Delfinului.

Ne vedem maine la vaccin. Maine trebuie sa ma duc sa ridic si niste bani din diferenta de impozit pe venitul global si sper sa ajung pe la 13-13.30 la doctor. Oricum, vorbim la telefon. Trebuie s-o iau si pe mama cu mine ca ea sa tina copilul si eu sa notez in carnetel raspunsurile la intrebari.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mihaela felicitari pentru dintoci!
Pufy, bine ca incepe sa se regleze scaunul!
Eu continui cu supa, fara zahar. Am mai citit in Mama si copilul si acolo spune ca la inceput se da in completare lapte la masa de supa tocmai ca nu e hranitoare suficient.
Eu i-am dat supa groasa, adica legumele pasate subtiate doar cat sa treaca prin biberon.
Prima i-am dat-o cu morcov si albitura (2 zile). Azi i-am pus si telina. Ma tot mir ce mananca puiutii astia ca mie una nu-mi place deloc.
Dar sa nu o deochi, papa mititca si chiar plange cand ii scot biberonul din gura. La masa cu supa papa 150 ml supa asa groasa + 90-120 ml lapte.
Scaunul e asa ciudat acum...bicolor, zici ca e pictura!
Azi am iesit si noi afara aproape 1 ora ca deja nu mai stiam sa merg. Plus ca imi tiuiau urechile in casa ca nu mi-a mers netul pana acum...

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Noua mai inainte ne-au plecat musafirii.Iar a primit Alma cadou rochita, de parca nu ar avea destule, dar mami nu se supara.
Alexia, felicitari pentru primii dintisori!Tare dulce esti in costumasul ala alb cu rosu!Si chiar e ieeeeeeeeeeeeeeeftin!!! pentru cat e de frumos.
Alesio, sa te faci cat mai curand bine , puiut mic si scump. Alma iti tine pumnisorii stransi ca totul sa fie bine cat mai curand posibil.
Si eu, dupa toata documentarea de pana acuma, stiu ca nu e voie zahar si sare in mancarea bebelusului pana la 1 an. Nu inteleg insa de ce se comercializeaza diverse piureuri de legume cu sare si mai si scrie ca sunt facute conform legilor in vigoare privind alimentatia sugarilor. Eu oricum nu am de gand sa-i dau sare sau zahar si ma uit cu atentie pe etichetele borcanaselor, iar cand fac eu pireu acasa nu adaug condimente.
Eu sunt foarte happy azi ca , nu numai ca nu am mai avut de platit bani la fisc, dar am mai si capatat o suma frumusica inapoiDestept contabil am!
Alma a descoperit azi sunetele inalte, asa ca a cantat ca o soprana toata ziua. Si a mai fost putin mai maraita ca de obicei si isi roade manutele aproape non-stop , dar nu am observat sa ii iasa inca dintisori.
Fug ca plange.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Uau Mihaela 2 dintr-o data? Saracuta de ea ce cumintica a fost! Sa o pupici din partea noastra
De ce spui tu ca trebuie data branzica la masa a 3-a? La mine fructele sunt la a 2-a masa! Te rog sa mai intrebi dr de premergator ce parere are si eventual de carnita si ousor (cand le vine randul?)

Pufy multa multa sanatate micutului !!!!!!!!!!!!

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pufymic, multa sanatate puiutului tau... sa scape o data de perfuzii si de doctori! Ne rugam pt. voi sa va faceti mai repede bine!
Lilia, bebelusa ta ce mai face??? Ne e dor de voi!
Mihaela, sa-l poarte sanatoasa! Doamne ce copil frumos mai ai! Ptiu, sa nu-l deochi! (eu una nu prea cred in astea...). Mai ales cand am vazut-o in fundulet si cu zambetul ala strengar... Cred ca ne-ncuscrim, chiar daca Alex e mai mic cu o luna, ce zici???

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Adela, felicitari!!!! La cumparaturi si cu tine!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

pentru Alexia si Andrei pentru dintisori .E super bine ca ati trecut repede peste perioada asta nasoala .
Mihaela si Deanna maninca la fel ca si frumoasa ta adica 500 ml lapte si 100 gr. pireu de legume si vreo 3 linguri de cereale ,eu zic ca e ok.Ea e scurtuta de aia se arata dolofana .A inceput si mie sa-mi vomite cind ii bag mai multa mincare .
Frumos costumas i-ai cumparat .

pufymic -multa sanatate la puiut
am mai vazut si niste poze tare scumpi bebei aveti .

vreau si eu cartulii fosnitoare ,de la ce firma sint ? ca poate gasesc si eu .Pina acum nu am vazut aici .
Ma duc sa fac o supica pentru bebe sper sa-i placa .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput