Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try
Gandacico, pe ioachim nu ti-l mai laud ca deja e foia plina la el si nu mai e loc de scris nici pe muchii. Dar Ile? E bucatica din tine. Are exact chipul tau. Si-mi place ca i-a mai crescut parul. Cand am vazut-o prima data era ca un baietas.
Offf, Doamne, cand vad ce tandem frumos fac doi bebelusi, de-abia asteptam si noi bebe nr. 2.

vai, merci iubita, dar sa stii ca ile tot cu sotu seamana picatura
daca mai intrati in album, mai vedeti poze cu noi, inca nu le-am pus pe toate

gata, acu chiar ma duc!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Noapte trecuta ( a doua de cand Mihnea doarme singur) s-a incadrat in parametri normali. Adica doua treziri pe noapte, la ora 1.00 si 5.45. Eu am dormit iepureste, dar am dormit. Totusi, s-a resimtit noapte de luni de nesomn. Se pare ca instinctul de mama si-a spus cuvantul, m-am trezit cu cateva secunde inainte de a se trezi bb. Dar dimineata..., sa vedeti, visam ca plange un bebelus si eu il cautam sa-l fac sa se linisteasca, si nu-l gaseam, ma orientam dupa planset, l-a un moment dat tace si nu-l mai gasesc, ma chinui, ma sperii si ma trezesc... Speriata ma duc la Mihnea in camera, taicasu' statea cu el si-l linistea... Este prima data cand nu ma trezesc la plansu' lui bb... Si mai spuneam ca am instincte materne... Mi-am dat o ...

Fulguletz, ii dorim lui David sanatate multa si sa se faca repede, repede bine. Tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti si sa treci repede peste incercarea asta.

Paxela, sanatate lui Silviu si sa-i revina pofta de mancare.

Gandacelule,mai da' ce copii frumosi stii tu sa faci. Sa-ti traiasca!

Pupici si numai bine!!!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!Calculatorul imi face mari probleme,deci dac vedeti ca dispar "ca magarul in ceata'sa nu ma uitati!
Noi am fost la plimbare,imi pare rau sa aud ca in Buc nu a fost vremea buna;aici nu a plouat,deci iar ma facut tur de forta:de la 12.30 la 16.Acum bucataresc ca sta soacra-mea cu mariuca
Viovio,schimba doctorul..auzi intre seringi,vata infestata!Ce lipsa de profesionalism..mai ales cand e vorba de niste sufletele asa de sensibile.
Gandacel,super copii!Sunt asa de dragalasi..amandoi in pat!Abia astept si eu s amai am inca unul!Toate suntem asa dupa ce va vedem pe voi cele cu 2 copilasi.
Va doresc o seara buna,sper sa fie asa ptr.toate
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

STEFANIA LA MULTI ANI pt DAVIDUT

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna dimineata mamici, va spune o mamica foarte, foarte o b o s i t a.

Uf, nu mai inteleg nimic, sunt prea obosita...de o saptamana fetitza si-a schimbat programul de mai multe ori unde la inceputul saptamanii nu ii mai placea sanul drept, consecinta fiind foiala si tipete, noaptea dormind bine adica cu o trezire sau doua doar pentru papa si...somn de voie, pe la jumatatea saptamanii ii convenea sanul drept dar stramba din nas la cel stang, replica fiind foiala si tipete, noaptea somn dus. Acum accepta ambii sani cu placere, consecinta...de trei nopti nu mai dorm ca un om normal ci cu pauze...mari. Ii dau sa manance dar in consecinta ramane treaza si se foieste si tranteste manutele si piciorusele de saltea si suge la suzeta ca o apucata. Noaptea de azi a decurs in felul urmator debutand cu o premiera "mondiala": nu a adormit dupa papica de dupa baita. Sa zicem ca da, e o ciudatenie fara explicatie asa cum a fost si dupa cand
de ciuda mai degraba o pun in patut si sting lumina (credeam ca in 10 sec va trebui sa o iau )dar surpriza, nu se aude nici pas. Hm, ok, suntem tari, ce mai. Ne culcam (eu si tati) pe la 11...ma trezesc la 1.30, dau papica si tine-te pana la 3.30 ca nu doarme...boon, o adorm in sfarsit pe picioare si ma culc si eu ofticata...4.30 foiala, s-a trezit...ok dau papica si somn...hehehe, ioc. Ma oftic si mai rau si ii zic lu' ta'su ca pe mine nu ma intereseaza, vreau sa dorm, sa fie clar...tati :"puiutza du-te sa te culci in cealalta camera ca am eu grija de ea"(sa'rna, sa'rna , sar'na in mintea mea), la 7.30 ma trezes ca ca aud plansete din camera. Ma duc,treaza fetita, ta'su cu ochii mijiti motaia prin pat.
Acum stau cu ea in sufragerie si mititica nu zice nici pas, parca simte ca sunt suparata.
Ati patit si voi asa?...daca ma intreba cineva inainte cum e fetita ziceam ca e o cumintica care doarme toata noaptea si se trezeste doar pt papica, acum...Si e vesela, nu are gingiile umflate ca m-am gandit si la asta...Naiba stie, nu are febra, e vesela noaptea cand nu mai vrea sa doarma. Sincer, imi e groaza de noaptea de azi...
Vreau sa dooooorm!!!!!

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Vad ca nu sunt singura care a dormit rau!BBlusa s-a foit in pat pe la 3..credeam ca de foame,isi sugea pumnul,o auzeam.O iau in pat langa mine sa-i dau sa pape..da de unde,ea se smiorcaia!Intr-un final accepta sanulmolfaoie un pic.Adoarme,o iau sa o pun in patutul ei..se trezeste.O las acolo si imi pun perna in cap..pana la urma adoarme ca nu o mai aud.La 5 iar molfaie la pumn..a"acum clar ii e foame"zic eu..da de unde!Iar o iau in pat cu mine si se smiorcaie..adoarme totusi ceva mai taziu si al 7 se trezeste definitiv!Si eu sunt cam chiaunita de somn...Acum BBlusa vrea iar nani..normal!
Elilenus,imi pare rau sa aud ca si tu ai probleme cu BBlusa!Dar daca o lasi in aptutul ei plange?Ca a mea vad ca molfaie la pumn si adoarme.Incearca si nu o mai lua la leganat..poate adoarme singura.
Eu mi-am invata lectia,zic eu:o las in patut pana o aud ca plange de foame..altfel nu,zic eu acum.Sau nu o mai pun in patutul ei...pana la majorat!
Fetele din cartier(MOnica,Viovio)nu cred ca vin in Buc.w-e asta,e tare urat afara.Asa ca o lasam pe sapt.viitoare sper.
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Evrikaaaaa, a adormit, ma duc sa ma culc langa tati, uraaaa.

Multumesc de raspuns Andreap, hai ca mai vorbim, am plecat, uraaaa.

Pupici

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA... m-ai intrebat odata demuuuult tare demult cum ma descurc cu mulsul... Destul de greu... Avantajul la mine e ca daca nu apuc sa ma mulg accepta si san!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS .. ai spus si tu demuult (pt ritul in care se scrie aici) ca iti cade parul si ca iei vitamine de 3 ori pe zi... Si mie imi cade parul si am incept de cand ai scris tu, sa iau si eu vitamine (imi mai ranmasese niste materna)... Ma gandeam:sa vezi ce kg pun eu acum pe mine... M-am cantarit ieri: am mai dat jos inca 1 kg si jumatate...
Si ce am mancat de mult si consistent: din 3 in 3 ore (smantana grasa, carne, iaurt, madeleine, pateuri, ciocolata, ciorba de perisoare- toate astea intr-o singura zi) Se mai schimba uneori niste chestii pe acolo

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, mai are cineva... insomnii?!
am probleme cu restless legs syndrom - try, tu cum stai? si n-am dormit de la 1.30 la 5.30 si nu e prima oara

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput