Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Roserb nu a venit acasa decit odata,la vreo 2 saptamini de cind nascusem.In rest am fost noi.S-a intimplat sa avem nevoie de ea atunci cind ninsese mult si era groaznic de frig.Ne-a zis sa ne ducem repede ca ea intr-o ora pleaca.Si cine crezi ca era nebuna cu copilul mic in carucior prin zapada.Abia circulau masinile...
Si eu cotizez,chiar daca ma duc la cabinet.Iti dai seama ca nu m-as uita ca dau mai mult, daca ar veni acasa.
Sigur am sa schimb si dr si policlinica.Deocamdata caut.Nu vreau sa nimeresc mai rau de atit,desi nu sunt sigura ca asa ceva e posibil.
Sper sa nu mai fie nimeni in situatia mea.Nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar fi intimplat daca era sotul meu cu noi azi...
Cred ca dr ar fi cerut ea singura sa ne mutam la alt medic.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gandacicco da ce frumosi sunteti mey.chiar ca e grasun IOACHIM.da poza cu "un zambet pe 4mm" cand o pui ca serios mai e puiul tau?da ILE vroia si ea sa-l legene de si-a pus pernuta pe picioare?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by LuminitaB
Toate bune si frumoase doar ca la ora de baita am constatat ca avea febra 39 grade. Am renuntat la baita, am mai pus un supozitor si a dormit bine toata noaptea.

Va ceream parerea acum vreo saptamina daca sa merg in continuare cu Vigantolul sau sa accept solutia propusa de dr. cu vitamina D injectabil.

LUMINITA ... in primul rand mie mi-a spus cand i-am facut vaccinul ca in acea zi sa nu-i mai fac baie (in ziua cu vaccinul)
In al doilea rand, o luna dupa vaccin mi-a zis ca nu am voie sa-i fac nimic injectabil!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Gandacica ce mareee s-a facut Ioachim...si Ile pare sa-l iubeasca asa mult..vreau si eu 2 !!

Danamunti dar ce varsta are Eric de il lasi asa sprijinit de Twity? Nu ti-e frica de spaticul lui? intreb ca mie m-e frica sa-l port si in marsupiu acum..desi o fac cat am treaba cu el ...poate sunt exagerata..

Fetele cu experienta, am si eu o intrebare si poate un sfat : dimineata nu mai am sanii tari cum ii aveam in mod normal, sunt moi ca ziua..desi bebe suge si nu plange de foame, ba chiar a rarit-o ca ore...oare e semn ca se micsoreaza productia???

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Vio dar vorbesti serios cu dispensarul??/Doamne seringi, noroi...etc.in ce secol sunt?
Trebie sa-ti schimbi doctorul si dispensarul! Noi la dispensarul de cartier avem ora de programare respectata, fasa pe masuta de infasat sterila.Ca sa nu mai zic la policlinica unde avem abonament(particlara).Platesti cam cat dai tu spagha la doctorita dar ai chitanta si esti sigura de conditii.

Andreap nu ne plangeam de somn prea mult, dar cand nu am de ce sa imi fac griji caut...stupid me!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Gandacica ce mareee s-a facut Ioachim...si Ile pare sa-l iubeasca asa mult..vreau si eu 2 !!

Danamunti dar ce varsta are Eric de il lasi asa sprijinit de Twity? Nu ti-e frica de spaticul lui? intreb ca mie m-e frica sa-l port si in marsupiu acum..desi o fac cat am treaba cu el ...poate sunt exagerata..

Fetele cu experienta, am si eu o intrebare si poate un sfat : dimineata nu mai am sanii tari cum ii aveam in mod normal, sunt moi ca ziua..desi bebe suge si nu plange de foame, ba chiar a rarit-o ca ore...oare e semn ca se micsoreaza productia???

MikimiEric are 3 luni si o saptamina insa l-am lasat in acea pozitie numai cit i-am facut pozele,adica 1-2 min.Normal ca nu-l las asa mereu ca nu vreau sa-i fortez coloana.
Cit despre sinii tai....eu asa am patit si am ramas fara lapte.Sper ca tu sa nu patesti la fel.Stai linistita!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

GANDACELU ... ce dor mi-era de tine! Am vazut pozicile. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi ca taaare mai sunt frumosi!

VIOVIO... e clar ca trebuie sa schimbi dr pediatru!

ELIZA , eu ma mulg da nu am acea durere de care zici tu!... Mergi mai bine la dr, dar nici eu nu stiu la ce fel de dr! si sanatate multa!...

IOANA_DU a fost super plimbarea de ieri cu Paxela.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacel, ce copilasi frumusei ai...sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.ne-a fost dor de tine
fetelor, eu am fost ca cumpar bilete pentru la circ sa-l duc pe alex sambata, e pentru prima data, abia astept sa vad cum reactioneaza.
cuscritza, cum se mai simte davidutz? va si asteptam vesti
elena, m-am saturat deja de vremea asta, sper sa se faca frumos si sa putem iesi toate"rahovencele" cu carucioarele sa ne plimbam, o asteptam si pe andrea in we.
azi o am si pe soacra mea in vizita asa ca am mai mult timp...cate una bunica pentru fiecare copil, eu si sotzul am umblat de nebuni prin oras
mai vorbim

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Medeea, incepe sa-l obisnuiesti pe bebe uc dormitul de unul singur intai ziua. Noaptea intotdeauna e mai dificil. Eu asa am inceput si din cate am citit pe tema problemelor cu somnicul la bebei e recomandat sa introduci o noua metoda/stil/loc de dormit inttai ziua si apoi dupa ce se obisnuieste ziua, aplici si noaptea.
Alex doarme singurel ziua, doar il pun in patut si-l las acolo, eventual mai sunt nevoita sa-l vizitez o data pana adoarme complet. Seara la fel, e usor sa-l pun la somnicul de noapte, insa la trezirile de peste noapte nu am reusit sa-l fac inca sa adoarma singurel decat daca ii dau tzitzi inainte.

Legat de sanii moi: eu am trecut in cele 3,5 luni prin diverse perioade de sani moi si sani iar intariti. In general, ziua sunt mai moi decat noaptea, in special seara sunt moi de zici ca nu mai are ce sa suga bebe. Dar paprerea mea e ca atat timp cat bebe nu face scandal de foame si ia corespunzator in greutate, nu conteaza nici consistenta sanilor nostri, nici la cate ore mananca (la 1,5 ore sau la 4 ore), nu conteaza nici daca suge din unul sau ambii sani la o masa. Toate aspectele astea fac parte din individualitatea fiecarui bebelusi, fiecare are ritmul si stilul propriu de supt.

Cici, neaparat sa-mi spui ca mi-e dor sa mai ies intr-un mall si parca singura nu ma trage atza.

Gandacico, pe ioachim nu ti-l mai laud ca deja e foia plina la el si nu mai e loc de scris nici pe muchii. Dar Ile? E bucatica din tine. Are exact chipul tau. Si-mi place ca i-a mai crescut parul. Cand am vazut-o prima data era ca un baietas.
Offf, Doamne, cand vad ce tandem frumos fac doi bebelusi, de-abia asteptam si noi bebe nr. 2.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, merci fain de laude
ticka, ia uite cine vorbeste! mama lu zana-zorilor

roserb, asa ca m-ai tinut minte?! asa e, s-a facut un gushuletz si un bortzomeg si jumatate!

felis, si mie mi-a fost dor tare de tine, abia astept sa ne mai vedem... uf sunt asa de in urma cu noutatile ileana ma tot suna sa facem asociatia... io nu mai am timp, am avut azi ca a venit mama pe la mine, dar pe urma... nu promit nimic!

bits, nu reusesc mama sa il fac sa rada la mine cand ii fac poza, ca se uita la aparat ca la felu 14 iar sotu nu are chef sa faca poze ca asa am reusi ceva-ceva

mikimi, e super in 2!

monica, si mie mi-a fost dor de voi, dar de cand scriu aicea deja mi s-a facut dor de copii! ma duc sa vad ce mai fac!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput