Nu sunt si leoaice pe site?(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai eu cu ce sa ma laud mey??????
V-am zis..ma casatoresc anu' asta....maine ma duc in Bucuresti la targul de nunti,poate poate ,imi gasesc si eu o rochitza si..sa vad..ce-o mai fi p'acolo.....
Am langa mine un barbat Balanta,care e absolut minunat...si...VREAU BB-loi...repede repede(dupa nunta....deh..cine stie..???)...
V-am pe...coama...!!!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

si eu si eu si eeu,ma primiti si pe mine aici?sant nascuta pe 26 iulie 1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mey zozela esti olteanca de-a mea..pupici
Pupici cu lipici pt toate frumoasele de pe aici.
Bun venit rodica!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Hop si eu! 20 august 1974. Inca nu am avut timp sa citesc toate postarile de la acest subiect, insa recuperez eu zilele astea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuchi - bine ai venit si pe la noi, adica in grupa fetelor bengoaseee !

Fetili, io m-am kefuit de am recuperat perioada de sarcina si de dupa ... am fo` sambata cu ai mei colegi de am secat localurile de Bacardi si vin rosu sec ... aoleu ... cata cafea am baut io ieri
Prin urmare din aprilie ma intorc la munca ... imi pare rau ca nu o pot lui pe Giulia cu mine, cred ca am sa innebunesc pana ma obisnuiesc ... io cu paranoile mele ... ca sa nu mai zic ca tot ce-mi trece prin cap e ca daca sta cu bona ma uita si nu ma mai iubeste

Voi ce-ati facut ? Pe unde ati perindat in we ???

O saptamana frumoasa sa aveti !!! Si treceti la semnat de condica !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Leditia!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Ma primiti si pe mine? 4 august 67.
Cinta si sotul meu este in gemeni.

La multi ani Giuliei !
Va pupicesc pe toate .

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna dimineatza, frumoaselor :)

si eu m-am chefuit in week end. vineri seara cun invitati ca a am sarbatorit onomastica iubitului meu iar sambata seara la o zi de nastere. unde a iesit un hai nemaipomenit. pt ca pe aici o petrecere nu e normala daca e numai cu beut si mancat. asa cum pe la nois e fac chefurile alea cu cantat/urlat si cu jucat pe mese, asa pe aici se inventeaza tot felul de jocuri si provocari care de care mai haioase. asa ca desi sunt in principal prietenii lui, al meu dragutz a trebuit sa traga de mine s ama convinga sa ne retragem mai devreme pe la cashile noastre

iar duminica am dus-o intr-o nesimtire TOTALA. cu dormit toata ziua. cu intreruperi de pranz si cina. hrana mai usoara ca pe o mahmureala zdravana.

asa, ca m-am facut de rusinika aici pe forum, pot acum sa ma apuc de munca pt sapt care se casca asa mai micutza in fata mea - ca aici vine Pastele in weekend, ase ca vineri si luni vor fi libere

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cinta zi-mi si mie te rog,ca ma lovi curiozitatea ..ce Paste vine draga acu ?Ca la noi e pe 1 mai..
Acolo e altfel?
Scuza-mi curiozitatea..
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E Pastele catolic. Apoi cel ortodox. Io de cand ma stiu le-am sarbatorit pe ambele, asa-i la noi in zona.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput