Scorpiutzele-pe unde sunt?(4)
Raspunsuri - Pagina 2
piticasigogosica spune:
Buna Scorpiute noi si vechi!
Sa fiti sigure ca suntem cele mai bune soferite,va spune una cu experienta
!Eu acum conduc alta masina decat a mea,am facut schim (deocamdata) o Honda CRV,dar consuma mult fata de volkswagenul meu mic...Si de 2 zile conduc masina sotului un Audi Allroad(super masina).Si tre sa va spun despre mine ,far modestie,ca sunt o soferita excelenta, fapt recunoscut si de altii 
In rest suntem intr-o situatie extrem de dificila financiar(nu va uitati la masini ca sunt in leasing pe firma)si daca ceva bun nu se intampla suntem ca si in "strada"![]()
In rest macar fata mea e bine,creste si e tare buclucasa!
Cam atat...sper intr-o zi mai luminoasa!
irina
pitica
ana_st spune:
Buna scorpiutelor, ma inscriu si eu pe lista 19.11.1980.
Sun noua pe aici si nu am mai scris pana acum, dar de citit de mult tot citesc si am impresia ca nu mai termin si as vrea sa citesc totul intr-o zi ca sunt asa multe informatii pe aici. Va pup
syd spune:
Bine ai venit Ana!
Primul mesaj la noi l-ai postat.sper sa gasesti informatiile de care ai nevoie. Eu ,din ziua in care am ras cu lacrimi cand am citit bancurile nu-l mai las.Uitasem sa mai rad cu pofta.
monica-elizabet spune:
fetelor si pe mine ma lauda toata lumea ca sunt soferitza buna dar mai ales sotzul hi hi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna suratelor! Tare m-am bucurat ca am vazut ca au mai scris si alte fete! Ana_st uite ca esti si tu pe listuta si sper sa te simti tare bine printre noi!
Irina, noroc de tine si de fetele care conduc! Eu nu ma laud cu asa ceva, si la noi se conduce groaznic, desi orasul e mic in comparatie cu Bucurestiul
! Tot imi propun sa iau carnet ca sta masina cateodata si someaza... dar, nu am inca curaj suficient!
Alina, vine vremea masinii, esti nerabdatoare ca o scorpiutza dar si cand o sa te asezi la volan.... mama mama ce fain de tine!![]()
Ramonika, bafta la "luat" masina de roata!
Monica, hai ma des in gashka noastra, ma rog, cat te lasa puiul!
Eu stiu putine despre tine, recunosc si sper sa imi ierti "nestiinta"! Daca te lauda sotul, atunci poti sa stii ca ai calificativ "excelent", stii cat de exigenti sunt ei!
Va pup fetele ca pana luni nu o sa mai intru, ma duc sa ma cursez, v-am mai spus! Acum sunt stoarsa ca am venit de la "haerobic", au curs toate pe mine!![]()
Pupici, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Anina_n spune:
Miha, Sandi si Ana, bine ati venit in clubul nostru ! 

Va asteptam cu povesti despre voi, sa ne cunoastem mai bine ! ![]()
Eu astept primavara, caci m-am saturat de vremea cenusie din ultimele zile ! ![]()
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
ana_st spune:
Vai ce bine imi sta in lista!!!
Va multumesc fetelor ca m-ati primit si pe mine sper sa ma integrez bine si sa ma apuc si eu de sosotit ca voi. Ce sa va zic despre mine, ca sunt inregistrata mai demult doar ca nu am scris de "frica", credeam eu ca aici sunt doar mamici cu bebici, dar pana l-a urma m-am furisat eu si na, primul mesaj la voi :)Stai sa vedeti de acum ca nu ma mai opresc
. Va pupic pe toateeee
Sandi spune:
...Multumesc HelleneC pentru ca m-ai trecut pe listuta...si mutumesc fetelor pentru primire....
Ma bucur ca v-am gasit pe forum! Scorpiutele sunt cele mai tari: dulci si bune cu cine merita (rele si "acide" cu cine trebuie), curajoase, ambitioase, frumoase sau nu...dar foarte sexy....SUNTEM THE BEST...n-am auzit o scorpiuta sa nu fie mandra de ea si de zodia ei si sa nu fie increzatoare in propiile puteri...Acesta e si motivul pentru care reusim mereu sa iesim cu bine din cele mai grele incurcaturi...Va pup, dragele mele!
Despre mine: sunt de un an pe DC si l-am descoperit cu cateva luni inainte sa ma casatoresc. Am fost una din miresele anului 2004 si sper sa devin una din "aspirantele optimiste"
danielaaaaa spune:
BUNA seara
Si eu sant o scorpioana sant nascuta pe 03-11-1979 si tatal meu este tot scorpion,,si veri santemmmmmmmmmmmmm multi scorpioni.
Acum nu am prea mult timp dar va promit ca revin.
Va intep cu 

si pisicile
si