Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!
Azi nu am apucat sa intru pe aici, asa c acum , dupa ce Bubu a adormit direct aici am sarit!! desi mai am treaba!!
Eu nu ma tin dupa Albert decat afara, mi-e sa nu cada pe jos in vreo balta sau de ciment. In casa, insa nu stau dupa el, pai nu am stat destul? Cand merge singur , abia mai stau si eu un pic jos.
Albert tot un singur somn are, cand eram eu acasa dormea vreo 3 ore, acum mama soacra zice ca doarme cam 1,5 - 2 ore, iar seara la 8,30-9 cade lat.
De mancat manaca bine.In seara asta am facut cartofi prajiti si el pe langa mine sa vada ce fac, nu am mai scapt de el, sa-mi bage mana in tigaie...L-am lasat ca altfel nu ma intelegeam cu el, sa vada ca frige. Dupa aia l-am luat la masa si sa vedeti ce indesa la cartofi cu ardei gogosari
Saphir , eu nu-i mai masor mancarea , dar papa binisor, nu f. mult,putin mai mult de juma de castronel din ala de la Nestle, daca stiti cat e, sau chiar jumate, deci nu mult cantitativ, insa suficient.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare la toata lumea.

Ane, ce patanie...eu am citit despre avionul ala in care a intrat o pasare...si cum sunt tare fricoasa de zbor m-am gandit cu groaza la bietii pasageri! Bine ca ati scapat cu viata!

Emily, gaza mea acum doarme doar odata pe zi, cam 3 ore, de pe la 12:30 incepand (dupa ce mananca supita). Se scoala cam la 3--3:30 si apoi la 9 seara e rupta de oboseala, cere singura la "nana...nana". De mancare, si eu cred ca mai trebuie rarita, ca nu mai mananca asa bine ca inainte. Nici lapte nu mai vrea prea bine.

Saphir,

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

multumim, multumim...tare!!!

Asa care va sa zica numai eu imi chinuiam fata cu 2 reprize de somn si seara ma intrebam de ce imi urla fata in loc sa doarma.
A dormit de la 12 la 2, a papat de prinz si acum la joaca cu ea.M-am cam plictisit azi in casa, e asa o vreme de 2 lei, ninge, bate un vint...si viscoleste zapada de grade nu va mai zic.Abia astept sa vina
primavara.
Deci bebeii vostri de pe la 14-15 pina seara pe la orele 21 nu mai dorm deloc, da??incercam si noi azi cu toate ca pe la 6 seara o sa dea semne de oboseala.

Saphir cit ai luat in total in timpul sarcinii?exista vreo sansa ca la a doua sarcina sa luam mai putine kg?
Imi dau seama ce greu iti e...mai e un pic...
Nici eu nu stiu cit sa-ti zic ca maninca Ilinca, zic eu cam trei sferturi de cana de 250ml plina cu papa ei.

pupicei!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Maine fac poza la floare si v-o arat...deja raspandeste un miros...mmmm..si eu sunt fericita ca am floricica asta.

Emilly sa stii ca Bubu se trezeste dimineata la 7- 7.30, apoi nani de la 10 la 12, papa si rar mai adoarme de amiaz.Ieri de exemplu de la 13 la 16 a sforait cu ta-su si seara la 9 dormea, astazi de la 17 la 18 a sforait singur iar acum imi face mie corul Bim Bam.Pana sa fie bolnav dormea doar cele 2 ore la pranz, si seara la 9 maxim sforaia.Acum s-a cam dat peste cap cu atata somn..si dimineata nu ma lasa pe mine sa dorm

Saphir pupicei la burtici si sa fiti sanatoase amandoua.
Fug la nani..cand oi putea adica.Seara linistita tuturor.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Emilly, am plecat in sarcina de la 54 kg si acum o luna aveam 66, dar sunt convinsa ca de atunci am mai pus macar 1-2 kg. La Amos eu am pus 12-13 kg...parca.

Ioana, multa sanatate Arturicilor si speram ca nu e nimic grav

Monica, nici eu nu ii masor portiile lui Amos, dar are castronelul lui de ~ 250 ml. Asadar fiecare masa are ~ 200ml - 250ml.
De asta va intrebam cam care e cantitatea / zi pe care o mananca copilasii vostri.

Vroiam sa va zic ca m-am tuns si eu, in sfarsit, si m-am si vopsit, sa nu se sperie samburica de mine...abia astept sa pun poze sa va arat

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emily eu nu-ti vazusem printesa....acum am vazuto....ce sa-ti zic?...ma zapacit ce frumoasa e si ce ochi are....

Saphir, Cata, nu doresc nici la dusmanii mei sa treaca prin ce-am trecut eu....sa facut mare tam-tam in ro ptr ca o echipa de la tvr1 si de la jurnalul national(parca) au fost cu noi in avion.

Saphir noi avem castronase cu trei compartimente...cam 250-300ml si Rachlla papa cam un compartiment jumate doua....dar asta numai la masa de la 12......deja la masa de la 4-5 mai mult de un compartiment nu mai vrea....
Chiar cate kg ai luat acum???????? ca nici eu nu as mai vrea ca la a doua sarcina sa iau tot 26kg

V-am pupacit ma pun la un film........

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Ane ai luat 26 kg si acum esti fotomodel?????care ti-e secretul????te rog vinde-mi si mie pontul.
Eu nu mai am chef de diete, liste lipite pe frigider cu ce maninc si ce nu.Prea mult stat in casa...stiu.Si kg mele acolo stau bine merci.Pot spune ca ma deprima de-a adevaratelea kg in plus...
Nu stiu ce faceam toata iarna in casa fara voi...imi sunteti niste prietene dragi

Apropos, la voi se mai misca emoticons-urile?se mai pupa capusoarele alea?la mine nu se mai misca, ramin nemiscate si se uita cu drag la mine

noapte buna!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emily fotomodel?????? hi hi ma faci sa rad sunculitele nu le-ai vazut??????
Eu de cand am nascut o tin in diete si la kg care le-am avut inainte de sarcina tot nu am ajuns

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Saphir pai esti ok cu kg luate.Abia astept sa te vad burtica, cind pui poze??

Ane hai ca esti tare modesta .Cite kg mai ai de dat jos??si ce dieta tii, ca pe mine m-au capiat dietele aste...

nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Tania,Edi s-a nascut pe 14 ianuarie 2004,in Bucuresti,prin cezariana,a avut 53 cm.si 3.900 kg.,este primul meu bebita.Merci! Emilly lasa fata sa doarma cat vrea ea;si meu doarme putin ziua de pe la 13 pana pe la 14-15,seara adoarme pe la 10-11,uneori mai prinde o repriza si pe la 18,dar pe urma sa te tii energie,si tinand cont de faptul ca eu abia dupa ce adoarme el mai fac una ,alta, prefer sa nu-l mai adorm seara decat daca-i f.obosit.in cursul zilei nu pot spala vasele,daca ma vede la chiuveta lesina de plans,o prefera copilul o mami cocheta si nu o dori sa ma vada la cratita si eu ma supar pe el...;cat despre olita deocamdata e doar decorativa,are forma de scaunel si el se urca pe ea in picioare,uneori mai si da din manute ca la dans...dar nu-l stresez ,inca mai avem`contract` cu Pampers...

Otilia,lasa-l singur,elimina eventualele pericole si da-i libertate de miscare,altfel o sa te vrea tot timpul langa el...
lasa-l sa castige incredere in el sau chiar daca il supraveghezi ,fa-o dar sa nu te vada el.si cred ca tu ai intrebat de olita dar eu ii raspunsei lui Emy;neuronii astia cum se duc ei odata cu anii..
Ioana sa ne dai de stire despre arturici ,Doamne ajuta sa fie o faza trecatoare!

atat!, merg si eu la somnic ,PE maine!
FIru&Edi

Mergi la inceput