Sus ... in Scandinavia (33)

Sus ... in Scandinavia (33) | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Buna Ziua
Idora, misto linku' :-))
Saru'mina fetele de urari!! Da, ne mutam in alt oras,Søndeborg, mai mare decit asta in care locuim. E ca si cum ne-am muta din Vaslui in Bacau (asta daca e sa pastram proportiile). Tinind cont ca Søndeborgul este si centru universitar, atunci ca stil de viata, orasul e mai aproape de ceea ce imi place mie
Doruletz, sigur ca trecem prin Copenhaga, iar ora voastra de plecare (am inteles ca e 18, deci tre' sa fiti la 17 in aeroport) nu ne creeaza nici un fel de probleme (studiasem initial varianta de a lua ferryboatul din nordul Danemarcei direct spre Göteborg, dar tinind cont ca acolo e ca la vama, iar noi sintem cu transfugul Ilie in masina, atunci e mai simplu drumul via Copenahga, chiar daca e mai lung). Domnu' Ilie are spatiul lui privat in portbagaj, asa ca mai sint doua locuri in masina...problema o sa fie cu bagajele pe care o sa le amplasam intre picioare, dar ne descurcam siguuuurrr :-)) E un scumpel cutelu' tau corsican

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet