Bebelusi de iulie-august 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Adema , multumim .. si Codrut este un scump .. dar ti-am mai zis !!
vine , vine .. si fetitza!! deocamdata fac pregatiri pe baiat
si Luca a avut o zi dupa vaccin intepatura putzin rosie dar i-a mai trecut .. pune-i comprese in continuare !rivanol sau comprese reci !

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Adema, eu am patit asa la fiecare vaccin. mai precis a facut un ditamai nod, desi eu i-am pus de fiecare data si compresa rece si cartof crud ras. I-a trecut cam in doua saptamani, nu te ingrijora. Poate au idee fetele cu ce sa dai pe el. Eu am inteles ca masajul usor are efecte bune. Si mie mi se parea ca nu il doare, pentru ca apasam pe ea si nu dadea semne de disconfort.

Va mai intreb o data, daca aveti idee, e nasol rau daca stagneaza in greutate?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Multumes Simona....sunt atat de linistita acum ca stiu ca avem ceva al nostru in tara.E ceva de speriat cu preturile astea la apartamente....parca au inebunit...cresc nejustificabil.Bine ca am reusit.
Haha...cu soacra....pai am tot vazut-o timp de 2 saptamani....saracu ochi a ramas marcat

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, bine ai venit printre noi! am si eu o prietena, Simona, baiatelul ei e tot David....dar cu 2 ani mai mare te asteptam si la "mamci de constanta"!
hai mai nu mai speriati fata...cum sa fie cheg de singe?? Adema, e un simplu nodul. se face datorita contractarii musculare locale. se rezolva cu comprese reci sau felii de lamaie de la gheatza.
Mitzuke las mama ca nu e nici o problema majora. in cel mai rau caz are viermisori. are cearcane? ca el oricum nu prea maninca. duce-ti-va la medic.
hihihihi Felicia....vorba fetelor..vezi pe cineva

Mergi la inceput

Mitzule e justificata ne luarea in greutate a lui Tudor daca tu zici ca nu prea a mai papat bine in ultimul timp.Daca nu iti e asa greu poti sa te duci cu el sa-i faci niste analize....Daca Andreea ar fi in locul lui Tudor, eu nu mi-as face probleme...atata timp cat e vioi, rade...Un copil la varsta asta poate sa ia si 100 de grame si 400 de grame...
A avut si Andreea o perioada pe la 5 luni cand nu vroia sa manance....abia primea biberonul in gura...insa a trecut cam in 2 saptamani.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La viermisori nu m-am gandit. -Nu are cearcane. o sa stau pana la sfarsitul lunii sa vedem daca pune ceva totusi.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici si puiuti draguti!
Am facut inca un vaccin (DPT) si Stefan nu a plans deloc, pas nu a zis, nici macar nu a clipit. Cred ca vroia sa fac impresia buna la doctorita si fetita care mai era cu noi in cabinet. Cand a intepat-o, ea a inceput sa planga si el a zis sa ii tina companie asa ca a inceput sa cante, yaaaa, hiaaa, yuuu.
Spre seara am mancat o supa in oras si au venit vanzatoarele la el si i-au tinut companie si era foarte vesel, le-a vorbit o gramada pe limba lui, dadea din maini si picioare, le-a aratat ca stie sa se descheie la sireturi si sa isi scoata papuceii.
Vad ca nu a facut febra de la vaccin, pana acum. Sa vedem cum trecem peste noaptea aceasta.

Am citit si aici si prin carti ca bebeilor le place sa nu schimbam zilnic meniul, dar cam la cate zile e bine sa le dam altceva. Cate zile e ok sa manance aceeasi mancare? 3 sau 5 sau 7?
Stef e constipat, ce sa ii dau sa pape? Supa de porumb sau piure de mar e bine? Alte idei? Va multumesc.

Multumesc mult pt raspunsurile in legatura cu a 2-a masa si pt cuvintele frumoase la adresa pozelor, mai exact a modelului din ele.
Simona si Davind, bine ati venit. Scrieti-ne mai multe despre voi: data nasterii, unde putem vedea poze .

Serban pt cele 8 luni

Anne-Lea ; Naomi Ioana ; Lavinia pt cele 7 luni

Pupicei si o seara placuta! Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Buna Simona R.!Bine ai venit! Si eu am intrat de curind si am avut parte de o primire calduroasa de la fete asa ca ma bucur sa vad ca deja am 'vechime' si nu mai sunt ultima venita.
Am sunat-o pe doctorita sa ma lamureasca de ce sa nu-i mai dau san la desert, ca ieri in aglomeratia aia,n-am inteles si mi-a zis ceva de genul:sa nu se ingrase copilu' si ca pot sa-i dau totusi daca nu se satura,deci nu-i batut in cuie,dar a mea e departe de a fi grasa (7.700kg).Ai dreptate Mitzura m-as indrepta cu pasi siguri spre intarcare de nu i-as mai da san la unele mese.
Daria am vazut pe Giulia cu codite,e o dulcica,abia astept sa-i creasca parul si la a mea sa o motez.
In legatura cu carnita,eu nu am de unde sa iau pasare de tara,de la ce firme ma sfatuiti sa ma aprovizionez pt fata?!Pupici!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Eli ,noi tocmai am scapat de constipatie cu para,piersica,caisa si suc de porto;eu stiu ca marul nu e laxativ.

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Eli inceraca si cu suc de portocale diluat cu apitza....la noi asta merge in conditii de constipatie.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput