Buza sparta, sange din nas

Buza sparta, sange din nas | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

Azi am iesit pe afara, ca nu mai aveam stare in casa si nici nu am facut cativa pasi ca ne=am impiedicat si poc pe jos . Il ridic, il iau in brate sa il cert ca a fost blegut si il vad cu fata plina de sange ; mai aveam un pic si plangeam si eu cu el . Cand ma uit mai bine ( in drum spre casa ) ii curgea sange din nas si de la buza ( deasupra buzei ). L-am spalat cu apa pe fata, i-am dat cu rivanol, iar acum doarme. Ce trebuie sa ii mai fac???? trebuie sa il duc la doctor sa il vada??? tati zice ca se intampla la toti copii sa se loveasca si ca trebuie sa ma obisnuiesc; sunt disperata; i-a curs sange din nas si de la buza....poate avea urmari???
Astept sa se trezeasca si sa vad daca i se umfla nasucul sau gurita si va mai spun....

Claudia si bebe Andrei (13martie2004) cel neastamparat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

He, he, he, este foarte grav! Din pacate pt tine nu va fii ultima oara cand isi va sparge buza si isi va julii genunchi si va avea un enorm cucui in frunte!!! daca s-a oprit repede si daca n-are buza despicata (sa trebuiasca cusuta) lasa copilul in pace! Tot din pacate pt tine tati are dreptate si trebuie sa recunosti (nasol, asta!)
Buzele si nasul sunt vascularizate bine si cand sangereaza ai impresia ca o sa se goleasca de sange, dar nu e nici un pericol. Stai liinstita si bea un ceai de tei (calmeaza stresul!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Claudia, stai linistita ca se vindeca.
Edi a cazut si s-i crapat buza de marginea unei noptiere. A curs sange, nu mult. Evident ca ne-am speriat groaznic si am sunat urgent doctorita sa ma trimita undeva la urgente la cusut. Dar ea m-a linistit si mi-a spus ca daca taietura nu e mai mare de un cm, nu am ce cauta la cusut pentru ca doar o sa-l traumatizez. Nu ne-am dus, am tinut comprese pina s-a mai dezumflat si dupa 4 zile nici nu se mai vedea. Acum dupa un an nu se vede deloc.
Eventual la nasuc sa-l verifici tu sa vezi daca-i ok, daca respira bine...etc.
o sa-i treaca.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Noi avem in frigider o solutie cu aloe (he he ca orice impiedicat, avem si stocuri in urma experientelor!) si cand cadem sau ne lovim, dam repede cu "aoe" si trece...Stai linistita, sanatosi sa fit, ca de cazut...sa tot fie! Vara trecuta am umplut de invidie un parc intreg pentru genunchierele pe care le purtam (care ne-au scapat de muuuulte julituri).De fapt, era doar o pereche de sosete taiate la varfuri si la calcaie! Sanatate la bebici scumpici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicho spune:

Stai linistita nu te speria ca nu este nimic grav.Noi cite am patit cred ca n-am atitea fire de par in cappe buza lui Nicholas se vad numai urmele de la dintisori.Ultima lovitura zdravana a fost in vara cind era cu bicicleta si mergea cu viteza la valeacolo aflindu-se un tunel,el nu a mai pus frina si s-a oprit exact in peretele de beton a tuneluluinoroc ca a avut casca(aviz amatorilor!)ca a intrat cu capul in perete,dupa care s-a rup ghidonul de la bicicleta si a venit cu barba direct in fierul de unde s-a rupt ghidonul!Asa ca s-a ales cu barba spartasi fuguta la spital la cusut!Norocul nostru a fost casca de bicicleta ca altfel...

Mergi la inceput