Persoane nedeclarate la intretzinere!
![](images/user_woman.png)
Observ ca se discuta diverse probleme legate de bloc si vecini si iata ca mi-a venit si mie sa va intreb cum comentati si ce ati face daca ati vedea ca la voi in bloc, luna de luna, exista persoane care se sustrag de la plata intretinerii.
Exemplu:la mine pe scara intr-un apartament cu 2 camere locuiesc de fapt 3 persoane; daca pina luna trecuta figurau la plata doar 2, ei bine, s-a afisat intretinerea pe luna februarie si...stupoare!!! la apartamentul acela figureaza doar o persoana, in conditiile in care locuiesc de fapt 3!! adica, culmea tupeului!!! unul dintre locatarii apartamentului este copil mic care tipa, este scos la plimbare de cei cu care locuieste deci noi il vedem il auzim si totusi ce ne facem cu tupeul si nesimtzirea celor care il cresc?
M.
Raspunsuri
bulinutza spune:
Solutia: separarea la toate cheltuielile!! Aveau si ai mei vecini "draguti" care m-au trecut la intretinere pt ca, fiind studenta, veneam un week-end pe luna acasa! Acum contor gaz separat, incalzirea separat, apometre, poti sa tii 100 in casa! Singurul lucru care se mai plateste la comun e lumina pe scara!
Altfel, intotdeauna or sa apara care n-o sa se treaca la intretinere, care au caine si consuma (am vazut la TV ca i-au pus vecinii pe unii sa plateasca si pt caine), care au musafiri care stau mult, etc ...... (si tu o sa te stresezi...)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Draga mea cu parere de rau iti spun ca-i o chestie frecventa,mai ales daca administratorul nu se ocupa.Numai la mine la etaj stau cateva persoane care n-au nici o treaba.Acum cateva luni stateau intr-un ap.cu 2 cam.4chinezi si era trecut doar o persoana.Tanti de langa mine multa vreme n-a fost trecuta pe motiv ca locuieste la mama unui copil de are grija de el.Insa zilnic venea aici si spala si facea mancare,chiar si dormea..si ea si copilul.Si sunt alte cazuri de genu' pe scara.Cand nu aveam apometre ma enervam la culme,a fost si-un scandal pe tema asta,insa degeaba.Acum unii sunt trecuti altii nu..Eu cand am lipsit 2 sapt de acasa mi s-a zis ca trebuie sa platesc toata luna pt ca in lege scrie ca doar daca lipsesti 30 de zile de acasa se considera gars.goala..
Daca administratorul nu se ocupa din pacate nu cred ca noi locatarii avem ceva de facut..
Pupici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
melina34 spune:
da leditia ai dreptate,nu e nimic de facut;totul tine de bun simt elementar ori unii pot trai si fara el si inca foarte bine: dimineatza am dus gunoiul si desigur am auzit la aprtamentul acela cum vocifera copilul iar bunicul se juca cu el....pe banii mei !!!mai mult ca sigur o sa incerc sa ma gindesc si la varianta cu apometrele dar nici asta nu e tocmai cusher - ce te faci cind apa e galben-maronie si o lasi sa curga o juma' de ora???hmmmmm....
M.