Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

mersi pt primire

Kid asta ne si trebuie incurajare ,o sa scapam noi de kile
Carmi tinem pumnii sa rezisti tentatia la chipsuri,dar sti ca 15g de chipsuri sint 2p

vad ca vorbiti de coca,pepsi... la mine nu este nici o problema cu ele si nici prea mult cu dulciurile ma multumesc cu putin ,dar la mine pacatul cel mai mare sta in branza,inghetata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Carmi flex points ai 35 pe saptamana pe care le mananci cand vrei cum vrei.
De posibilitatea sa mananci cat vrei de 4 p n-am auzit dar e posibil sa fie asa ca eu is incepatoare si nu stiu toate regulile .

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Michelle, nu stiu ce vrei sa zici cu 35p. Sau, sa fiu eu mai explicita: cand m-am dus eu anul trecut la intalniri, instructoarea tocmai anunta ca s-a schimbat sistemul de punctare pt. anumite alimente si ca noul sistem se numeste ´Flex points´(asa sunt toate brosurile mele pe care le-am primit de la ei). M-am uitat chiar acum in brosura si scrie asa: kartofi - 2p (imi cer scuze, mai devreme am scris 4), paste-4 p, paste integrale - 3p PANA ESTI SATUL. Ca urmare, eu cand mananc paste (la noi cam de 2-3 ori pe saptamana), mananc o farfurie cu varf, nu cantaresc nimic. Daca tu stii ceva cu alea 35 p, spune ce si cum, la mine nu scrie nimic in acest sens.
La pranz am fost cuminte. O salata babana de cruditati cu cateva bucatele de telemea, 5 masline (1 p) si o felie anemica de paine.
Mai am oarece puncte, le rezerv meciului
Annablue, multumim pentru sfaturi, desi nu stiu de unde tragi tu concluziile astea. Si, btw, tu de cand faci WW si ce rezultate ai???

Carmi

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Michelle, am gasit despre ce vorbeai: http://weightloss.about.com/cs/weightwatchers/a/aa092703a.htm, daca ai timp sa parcurgi pagina lamureste-ma si pe mine, te rog, inteleg ca cu Flex Points ai la dispozitie 35 p pe care sa le consumi de-a lungul saptamanii, da ceea ce nu inteleg este de unde provin ele, din bonusuri, din ce? Aici e mai simplu, ti-am zis la ce se refera FP.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu provin din ceva anume.Pur si simplu poti sa consumi 20 p/zi + 35 pe saptamana bonus - in plus mai poti sa primesti puncte pt activitatea fizica- pt astea trebuie muncit

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Buna dimineata fetelor !
In primul rand, ca sa-i raspund lui Carmi, eu tin WW de dinainte de Paste, dar asa "serios" dupa Paste (deh, sarbatorile !...) am inceput.
Si, pana acum am slabit de la 86 cat aveam initial la 77. Si asta in conditiile in care pana acum slabeam foarte greu si puneam la loc dupa ce mancam normal.
Asa ca, desi mi-am permis sa mananc si mancare cu puncte multe (a fost sezonul nuntilor, am mai iesit la o pizza cu prietenii) am slabit si o fac in continuare.
Targetul meu este 65 (poate chiar 60...) dar pana la sfarsitul anului mi-am propus sa slabesc atat.
Cat despre punctele ale "bonus" cele 35/saptamana, tocmai despre aceste diferente va vorbeam intr-un post anterior. In America sistemul e mai flexibil si permite aceste 35 pcte in plus. In Europa, nici vorba de aceste puncte.
Iar treaba cu "flexi points" (a aparut de curand sistemul) este o noua modificare adusa la WW.
Periodic, WW mai schimba cate ceva la program. Acum cativa ani era sistemul cu portii, apoi a aparut chestia cu punctele, acum au schimbat cu mancaruri din care poti manca oricat...
E aceeasi Marie cu alta palarie...
Oricum, ideea e ca sistemul da rezultate BUNE...
Va doresc spor la slabit !

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Bine v-am gasit fetele!

Eu tin WW de un si jumatate..ba chiar activam la subiectul pe care l-ati "readus" la suprafata! Am mers la intalniri aici pentru mult timp, acum am cont online cu WW, acelasi lucru ca si la intalniri numai ca ma cantaresc de una singura.

Io am ajuns de la peste 85 la aproape 70 anul trecut, acum am mai pus putin la loc dar de regula slabesc putin si foarte constant.

Meniul meu azi:

- doua felii toast=2,5 puncte
- Nescaffe Capuccino=1,5 p
-un cartof mare copt cu branza si putin unt=10,5 puncte
- o felie de pizza=3p
- un pahar de sampanie=2p
- un redbull=1,5

Total 21 de puncte (exact cat am voie sa mananc azi_.Io de obicei pastrez un punct-doua pe zi pentru weekend.

Bafta la toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug si exrcitiile pe ziua de azi: 20 de minute de pedalat in ritm puternic ceea ce imi da un supliment de 3 puncte (pe care il pastrez pentru weekend).

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Annablue, bravo pt. rezultate, mergi inainte ca se poate si mai bine.
Crystina, bine ai (re)venit. Si pe mine ma bate gandul sa ma inscriu online, la intalnirile WW nu mai am cum sa merg, ca am bb mic, ce zici, merita?
Michelle, saru´mana pt. lamurire.
Eu azi am chef sa mananc lactate s fructe, asa-mi cere mie organismul. Asa ca am inceput cu un iaurt Activia (2,24 p) si doua banane (2 p)si restul vad eu mai incolo.

Carmi

Mergi la inceput

Carmi, eu zic ca merita..parere pur personala. Iti calculeaza punctele direct, ai si niste calculatoare de puncte de acolo in cazul in care nu gasesti mancarea respectiva in lista lor. Partea negativa a programului online e ca atunci cand mergi la intalniri parca ai o motivatie si mai mare sa slabesti..nu e prea dragt cand te pui pe cantar si acul se duce in sus peste ce-ai avut cu o saptamana in urma. E o jena imensa. cel putin asta simteam eu.

Asa e cu programul incarcat..fiecare face ce poate. Tu decizi.

Mergi la inceput