Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 17
aschiutza spune:
Fetelor si eu vreau sa tin regimul asta. Nu am de scapat decit de 3 kg, dar prin gimnastica de acasa vad ca nu reusesc.
Carmi, tu te-ai inscris la WW in Germania, te duci la intilniri sau ai de pe internet lista de puncte? Eu tot am vrut sa imi cumpar CD-ul lor, da sotul meu e impotriva sa tin vreo dieta
.
Problema mea e ca am socotit putine puncte si de cite ori am incercat sa tin regimul mi-i se face foame, sunt prea obisnuita cu mese dese la care maninc putin. Eu mi-am calculat 16 puncte.
---------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
annablue spune:
Si eu tin regimul asta si functioneaza.
Cat despre punctaje, sistemul WW din SUA e mult mai permisiv, eu tin cel european.
Despre fructe, ele nu se puncteaza daca nu depasesc cele 500g zilnice, daca se depasesc, se puncteaza cat in listele de care zicea Michelle. Despre banane si struguri, smochine, astea au puncte, de aceea e bine sa le evitati.
Cine vrea si tine WW le invit sa-mi scrie PM si ne putem intalni pe site-ul unde suntem multe fete care tinem WW.
Pupici si spor la slabit !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
annablue spune:
Am vrut sa zic 500g legume si fructe. Asta e ratia care nu se puncteaza.
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Carmi spune:
Aschiutza, eu am mers la intalniri anul trecut prin februarie, insa numai o luna, pt. ca apoi am aflat ca sunt gravida si n-am mai tinut regim. Atunci am slabit 6 kg. Am de la ei tot materialul necesar, da-mi emailul tau pe pm si iti trimit de de toate.
Intra cand ai timp pe www.fettrechner.de, introduci un oarecare aliment (e o baza de date cu toate produsele alimentare din Germania) si iti calculeaza kcal., puncte, Fett si LF. Tot ce adaugi, iti insumeaza, e f. usor de tinut WW cu site-ul asta.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
kid2003 spune:
Carmi, ce bine ca te-am gasit si aici!
Fetelor, eu propun sa ramanem pe un topic de WW si sa ne incurajam reciproc. Carmi, colega mea de la mamici de sept-oct 2005, mi-a trimis documentatia WW si trebuie sa recunosc ca pare o dieta super! Am tot invartit-o si studiat-o si vreau sa ma apuc si eu de calculat puncte.
Nu se mai poate...am 10 kg in plus, 6 de dinainte de sarcina si 4 ramase de la bebelina. Montignac a functionat dar parca m-am cam plictisit de el, WW suna grozav.
Va salut pe toate si vreau sa continuam sa vorbim despre puncte, calcularea lor si cat trebuie sa avem pe zile! Nu ar fi bine sa ne mutam la alt topic, sa putem vorbi pe "limba" noastra (asta cu punctele)
michelle7 spune:
Carmi - ceva tips? invatate la intalniri? sa nu ne facem viata amara degeaba ![]()
kid 2003 - nu trebuie sa ne mute nicaieri pt ca titlul subiectului e Weight Watchers
Eu propun altceva - sa incepem sa scriem ce am mancat si punctele corespunzatoare. asta o sa ne dea idei de meniu.
Ce am observat la toata lumea care e la " dieta"- indiferent care- e ca ,desi ti se sugereaza un regim de viata echilibrat , se cam renunta la fructe si legume. Ele sunt vitale pt sanatate si daca renuntam la ele de obicei o dam in bara si cu regimul pt ca nu avem cum sa ne simtim bine
Michelle
kid2003 spune:
Da, Michelle, mai devreme in pagina 8 sau 9 se propunea sa ne mutam la Un nou stil de viata. E adevarat ca asta a fost cu ceva timp in urma.
Trebuie sa deschidem un subiect nou, scris corect Weight Watchers sisa scriem exact ce mancam, asa cum ai zis si tu, pe puncte, in fiecare zi. Si sa ne ajutam cu calculul punctelor.
Cate puncte ti-ai propus sa mananci pe zi. Eu deocamdata nu as vrea sa depasesc 20.
michelle7 spune:
20 si eu. la link-ul de mai jos scrie ca daca ai pana in 149 lb ( cam 67.5 kg ) sa mananci minim 20 de pct. mai ai 35 de pct bonus pe saptamana pe care le poti manca cand vrei tu sau sa decizi sa nu le mananci deloc si de asemenea pt miscarea fizica primesti bonus
Activity points for light intensity = [your weight x2.2] x [minutes] x 0.00023
Activity points for moderate intensity = [your weight x2.2 ] x [minutes] x 0.00033
Activity points for high intensity = [your weight x 2.2] x [minutes] x 0.00081
am scris greutatea x 2.2 ca e in lb ce dau ei asa ca trebuie modificate kg
greutatea in kg x 2.2= greutatea in lb
http://pub121.ezboard.com/fdottisweightlosszonefrm61.showMessage?topicID=133.topic
PS Cand ajungem la pagina 20 deschidem Weight Watchers(2) scris corect , pana atunci ne multumim cu ce avem ![]()
Michelle
szivarvany spune:
Rugaminte: daca puteti si vreti, imi trimiteti si mie, va rog frumos, materialele voastre despre WW ?
adresa mea de mail: mamagiuliei@yahoo.com
Sar`na ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)