Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna fetelor,

Mai este cineva care tine WW?Need help pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

http://www.quiddity.cc/rachel/diet/wwfoods.htm

aici aveti o lista cu alimente/ puncte

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Da, eu, si am slabit 15 kg de la mijlocul lui ianuarie si pana acum. Dupa parerea mea, e cel mai bun si echilibrat regim.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si eu am tinut acest regim, care mi s-a parut destul de usor, trebuie sa fii doar atent...si am slabit 9 kg in 2 luni. Am sa-l reiau, imi pare rau ca nu v-am "zarit" atunci cand l-am tinut si eu. Acum am mai dat 1 kg jos, dar cu WW se da bine si mai ales eu m-am mentinut bine.

aime

Mergi la inceput

foarte foarte util
calculator pt puncte. introduceti nr de calorii/ portie nr de portii , cantitatea de fibre si de grasime si va da automat punctele

http://www.onmyweigh.com/assets/tools/RecipePointCounter21.xls

Michelle

Mergi la inceput

eu nu inteleg ceva. pe unele siteuri apar majoritatea fructelor ca fiind zero puncte pe altul 1 portocala - 1 punct. un pahar de pepene rosu - 1 punct. un pahar suc de portocale - 2 puncte etc Eu mananc multe fructe si din cauza asta depasesc ratia zilnica de puncte

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Michelle,
eu pap fructe fara sa punctez si functioneaza. Cred ca depinde de organism. Daca nu punctezi si nu scazi 500 g / 1 kg pe saptamana, mai bine pui 1 p ... zic io. Oricum sunt mai multe liste de puncte ww, cel american e mai flexibil, cel german este mai nasol .

De maine si eu reiau ww ca nu mai poci de foameee

Spor la slabit !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Eu orice fructa o calculez un punct, asa am facut de la inceput.
Michelle, calculatorul tau e prea complicat, eu am doua simple, daca le vrei, da-mi un email la carmina_nrw@yahoo.de, si ti le trimit. Valabil si pentru celelalte fete.
Eu cred ca ma apuc de Wendy plan, ca stagnez de 3 saptamani si sunt cumintica totusi...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

nu mi se pare deloc complicat. pe mine ma intereseaza si fibrele si grasimea consumate asa ca numai bine.
carmi pai nu e OK sa calculezi fiecare fruct ca avand un pct. Adica o piersica cat o banana? o piersica are 0.5 pct pe cand banana are 2
Michelle

Mergi la inceput

Michelle, aici banana are 1 p si piersica 0, nu e la fel peste tot. Intrebai de sucul de fructe, o sa-ti spun ce ne-a explicat noua instructoarea WW (anul trecut am mers la intalnirile lor). Spunea asa: daca o portocala are zero puncte, un pahar de suc de portocale e obtinut din cel putin 3-4 portocale, asadar se puncteaza diferit. E la fel (nu stiu daca la tine e asa) ca : o lingurita dulceata=0p, o lingura dulceata=1p.
Ma duc sa-mi spal geamurile, sa-mi ´trag´oarece bonus...

Carmi

Mergi la inceput