Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
FETELE,
am o propunere, vazand ca am ajuns la 10 pagini si multe dintre noi mai scriem si dincolo. Sunteti de acord sa ne mutam in grup la subiectul "un nou stil de viata", acolo sunt fete interesate de dieta noastra.
Daca sunteti de acord, putem continua acolo, daca nu, scriem tot aici !!!![]()
Io raportez micu dejun - ca de obicei - 1 felie paine graham cu 1 lingurita gem, la pranz pap cartofi si seara o omleta.
Lady-Danielle - si io si io ! Ma incap hainele, cantarul nu ma impresioneaza, tzitzele sunt pe duca, dar macar arat uman in pantaloni aderenti, ca sa nu mai zic ca mi-am luat o gecuta pana`n talieee!

Crystina - la ce ora iti iei cina ???
Sebitza - azi merg sa-mi iau clipe dulci ca mi-e 
Aluna - felicitaaaripentru kg pierduteee !!!
Poi eu cu legumele ... mananc salata cu de toate si cam atat ... si cartofii pe puncte.
Iuliabr - spor la treaba si tieeee !!!
Gata, am scris roman, ca de obicei.
Pupici la fetele WW !!!
Nu uitati de intrebarea cu mutatu` .
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
sebitza spune:
Buna fetele!
Cam slaba activitatea pe la noi.
Daria, cred ca ar fi o solutie "fuziunea" cu celalt subiect, avand in vedere ca toate suntem ocupate si nu prea avem timp sa postam de doua ori. Mie sincer mi-ar fi placut sa ramanem pe un subiect numai al nostru(ma tem sa nu ne pierdem in multime
), dar cum am mai spus, avand in vedere ca e cam slaba activitatea cred ca asta e solutia.
Eu sunt in continuare pe pozitii, dar ieri am avut niste probleme personale si nu am avut dispozitia
sa scriu(in schimb am citit ce ati postat voi si aici si la celalat subiect)
Miercuri am economisit 5 puncte!
, iar ieri cred ca am depasit cu vreo 2 puncte (am facut aseara - a se citi azi noapte pe al 12- umplutura de sarmale si a fost musai sa o degust un pic ca sa iasa buna)
Deseara sosesc parintii mei in vizita si sper sa reusesc weekend-ul asta sa ma tin in frau.
Ma simt foarte bine cu dieta asta, sunt fericita
ca am descoperit-o! Parca e facuta special pentru mine!!!!
La capitolul lichide stau in continuare destul de rau (max 1 litru/zi), cu legumele la fel, dar totusi rezultatele s-au vazut pana acum si cred ca si de acum in colo. Azi port o pereche de pantaloni cumparati cu o luna inainte sa raman insarcinata si imi vin bine
!!
Va doresc o zi superba si cu cat mai puitine abateri!
Bye!
aluna spune:
Fetelor merge snurrr!
Am 63,7kg!!
FETELE DIN RO spune-ti-mi si mie se gasesc produse "Light" acolo si cam ce,brinzeturi mezeluri,vreau sa conving o prietena sa se apuce de regim si zice ca nu gaseste nimic LIGHT acolo!!Ma pute-ti ajuta?
Cu drag,si spor la slabit!!
Aluna
Violetik spune:
sebitza, care e formula de calcul de fapt?
Am hotarit! De azi incep si eu sa numar puncte 
dianaiulie2009 spune:
Buna fetelor !!!
Si eu tin tot aceasta dieta si in 3 luni am reusit sa dau jos 7 kg .
Mai am unele abateri dar pe parcurs se compenseaza intre ele .
Miscare fac , dar mai rar si totusi am reusit sa slabesc .
Dar astept iarna sa incep din nou cu abdomenele ca acum mor de cald .
Am si unele retete pentru cele care sunt interesate si tabelul cu punctele , si pe cel american si pe cel european .
spor la slabit va doresc cu toate ca nu a-ti prea scris de mult !!!
ellys spune:
De azi m-am hotarat sa tin si eu acesta dieta. Mi se pare interesanta. Cred ca va fi un pic mai greu la inceput pana invat punctele. Sper sa ma obisnuiesc cu acest sistem de calcul.
Cele care au inceput deja, cum mai stati?
Va rog sa mai scrieti cate ceva din ce mancati, asa ca sursa de inspiratie.
Acum am 82 kg si trebuie sa dau jos vreo 20.
Am vreo sansa???? si in cat timp?
Propun ca acest subiect sa fie de sine statator, ca sa nu ne amestecam cu celelalte diete. Ar fi mult mai usor de uramarit.
greeneyes spune:
quote:
Originally posted by ellys
De azi m-am hotarat sa tin si eu acesta dieta. Mi se pare interesanta. Cred ca va fi un pic mai greu la inceput pana invat punctele. Sper sa ma obisnuiesc cu acest sistem de calcul.
Cele care au inceput deja, cum mai stati?
Va rog sa mai scrieti cate ceva din ce mancati, asa ca sursa de inspiratie.
Acum am 82 kg si trebuie sa dau jos vreo 20.
Am vreo sansa???? si in cat timp?
Propun ca acest subiect sa fie de sine statator, ca sa nu ne amestecam cu celelalte diete. Ar fi mult mai usor de uramarit.
greeneyes spune:
buna fetelor,
in sfarsit v-am gasit
.....vreau si eu sa slabesc, dar nu reusesc sa ma tin de nici o dieta ![]()
spuneti-mi si mie va rog unde gasesc dieta cu puncte (am citit mesajele si am vazut ca a avut succes aceasta dieta)
inca o intrebare - ce trebuie sa fac sa apar si eu in listutza? am 1.63m si 54 kg dar vreau sa ajung la 49 kg (ma chinui de 1 an !! si spre rusinea mea n-am putut -de vina sunt dulciurile si pastele
)
please....am nevoie de suportul vostru
pana maine pupicei si spor la dieta - eu incep mai incolo ![]()
ellys spune:
Teo,
Multumesc mult pentru ceea ce mi-ai trimis.
In acest week-end am ce studia.
Nu mai spune nimeni nimic?????
greeneyes spune:
Buna tuturor,
azi e prima mea zi de WW....wish me luck!![]()
ma duc si la aerobic de 2 ori pe sapt si sper sa dau jos 5 kg
cam in cat timp as putea sa le dau jos daca ma tin de cura si de aerobic?
spor la cura si...mai vorbim