Prietenii omului (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sanca, bine ai revenit! hihi, ce simpatica esti cum povestesti de catei :))

deci, Lilanda si Annie, scheuneala in somn nu e semn de maltratare, bine ca stiu. eu asa mi-am inchipuit la inceput, mdeh, n-am experienta.

Maruta, o sa vina si bebe, sunt convinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, eu nu am mai scris nimic pentru ca nu sunt acasa. Sunt departe de scumpul meu motanel, si mi-e asa doooor de el. L-am lasat acasa cu nashul lui . Si pisoiul meu maraie uneori in somn, mai ales daca in timpul zilei a cunoscut vreun catelus sau eventual un alt motanel. Si sa vedeti cum miauna si mai si scoate gherutele...e asa scump...Dar daca il vad prea suparat, il trezesc, ca mi-e mila de el.Conchita(parca tu voiai si un pisic), am vazut pe Animal Planet niste imagini superbe cu pisoi si catei, se intelegeau foarte bine si erau tare dragalasi.Eu o sa scriu mai multe cand ajung acasa.Va pup, Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

buna seara! Daca va aduceti aminte a fost pe la sectiunea vesela un subiect "cum sa te pregatesti pentru noul tau bebelus". ei bine, am gasit varianta pentru posesorii de catzei. Nu stiu voi fetelor, dar cu Jim io am trecut absolut prin toate etapele. Si ce frumos a fost...

CUM SA TE PREGATESTI PENTRU NOUL TAU CATZEL

Toarna suc de portocale rece pe covor, in mai multe locuri si mergi pe acolo cu picioarele goale.

Du-te la servici purtand o shoseta proaspat scoasa din blender.

Imediat ce te trezesti, iesi afara in ploaie si bezna si spune "hai, fi un catzel bun, fa pishu, acum, hai, sa mergem"

Acopera-ti costumele bune cu par de caine.

Pune niste par si in ceasca de cafea - dimineatza.

Joaca-te intotdeauna cu o minge de tenis uda si lipicioasa.

Iesi in zapada in picioarele goale, la miezul noptii,si inchide poarta din spate

Impiedica-te de cosul cu lenjerie proaspat spalata si imprastie hainele prin toata casa

Lasa-ti lenjeria intima in sufragerie. Viitorul tau catzel oricum o va aduce acolo cand ai invitati.

Sari din fotoliu cu putin inainte sa se termine emisiunea ta preferata, strigand "Ti-am spus sa faci asta AFARA". Pierzi evident finalul emisiunii

Pune budinca de ciocolata pe covor dimineatza si nu o curatza pana seara cand vii de la servici

Infige cateva surubelnite in picioarele mesei din sufragerie. Oricum va fi rontaita.

Ia o paturica pufoasa din uscatorul de rufe si infasoara-te cu ea. Asha te vei simti cand catzelusul ta iti va adormi in brate.

sursa ; http://forums.dogzonline.com.au

Un maine cat mai bun .
ana

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Annie,

Simpatic rau de tot mesajul tau de mai sus.
Pai sa mai adaugam cateva:

- Taica-meu care facea spume la cat au vomat pisicile, si sa nu stranga de pe covor "pleasca" pe care o lasase de fapt Oreo (cainele) ca mancase prea mult. . . Promisiuni sa nu-mi mai calce in casa mea vreodata.
- De cate ori merg in vizita la parinti sant primita cu un "iar a venit asta cu javra" . . .
- Diminetile cand deschid ochii vad nasul si ochii cainelui holbandu-se la mine, si asteptand sa fie bagat in seama…

Oreo i-a invatat pe copii mei si pe sot:
- sa nu-si mai arunce hainele pe jos, ca le-am promis ca nu le mai cumpar sosete noi…
- sa nu lase farfurii pe masa dupa ce mananca.
- sa manance la masa ca altfel sarea cainele sa le ia din mana. . .

Conchita,

am vrut sa-ti scriu, dar am uitat. Si fostul nostru caine - un australian sheppard Mixed, cand dormea, alerga cu toate 4 labele la galop, in somn. Scheuna si facea fel de fel de zgomote. Singurul "abuz" care l-a avut, a fost ca pe la 10 saptamani l-au abandonat prima lui familie, care aveau copii mici. Atunci a intrat in posesia sotului meu. A fost un pic de Ownership battle, dar pana la urma el a invins. Eu l-am cunoscut cand avea deja aproape 3 ani (cainele - desigur).

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Conchita -

eu am avut parte de animale cumintele ... dar intr-adevar cine isi ia un animal ... se baga sluga la el ... sau depinde cum vezi lucrurile ...

si o zi buna

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetele,
ce ma bucur ca suntem asa multe carora ne plac animalele

Mai vin si eu cu o problema.
Pisica mea, Bubulina, de cand am luat-o in casa, adica cam o luna si ceva, a stiut din prima sa se duca la tavita cu nisip. de asta mi-a si placut de ea si ne-a fost mai usor sa o pastram. chestia e ca e tare zvapaiata si nu ii place deloc apa, spre deosebire de motanel, caruia ii place apa.

ei bine, Bubulina face pipi cam de 2 ori pe zi. nu stiu ce vezica are ca se poate tine atata. cand face, face 2 kile de pipi si umple jumate de tavita. bineinteles ca se murdareste pe labele din spate si pe la funduletz, asa ca noi o luam si o ducem la baie sa o spalam, sa nu intinda pipi prin toata casa. ei, atunci ea se zbate, ca nu ii place sa o udam si m-a si zgariat de nu stiu cate ori la faza asta. problema e ca in ultimul timp ea a vazut ca de cate ori face la tavita pipi noi o luam si o udam, si probabil percepe chestia asta ca nu e bine ce face si noi o pedepsim si a facut de vreo 2 ori pe covor in bucatarie.

cand a facut pe covor noi nu am stiut momentul exact cand a facut, ca nu s-a auzit, (spre deosebire de cand face la tavita si scurma in nisip si se aude) asa ca a scapat nespalata la fundulet, ceea ce i-a convenit hotomancei. asa ca am inceput sa o supraveghem iar si sa o punem pe tavita. acuma, ma gandesc cum sa o fac sa stie ca e bine de facut la tavita, dar totusi tre sa o si spal, ca se murdareste toata. macar daca ar face mai des si mai putin, nu s-ar murdari asa tare, dar daca se tine si face rar si mult, se umple toata.

ce ziceti?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna!
BESTIALE! BESTIALE! Pozele din listuza!!
Vrem si noi sa intram in clubul vostru!!!!!!
Am o pisicutza birmaneza ( un pic corcita cu maidaneza).Cand a adus-o acasa sotzul meu am ras o juma' de ora de fata ei ......era bestiala.......Si acum e la fel ...

Am si pozulici cu "printzesa si sufletzelul meu" la albun
Eeee....ce parere aveti ???Cum vi se pare Tili a noastra ????
Va pup si va doresc numai bine !

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ramonika - eu zic sa-i pui mai mult nisip in tavita ... in felul acesta nu se va mai murdari pe labute ...

cat despre felul ei de a urina nu stiu ce sa zic (poate mai bine intrebi un dr) ... Ariss al meu e un cacacios si un pisacios ... o singura data a facut in sufragerie ... se speriase de ceva la baie ... noroc ca m-am prins si i-am mutat tavita ...

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetelor, ia bagati un ochi aici sa vedeti care e relatia intre catelusi si pisicute...

--------------------

Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by motanik

Fetelor, ia bagati un ochi aici sa vedeti care e relatia intre catelusi si pisicute...

--------------------

Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu

Super Andra!

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput