Prietenii omului (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Acum am venit de la farmacia veterinara si am luat LAXAVET (este o pasta,cu gust bun cica ,desi miroase oribil dupa parerea mea) din care i-am dat 1 lingurita.
Sper sa de-a rezultate.... am cumparat si mofturoase de la Royal Canin, poate, poate-l conving sa manance mai bine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

sa iti traiasca Piki, Simona si sa iti faca numai bucurii.

ca a noastra ne topeste pe amandoi cand vine la noi in pat si se cere alintata. sau cand ne cheama la joaca. sau ca doarme fara nici o grija la picioarele noastre in pat.

cinta

Mergi la inceput

Multumesc Cinta, esti deosebit de draguta...
Si tie sa-ti traiasca scumpetea ta. Eu il iubesc pe piki la nebunie si ma straduiesc sa nu-i lipseasca nimik astfel incat sa fie cat mai fericit...pur si simplu sunt topita dupa el atunci cand vine langa mine si se joaca cu limbuta pe fata mea , dupa care ma musca usor.
Probabil sunt exagerata fiindca sunt persoane care nu privesc cu ochii buni iubirea pe care o am ptr motanelul meu si chiar rad de mine (viitoarea mea soacra si o vecina din bloc), insa mie nu-mi pasa delok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Buna fetele,
scuze ca am lipsit, dar am fost bolnava si eu si calculatorul...
pisicile mele fac bine, mersi, dar se apropie primavara si stiu ca i-am promis mamei sa le mai las si pe afara si ma doarre sufletul sa le trimit afara. ele saracele vor, cand e soare si frumos afara, stau la usa si miauna... dar cate nu i se pot intampla la o pisicuta mica pe afara? vad eu ce fac. ma gandeam ca mai bine le-as lasa noaptea, iar ziua sa le culeg inapoi in casa.

Simona, frumos pisoiasul tau...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Tot eu fetele,

am primit pe mail un power point cu niste pisici foarte foarte dragalase. iti vine sa le mananci.
daca aveti powerpoint si vreti sa le vedeti, dati-mi adresa de mail aici sau pe PM si va trimit si voua.

Mergi la inceput

Te rog, vreau sa vad si eu pisicutele (am power point).
simona_ariana@yahoo.com
Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si eu vreau pisoi pufosi si adorabili :)

cristinastef@yahoo.com

multumesc mult.

pupaceli & hugzzz

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Bun gasit fetele!
scuze ca imi bag si eu nasul pe la voi prin subiect, dar am cautat ce mai e de taina pe forum si v-am descoperit. Am si eu pisicutza si e nebunika rau de tot. Se numeste Bella si e o super birmaneza de 1 an si opt luni si imprastie numai iubire in jurul ei, dar si nervi si catarat pe pereti atunci cand o apuca...
Bun, sa trec la subiect.
Simonitza, poti sa-i dai linistita unt pisoiasului. Pe mine m-a invatat chiar medicul veterinar sa-i dau unt atunci cand are probleme cu burtica (constipatie. Mi-a zis sa-i dau din cand in cand, putzin pe limbutza sa se obisnuiasca cu gustul si sa-i placa, ptr. ca atunci cand are nevoie sa nu refuze linguritza de unt. Acum, daca i-ai dat deja pasta, asteapta efectul ei si, daca intarzie sa apara, incearca si cu unt. Numai bine si sa-tzi traiasca Piki. Nu-tzi face griji ca iubesti motanasul, noi suntem innebuniti dupa a noastra si numai ca nu ni se urca in cap (la figurat, ca la propriu s-a urcat de mult), asa de tare ne-a "dresat" (ea pe noi! nu invers). Si o iubim atat de mult incat am carat-o dupa noi in Austria, nu ne-a lasat inima sa plecam fara ea si am trecut-o granita cu niste emotii de nedescris. Nu avea un test facut si am ascuns-o sub o patura. Daca ne descopereau era jale!

Va pe toate si sa aveti numai animalutze sanatoase!

Ajutati-l pe Florin sa traiasca! Popularizati acest site:http://florin.webmyc.com

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Vin pisicile imediat fetelor!
E cam mare atasamentul, cam 2,5 mega, dar care aveti viteza buna, merge descarcatul repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Pot sa ma alatur si eu?
Am doi puiuti...e, de fapt nu sunt chiar puiuti ca au 7 ani, aproape...dar asa ii alint eu, ca sunt ai mei!
A, de fapt nu v-am spus, sunt caini, o fetita labrador negru si un maidanez de culoare incerta, ceva gen camuflaj, baietel.
Ea, e Thea, PRINTESA, e o frumoasa si o rasata, constienta de valoarea ei.
El, Pury (de la purici, ca atunci cand l-am adunat din scara blocului a inegrit apa de la atatia purici), GICA, CONTE DE SAVOYA, un destept, santajist sentimental dar extrem de afectuos si de bagacios sub piele.
Amndoi sunt "adoptati" din strada, cu probleme majore de sanatate. Au devenit copii nostri, alaturi de testoasa Mamuc si de Andreea, micuta noastra raza de soare.
Se iubesc neconditionat intre ei, toti patru si toti suferim enorm ca de 5 luni suntem departe de prietenii nostri dragi, pe care speram sa ii aducem alaturi de noi in aceasta toamna.
Va pupam pe toti si asteptam permisiunea de a intra in club:)

Cea care spera

Mergi la inceput