Tratamentul Liviei (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Am facut ecografii dar nu mi-a zis nimeni daca ovulez sau nu..asta e concluzia la care am ajuns eu. Dar am sa incerc sa iau temperatura bazala. Dar daca aveam ovulatie de ce nu am ramas insarcinata in conditiile in care nu am folosit niciodata nici o metoda contraceptiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Miro,multumesc pt.raspuns.Mi-am cumparat si eu pastilute de napraznic,sunt mult mai usor de inghitit.Am citit unul din mesajele tale mai vechi si tu scriai acolo ca pe linga tratamentul Liviei mai folosesti si capsule cu laptisor de matca.De ce,stii ceva ce eu nu stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Draga Jubica draga,
Eu iau pe langa tratamentul Liviei cam asa:
Acid folic - 3/zi, - este recomandat femeilor 3 luni inainte de a deveni mamici.
Polen C - 3 capsule/zi,
Propolic glicolic (fara alcool) – 15 pic/3 ori/zi,
Laptisor de matca – 3/zi.
Astea toate se vor lua in faza luteala. La mine e mai problematic, neexistand cele 3 faze, deoarece nu am CM regulat, mai bine zis nu am deloc.
Astea le iau pentru vitaminizare, alimente proteice, biostimulatoare, imbunatateste tonusul, alunga oboseala.
Daca te ajuta ... cu drag.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabini spune:

Draga Livia,
Am citit ca tinctura de coada soricelului poate determina cresterea prolactinei. Deoarece si eu am avut acum 2 ani valori mari ale acesteia, spune-mi daca pot sa iau in continuare sau s-o elimin din tratamentul tau. Sunt in a doua luna de tratament. La un ultim control doctorita mi-a recomandat utrogestan din ziua a 15 a. Are vreo influenta tratamentul asupra progesteronului?
cu multumiri, gabini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu stiam ca tinctura de coada soricelului scade prolactina.

Mergi la inceput