sotul meu este foarte gelos
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ruscus spune:
chiar daca nu am intervenit am urmarit povestea ta,vreau sa te felicit pe bb sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
tu sti ce e cel mai bine,iar daca face eforturi chiar daca pasi sunt mici, eu zic ca totul merge spre bine
numai bine
florina si mama lui thierry
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
daniela: am urmarit povestea ta. In primul rand felicitari pt..acum poate nu te vei mai simti singura si
.poate se va mai schimba si el. sper ca acum iti va reda "libertatea", deoarece un bb, cere multa atentie si grija. vei putea iesi cu el la plimbari, cumparaturi.
sau poate acum ca a aflat ca esti insarcinata sa nu te lase sa faci nici ce ai facut pana acum, ca nu cumva sa se intample ceva cu tine si bebe-ul.
astept in continuare vesti.
pupici si multa sanatate
http://community.webshots.com/user/ioananemes
Ina82 spune:
Si eu am avut o relatie de aproape 3 ani cu un barbat extrem de gelos...La fel ca sotul tau era foarte generos si am multe amintiri placute cu el (vacante la mare,munte)daca mentionam ca imi place ceva a doua zi ma trezeam cu acel ceva cadou....dar era extrem de gelos si posesiv....
Oriunde mergeam el era ca o umbra...mergeam la cumparaturi,hop si el...in oras cu prietenii hop si el....oriunde mergeam ma urmarea dar niciodata nu a recunoscut...el spunea ca doar era "in drumul lui" dar eu stiam mai bine.Cind am vazut cit este de posesiv si gelos am realizat cu nu voi putea fi cu acest om pt. tot restul vietii mele....el insista fff mult sa ne casatorim cit mai curind eu nu aveam nici gind.I-am propus sa ne despartim pt. o scurta perioada sa vedem cum va fi...a luat-o razna.A inceput sa ma ameninte ca o sa se sinucida daca il las sau o sa-mi arunce acid in fata sa nu ma mai doreasca nimeni sa sa fiu cu el pt. tot restul vietii...nu-mi venea sa cred ce monstru a devenit.
Era iarna si el era in riul din fata blocului meu ca sa imi faca inima rea....a doua zi sa urcat pe podul din fata blocului si se facea ca sare....la-m chemat in casa sa vorbim sa sa dus direct la balcon unde sa urcat pe ghivecile de flori si a inceput sa ma ameninte ca daca nu ii promit ca ma marit cu el el sare jos...noroc cu sora mea care a venit si la linistit.A trebuit sa plec din oras pt. doua luni ca nu se mai putea asa....intre timp l-m intilnit pe sotul meu...Cind ne-a vazut impreuna a innebunit si mai tare... a incercat sa se "bata" cu sotul meu ( el un slabanog mic de statura,sotul meu inalt si atletic) nu a avut altceva sa-i faca decit sa-l impinga cu trei degete.Cind a vazut ca asa nu merge sa aruncat la picioarele mele si a inceput sa ma implore sa nu il las , sa ma casatoresc cu el si el ma va face cea mai fericita femeie din lume...a fost ca un cosmar.In fine....am auzit ca a plecat in Spania peste citeva zile de la niste prieteni de ai lui...acum cica e casatorit si f fericit....sper asa sa fie.
Sotul meu e un om MINUNAT si nu este gelos de loc.Imi da libertatea de care am nevoie si sunt mai mult decit fericita.
Sper ca acum ca veti avea un copil ca sotul tau sa se schimbe dar din cite am citit eu cred ca va avea nevoie de niste sedinte bune de counselling.
Felicitari si tot binele din lume.
MLDiana spune:
DAniela ,felicitari pentru bb.
Sper sa nu inceapa sa fie gelos pe bb dupa ce se naste.
Lidia ,Tiara si David D.
danielaaaaa spune:
Am revenit cam tarziu ,dar am urmarit in fiecare zi daca am mai primit vrun mj .
In legatura cu bebeul am pierdut sarcina nu stiu ce sa intamplat ca mi-a venit menstruatia si am fost la doctor si mi-a confirmat pierdere de sarcina.
Acum in viata mea lucrurile sau mai indreptat ,nu mai am problemele din trecut .
Am observat cu cat trece timpul vin si schimbari si ceea ce ma bucura este ca sant in bine.
Oricum va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si mi-ai dat cate un sfat.