endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Felicity spune:
pe mine ma mai apuca senzatii ciudate dar niciodata dimineata, ci seara.
nu stiu daca-s greturi ca nu vomit, mai mult e ameteala.
si am o oboseala de zile mari. si o constipare pe masura. am facut ditai burtzoiu din cauza asta.
sunt in 8weeks4days.
cred ca uneori sunt deprimata. si ma doare capul. o fi de la hormoni. ieri cand am intrat mi-au picat ochii pe subiectul sarcina oprita din evolutie obtinuta prin FIV....am vrut sa scriu fetei ceva, dar mi-a fost imposibil. oare ce poti scrie in asemenea conditii sa alini?
fetele...eu ma bucur enorm ca nu prea am vreme sa gandesc si ca am treaba multa
nici sa scriu nu mai ajung. cine stie ce prostii mai zic ![]()
Tonnia chiar te-as ruga sa ma troznesti data viitoare daca mai alunec pe coaja de banana.
va pup fetele dragi si chiar ma gandeam, luna de luna ramane cineva insarcinata, luna asta e randul cui? tin pumnii la toate fetele.
danangie, foarte frumoasa zona, te invidiez!!!!am fost si la un loc superb, lago di garda. sper sa fi scris bine. si la plaja intr-o statiune langa venetia. ohhhh italiaaaa!!! bafta multa luna asta, sa fie cu mare noroc!!!
Chi spune:
Rucsi, am citit ce ai postat la "Sarcini oprite din evolutie ...".
Iubita mea, esti o curajoasa si o luptatoare. Te rog sa ramai la "Endometru"
Chi spune:
Tonnicica mama, esti ca o albinuta; zbori pe la fiecare cu cate o vorba buna, te interesezi de noi toate, da' mataluta ce faci ?
Sper ca stai cumintica si te ingrijesti,da ? Neshte progesteron e bun la casa omului; iei ? Vad ca n-ai simptome ca si Felicity, inseamna ca o sa aveti baietei, dragalasi si cuminti, care o sa faca capul prastie mamichii cand or incepe sa-si dea drumul la gurita.
Nu-i asa ca e frumos ?
Mamicile de fetite, haideti, nu trageti de timp !
Catalina, Anca, Adriana, Roxana, Monica, Mirela, Rucsi,io, etc....
Scuze daca vreti baieti .
rucsi spune:
Chi, te pup si esti o dulcica ! Doamne ,daca ati stii cat de mult mi-as dori sa ramaneti toate gravide .Uneori ma gandesc ca sunt egoisata ca-mi doresc la fel de mult ca voi inca un copil, si-mi spun : Tu ai deja un copil, ele nu au simtit fericirea asta , inca ! Daca ar fi sa pot alege care sa ramana prima gravida , nu stiu care ar fi prima dar stiu care ar fi ultima : eu. Pe mine m-a ajutat Dumnezeu sa am un copil frumos , sanatos si destept, chiar daca dupa aceea m-a lovit foarte tare . Ma gandesc ca toate au o explicatie pe lumea asta . Poate ca undeva am gresit, poate am vrut prea mult , poate nu am stiut sa apreciez ceea ce am. Si totusi, din toate astea am invatat ceva ! Am invatat sa ma multumesc cu ccea ce am si sa nu mai cer prea mult. Dar cu un singur lucru nu ma pot impaca . Se spune ca , copii platesc pacatele parintilor. Chiar daca puisorul meu era prea mic cand a murit, putea oare sa plateasaca pacatele mele ? Intrebarea asta ma omoara !
Am inceput sa bat campii. Va rog sa nu ma luati in seama, nu vreau sa intristez pe nimeni , dar de cate ori ascult o anumita melodie ( Daca ploaia s-ar opri - Cargo ) ma apuca o durere si o disperare groaznica si cred ca refulez aici ! Scuze inca odata !
rucsi spune:
Tonnia, tu ai dreptate , in principiu. Numai ca ar trebui sa mai existe o sansa, cat de mica dar sa fie. Nu e cazul meu, dar multumesc ca te gandesti la mine !Si chiar daca printr-o minune s-ar intampala ceva, februarie ar fi ultima luna in care mi-as dori sa raman gravida !
maraki spune:
Buna fetelor
Haideti sa va spun, eu am doi copii mari, baiatul de 18 si fata de 17 ani
.Sant la a doua casatorie si ne dorim foarte mult un copil impreuna pt ca santem tineri( eu 35 iar sotul 32
)Am tot citit sa dam la o parte stresul pt ca afecteaza fertilitatea dar oare pot? Vineri aflu daca a fost doar problema hormonilor ( pe langa hipotiroida ) sau ajung doamne fereste sa fac laparoscopie.Va tin pumnii la toate si sa dea Dumnezeu sa ne mutam cat mai curand la
Monica
liadi spune:
Tabithaiti multumesc pentru urari si iti doresc la fel. Gandul tau pentru toti copiii care asteapta dragostea parintesca este foarte frumos si sper sa conteze mult acolo sus si sa-ti indeplinesti visul in curand. Exista si miracole. Verisoara mea a ramas insarcinata desi medicii i-au spus ca este imposibil!!!Si acum are o minune. Ti-am promis ca ma documentez in legatura cu azoospermia dar nu am apucat. Sunt sigura ca tu sti multe despre asta dar nu se stie niciodata ce informatii iti pot fi de folos.
rucsinu stiu daca am avut gust metalic in gura dar inclin sa cred ca nu. Eu cred ca este un semn ca toate celelalte. Relativ de la o persoana la alta. Cat despre secretia asbicioasa si mai groasa asta pot sa-ti spun ca am avut-o de fiecare data cand am ramas insarcinata. Dar persista nu este doar in perioada cand ar fi trebuit sa vina cm.
lauricipani
Va pup, Lia
Tonnia spune:
Chi, da, nu prea am simptome, iau progesteron desi il aveam bun, dar e noua moda, nu prea am simptome, dar ceva ceva simt. Tu ce faci? In ce zi esti? Sunt de-abia in 5 saptamani si 6 zile! Mi se pare ca a trecut asa de mult timp de la primul test...
Rucsi, ce-ai cu februarie?
Maraki, ce copii mari ai! Ca Laurici! Sa-ti traiasca si sa mai faci un BB repede!
Tabitha spune:
Am si eu nevoie de o parere.
Am facut in ziua 5 urm. teste si iata valorile: FSH - 5,8; LH - 6,4 iar estradiol - 210 (in timp ce valorile min si max sunt 30 si 120). Aveti vreo idee ce poate fi? Am facut si luna trecuta testele astea si iesisera bine. Intre timp nu am luat nici un medicament, totul a fost in regula. Cum va explicati insa valoarea atat de mare a estradiolului?
Separat am facut eco in ziua 7 si ziua 9. Pe ovarul dr. este un folicul care a crescut de la 14 mm la 18/20 mm. Pe stangul erau 4 foliculi de 1-2 mm, acum mai sunt doar 2 de aceleasi dimeniuni. Eu as trage concluzia ca ovulatia va fi pe draptul (din pacate insa trompa dr. este cam infundata iar oricum sotul este azoospermic). In orice caz, rationamentul meu este corect?
Merci mult si revin dupa eco din ziua 11.
Cu speranta, Tabitha
Felicity spune:
si mie mi se pare ca au trecut ani de cand am aflat ca-s insarcinata, ma mir ca nu am nascut inca ![]()
rucsi eu nu cred teoria ta cum copiii ar plati pacatele parintilor, cred mai degeaba in puterea iertarii prin caintza.
rucsi draga mea nu te mai invinui pt nimic, vorba lui Ale, fiecare lucru se intampla cu un scop. si nu exista om lipsit de pacate. si sunt atatia care raman nepedepsiti si creaza atrocitati mari nu ca noi.
Tonnicika 
Chi cum stii tu sa le spui frumos.
trebuie sa fug.