Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

In luna/saptamana de miere mi-ar placea sa merg in Santorini; am auzit ca e superb acolo... Oricum noi pana acum nu ne-am gandit deloc la lune de miere...nici macar pasapoarte nu avem...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu vreau sa merg in Creta pentru luna de miere si am gasit o agentie de turism cu o oferta exact in zona in care vroiam eu (Chania) si transportul e cu avionul, asa ca deja ne-am hotarat . E adevarat ca e putin mai mult decat ne planificasem noi ca pret, dar am spus ca o data avem luna de miere!!! Din cate am vazut prin poze Chania este o zona super, iar perioada in care merg (prima saptamana din iunie) nici nu este foarte aglomerata, asa ca scapam de un numar mare de turisti ...

Va pup !

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare miresici !
eu voi mege in luna de miere(saptamana)in egipt
de-abia astept
m-am mai interesat si m-a ajutat mult si estera careia ii multumesc e o tara frumoasa cu o cultura bogata si oricum mi-am dorit toata viata sa o vizitez
dar ce ma intristeaza e ca nu au aparut inca ofertele pt septembrie pe la agentii .eu am nunta pe 24 septembrie si vreau sa plec imediat dupa nunta
pupipci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

In Croatia cum este? A fost cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Degetzel, spune-mi si mie te rog cam cat costa o vacanta in Creta (cate zile veti sta voi?). Mi se pare o varianta interesanta pentru luna de miere.

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

ce ziceti de Coasta dalmata in Cehia?
am auzit ca e fff frumos

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Ilinca, noi vom sta 7 zile (adica vom avea o "saptamana de miere...) in Chania, mai in nord vestul insulei. Pretul a fost de 1100 euro pentru 2 persoane si include:
- cazarea cu mic dejun in hotel de 4 stele,
- transportul cu avionul dus - intors (aeroportul din Chania)
- transportul de la aeroportul din Creta la hotel si invers

Perioada in care mergem noi este inceputul lunii iunie (prima saptamana).

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Noi ne gandeam sa mergem in Tenerife in luna de miere. Dar nu suntem 100 % pt Tenerife. A fost cineva acolo?
Oricum vreau sa fie un loc cu plaja...vreau soare...cocktailuri...mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Spania sau Tunisia?? Care e mai fain pt luna de miere?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Vmariejeane daca nu ma insel......in Tenerife a fost o matusa de-a mea anul trecut...am inteles ca a fost super, au fost tratati regeste...si zona e superba...numai ca au venit toti putin julitzi...pt ca fundul apei e cam stancos...Sper sa nu ma insel...si sa te dezinformez...eu parca asa tin mine ca de Tenerife era vorba...

Numeioana eu una as alege Tunisia dar depinde si in ce perioada vrei sa mergi...pt ca vara sunt niste calduri... pana si apa e ferbinte...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput