Luna de miere?

Luna de miere? | Autor: pupezica

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti sa discutam si despre acest subiect?
V-ati gandit, v-ati interesat, au aparut oferte pt vara, sau e prea devreme?
Astept sugestii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Nu acorda chiar nimeni importanta acestui subiect?...
Macar, fetelor care ati avut nunta, nu ne impartasiti si noua despre impresiile voastre din locurile unde ati fost?

va rog....help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Noi ne-am gandit sa ne facem luna de miere (de fapt saptamana de miere...)in Creta. Nu vrem sa vizitam orase mari si muzee pentru ca amandoi am mai vazut una alta. In luna de miere vrem doar sa stam pe plaja, sub umbrelutze, sa bem cocktailuri si sa ne plimbam pe faleza in lumina unui apus de soare .. Luna de miere pica la noi chiar la inceputul lunii iunie si am auzit ca este un sezon foarte linistit in Creta, ceea ce e perfect pentru ca uram aglomeratia...

Acum cautam curse charter pana in Creta, dar nu prea gasim spre aeroportul din Chania (sunt numai spre Heracklion), iar noua ne plac mai mult plajele dinspre Chania ... (nord-vestul Cretei). Deocamdata abia au inceput sa apara ofertele pentru vara asta, asa ca mai astept pana in martie, poate gasim ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata miresici!

Am si eu aceeasi dilema, eu imi doresc o sapta-luna de miere in Egipt sau intr-o tara exotica,dar nu mi-ar displacea nici Spania.

Avind in vedere ca nunta este la inceputul lunii iunie, visul meu de a merge in croaziera pe Nil nu se poate indeplini, pentru ca atunci este cumplit de cald. Asa ca in urma discutiilor cu mai multe agentii am ajuns la concluzia ca pentru acea perioada singura statiune acceptabila (ca vreme) este Sharm El Sheik (nu stiu daca am scris corect).
Mi s-a mai spus de la agentii ca ofertele apar prin martie-aprilie.
Asa ca astept cu viu interes sa vad ofertele de pret!

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noi ne-am petrecut SaptaLuna de miere in Spania - Costa Brava, a fost fff bine (pe 01.08) si am avut si ce vizita Barcelona si imprejurimi, mai ales ca vreme aanul trecut a fost foarte capricioasa si am avut si 2-3 zile cu ploaie.
Eu am avut bucuria de a vedea si Creta...este super si merge minunat pentru luna de miere...la fel si croaziera in Egipt (desi nu am ajuns inca la Sharm el Sheik), dar numai daca ai chef de vizite.
Ar mai fi super si...Paris, Egipt-Hurghada, Turcia-Antalya sau Grecia-Insula Santorini, chiar Halkidiki...

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

eu n-as vrea sa imi fac luna (saptamina) de miere in strainatate. Visul meu e sa mergem cu masina prin tara, asa hai hui, sa ne oprim unde ne place, sa vizitam ce ni se pare interesant si sa n-avem nici o grija.
Sint atitea locuri prin tara pe care nu le-am vizitat ca mi se pare acuma momentul propice. Mai incolo nu stiu zau daca om mai avea vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

shi noi cred ca ne vom petrece luna de miere tot in tzara.sunt intradevar multe locuri frumoase de vazut.nu cred ca romantismul lunii de miere tzine neaparat de locatzie.important este ca suntem noi doi.decorul nu conteaza.asta e parerea mea.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Egiptul este de evitat vara, noi am fost anul trecut in Octombrie si nu puteam sta la soare!
Noi am ales Tenerife in luna de miere si zic ca am ales bine. Cand va merge cautarea, poate gasesti in arhiva subiectele mai vechi, similare.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Subscriu pentru Egiptul de evitat vara. Si noi am fost in decembrie si a fost foarte cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

In Santorini a fost cineva , cum este?O tipa de la o agentie a incercat sa ma convinga.Noi ne gandieam la insulele canare, dar sa vedem..

majoritatea hotelurilor, mi-a aratat tipa de la agentie , au reduceri de 10-15%dc rezervi si dai avans pana la sf lunii martie, si deasemenea gasesti bilete mai ieftine de avion.Mi-a zis ca sau hotarat cursele charter pt vara, ca de fapt nu e prea devreme de-acum, e chiar mai bine sa ne hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna dimineata miresici!

Am si eu aceeasi dilema, eu imi doresc o sapta-luna de miere in Egipt sau intr-o tara exotica,dar nu mi-ar displacea nici Spania.

Avind in vedere ca nunta este la inceputul lunii iunie, visul meu de a merge in croaziera pe Nil nu se poate indeplini, pentru ca atunci este cumplit de cald. Asa ca in urma discutiilor cu mai multe agentii am ajuns la concluzia ca pentru acea perioada singura statiune acceptabila (ca vreme) este Sharm El Sheik (nu stiu daca am scris corect).
Mi s-a mai spus de la agentii ca ofertele apar prin martie-aprilie.
Asa ca astept cu viu interes sa vad ofertele de pret!

roxygeo

Roxygeo Spania e frumoasa.Eu stau aici de 7 ani si inca mai descopar multe lucruri frumoase.Iti pot recomanda sa mergi la Marbella,Mallorca,San Sebastian(aici e mai scump pt ca vasci au un stil de viata ridicat)Galicia.In San Sebastian am fost chiar vara trecuta.E superb acolo!Acum depinde de gustul fiecaruia.

Noi am fost in luna de miere in Portugalia,la Algarve.Este frumos acolo.Noi am avut masina cu noi si ne-am plimbat din plaja in plaja.Apoi ultimele doua zile am hotarit sa plecam de acolo si sa mergem la Fatima(o biserica facatoare de minuni) si mai departe am mers sa vedem Lisabona.A fost foarte dragut!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput