firme de baby-sitter
ati folosit serviciile unei astfel de firme?
Cum vi s-au parut?
recomandari?
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala
Raspunsuri
alura spune:
Da, fiind in cautarea unei bone, initial am apelat la mai multe agentii. Am folosit in final serviciile ag. Nina-Nana pentru ca au fost foarte prompti, perseverenti, amabili si, bineinteles, eficienti. E drept ca la inceput se duc mai multi bani pe apa sambetei pentru ca am platit comision agentiei 2.500.000 ( 50% din salariul bonei in prima luna)si o taxa initiala de 300.000 dar s-au zbatut un pic sa gaseasca 5 bone care sa corespunda criteriilor mele.
Avantajul este ca nu-ti mai bati capul sa tot cauti bone, nu-ti pierzi timpul aiurea, iar daca ai vreo problema cu bona iti poti alege alta din baza de date a agentiei fara a plati in plus, un alt avantaj este acela ca primesti un dosar al bonei care contine cazier, adeverinta medicala, profilul psihologic, copii dupa acte de identitate si de studii... Mie mi s-au parut O.K., profesionisti. Tel:4116272
Sfatul meu: cand mergeti sa va alegeti bona, incercati sa mergeti cu copilul - veti vedea si reactiile posibilelor bone, si impactul asupra copilului. Cereti cat mai multe detalii despre bone si de la bone, ca sa evitati posibilele surprize neplacute. Pupici pentru mamici!
vilma spune:
Alura, cat a durat din momentul in care ai facut solicitarea catre firma si pana cand ai intervievat si ales candidata?
Ti s-a facut copie dupa dosar sau ti-au dat dosarul original?
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)
Savu spune:
Buna,
Eu va pot raspunde ca existe firme care sunt profesioniste.
Am incercat sa-mi gasesc singura o bona pentru copilul meu si nu am reusit sa ma hotarasc pentru ca nu prea mi-au placut si nici nu aveam timp sa le vad, asa ca am apelat la o agentie pe care mi-a recomandat-o o colega si am fost foarte multumita.
Am fost la doua intalniri si am vazut 6 bone din care 2 mi-au placut foarte mult.Ce m-a incantat a fost ca au copii dupa acte, recomandari care pot fi verificate, cazier depus si adeverinta medicala.Aveau si o testare psihologica si cu toate ca nu ma pricep, mi-a dat o oarecare siguranta.
Daca va intereseaza va las numarul lor de telefon: 250 75 88 sau 0721 216 046 (agentia se numeste Favorit Servicii).
Va pup,
Cami
alura spune:
pt. Vilma: a doua zi dupa ce am facut cererea telefonic m-au sunat sa-mi spuna cate bone au acceptat conditiile si salariul oferit de mine. Am acceptat sa le vad pe toate 5 in ziua urmatoare pentru ca aveam nevoie cat mai repede de cineva pt. puiul meu. Au fost O.K. toate si dupa ce am discutat cu fiecare in parte si le-am vazut dosarele( care cuprindeau unele acte in original si altele copie) am ales una dintre ele, care mi s-a parut cea mai afectuoasa( doream ca sa se ataseze de copil si copilul de ea). Acum ne intelegem f. bine, pot pleca de acasa linistita, copilul nu mai plange cand plec si nici nu-mi simte lipsa cand ramane cu d-na Stefania. Va pup!