Bebelusi de sept-oct 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
timea, cand spui ca e constipata Mara te referi la faptul ca face kk mai rar sau ca il face mai tare? Pentru ca si Stefan a fost constipat cat a fost mic da din prima zi in care am inceput diversificarea a facut singur, ii drept ca mai tare dar dat fiind ca l-a facut singur fara probleme am zis ca nu mai este constipat.Acuma se intampla sa treaca 2 zile fara sa faca kk dar a 3 zi tot face. Ba mai mult decat atat acuma face tot cate un pic de mai multe ori pe zi, si e foarte tare...bilutze Hrana solida o sa-l ajute la kk.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ellen spune:
Aissa, si mie mi se pare ca este cam mult zahar pentru un bebelus. Mai ales ca nici noi nu ar trebui sa consumam atat de mult zahar, daramite bebelusii.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
mama lui Licurici spune:
Daca mai era nevoie, vin si eu si spun ... daca se poate fara zahar (inteleg ca bb papa supa si fara), de ce sa-i dai ceva ce nu e sanatos? In plus, Aissa, am vazut ca bb arata super bine nu pare sa aibe nevoie de suplimente energetice, sau doar pare in pozici??!
Fetelor voi ce marca de iaurt dati la bb?
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
aissa spune:
Fetelor, si mie mi se pare enorm.....chiar prima data am pus apa peste ca sa diluez. Si a 2-a oara am pus doar 3 lingurite iar a 3-a oara deloc.
Numai ca sa stiti ca reteta de supa de morcov din Mama si copilul (Capraru) la punctul 750 (pag.374) este cu 50 g zahar sau 50 g glucoza. Si am masurat un pliculet de 5 g de zahar e o lingurita plina cu varf, iar eu cand am pus am pus lingurita mica, nici macar plina. Oricum, nu cred ca o sa pun, poate doar daca oi avea probleme sa nu primeasca supa. De calorii trebuie sa ia din altceva, lapte, cereale....
Ma surprinde si pe mine foarte tare chestia asta, asta e si motivul pentru care v-am spus, sa vad daca mai are vreuna din voi cunostinta de asa ceva.....
Mama lui Licurici, eu zic ca e binisor. Lunea trecuta la 4 luni jumate si dupa 2 saptamani de boala avea 6550, dar la 4 luni avusese 6500. Asa ca eu zic ca a dat-o un pic inapoi boala, dar e bine deocamdata, e in grafic....
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
anielas spune:
Ellen, Aissa-v-am vazut printzesele..sunt niste dulcici.
Va rog mult...lamuriti-ma si pe mine cu piureul ala de mere Ce tb sa fac pt a-l face fin..cumixerul vertical????
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
ellen spune:
Anielas, nu stiu ce sa zic de piureul ala, eu nu am mixer vertical asa ca nu stiu cum iese. Eu marul crud l-am dat pe razatoare de sticla iar marul copt l-am facut cu blenderul.
Sunt si eu curioasa de iaurt ca nici eu nu stiu cu ce sa incerc.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
danyce spune:
Anielas, ai incercat sa adaugi putin lichid? Putin suc de mere de exemplu?
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mama lui Licurici spune:
Anielas si eu fac marul tot pe razatoarea de sticla si mi se pare ca iese foarte fin.
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
roandre spune:
Noi am fost azi afara si am stat 3 ore...mie mi s-a parut chiar bine afara, adica nu era prea frig.
I-am dat bebelinei sa pape la 12 in loc de piure de fructe 120 ml lapte...atata a vrut, si asta in doua reprize. La 4 i-am dat piure de legume...doar 50 gr a mancat si dupa vreo ora a vrut si 100 ml lapte. Acum doarme!
Ana, super ca ai descoperit ceva ce-i place. Eu mai astept cu fructele si o sa mai incerc cu piure de cartof sa-i fac maine.
Anielas, nici mie nu-mi iese fin-fin piureul decat daca il dau apoi si prin strecuratoare. Marul i l-am dat pe razatoarea de sticla.
Aissa, nici mie nu mi se pare normal sa-i pui in supa zahar. Adica eu nu i-as da cu zahar, mai ales ca mananca si fara.
Am vazut si pozicile si pare destul de grasunica...adica arata tare bine Alexandra.
Ellen, am vazut si pozicile voastre si tare mi-a placut iepurila.
Vroiam sa te intreb...tu pui laptele praf in piure sau il dizolvi inainte?
Mina, sa se ia de mana copii astia. Eu abandonat toate fructele...si sucul de fructe. O mai las putin asa si incep inca o data diversificarea pe rand cu fiecare.
Eliana, cred ca miercuri merg si eu la doctor pt vaccin.
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mcm spune:
Fetelor eu am o problema. Trebuie sa merg la dentist pentru cateva carii aparute in sarcina dar e musai cu anestezie ca altfel nu suport. Un medic spune ca se poate chiar daca alaptez, altul spune ca nu se poate anestezie daca alaptez. Voi cum stiti?
Alexia Maria cocheta
Mai multe poze cu noi
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)