Bebelusi de sept-oct 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ellen, nici o grija, asa am fost mereu. De mocheta am scapat ca avem partchet si am renuntat deocamdata la covor, dar o sa trebuiasca sa punem ceva pe jos cand o incepe domnisoara sa umble.
Pufy, asa e cel mai bine, ca ai ajuns la spital. Cu aerosoli se face bine si miofilinul il ajuta la respiratie. Asta e bebeii fac aceasta bronsiolita relativ repede. Dr. m-a incurajat azi: asta a fost primul val, o sa vina si altele.....
Am mai pus poze in albumul 4-5 luni, daca doriti sa-mi vedeti odorul....

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, ai grija ce pui pe jos sa nu alunece, noi din cauza asta am renuntat la parchet, cel putin pana mai creste ea.

Gata, am plecat sa-i dau sa manance. Vad ca acum are ocupatie, a inceput sa traga de carusel si se cearta cu el acolo..:)

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Aissa, am vizionat, frumusel tare odoru, sa va traiasca!

Mihaela, multumesc de incurajari insa nici azi nu am avut prea mult succes. Max 50 g daca a molfait. Nu mai mancase de la 6 dimineata. Asta cu merele se intampla la 11, acum doarme si cred ca abia pe la 3 mai cere.... Na, ce sa fac. Ma gandesc sa abandonez marul pana sapt viitoare. Daca la masa respectiva mananca cu pofta altceva decat mar, inseamna ca nu=i place lui fructul oprit.

Si noi am iesit afara si pe la -5, dar sa nu fie vant sau umezeala.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare,

Alma mea cea mica si scumpica are 4 lunisoare azi. Nu-mi vine sa cred ca papusica asta, care ne-a schimbat vietile,a crescut asa de mare, ca timpul trece asa de repede. Aseara mi-am facut si eu curaj si chef si am scris povestioara nasterii,ceea ce era mai important din ea, lasand la o parte detaliile horror ca sa nu sperii mamicile care vor sa aiba bebelusi.Oricum,in mare,se intelege ca a fost o nastere grea, dar ca a meritat pentru un rezultat asa de deosebit. Sper sa nu va plictisiti daca va apucati cumva de citit.

Ana, Almaare doua carticele din acelea, dar are preferinta pentru cea cu iepurasi, asa ca, daca doresti si imi dai adresa pe PM, pot sa ti-o trimit pe cealalta, cu ursuleti (cred ca aceea e in poza de care vorbesti) zilele astea.Sorry pentru restul fetelor, dar Anaa fost primul venit. Si totusi pot sa fac ceva pentru restul: sa ma uit prin magazine cat costa si sa va informez,iar daca doriti, pot sa va iau apoi si sa va trimit prin posta pentru ca sunt sigura ca e mult mai ieftina decat pretul vehiculat de voi.

Pufymic, multa sanatate lui Alessio. Sper sa ii treaca in cateva zile.

Si noi ne laudam cu un tati care face multe in casa cand e pe aici (ca daca e in delegatie ca acuma, mami trebuie sa faca totul).El are indatoriri permanente:spalatul geamurilor (mai ales a acelora de la etaj), spalatul toaletelor, spalatul masinii, facut gauri in pereti la cerere (cand are mami chef de agatat ceva) si orice altceva doreste mami.A facut si laptic si s-a descurcat foarte bine pentru a respectat intocmai instructiunile mele.

Ce mai voiam sa spun?A, da.Noi avem parchet dat cu ceara si nu se aluneca pe el decat atunci cand se da un strat proaspat de ceara pe el.Dar si atunci, daca se umbla descult nu se intampla nimic.
Pentru Alma am de gand sa iau un fel de covoras de joaca, mai bine zis un soi de plapumioara pentru cand se va putea tari pe jos.Si mai am cateva chestiute pe listuta, dar mai incolo, pe la mijlocul lui martie.

Aissa
, e tare scumpa papusica ta!
Si eu vreau sa mai fac un album zilele astea , dar mai astept sa adun poze ca mai nou Alma se sperie de blitz si inchide ochisorii.
Noi plecam afara.
O zi buna tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Am mai vazut din pozici, ytare dragalasi toti copilasii!!! si ce au mai crescut...

Sa va povestesc cum a decurs masa noastra de pranz! Am pregatit 2 morcovi si un cartof si le-am mixat impreuna, si apoi am pus dintr-un ou fiert tare ceva mai putzin decat un sfert de galbenus. Din pireul rezultat am luat 3 linguri si am amestecat cu oul, nu l-am pus tot ca m-am gandit ca nu o sa-l manance si sa las si pe maine da fara ou. Asa. si i-am dat incet cate o linguritza. SURPRIZA! A papat tot si cu pofta! adica la inceput a fost un pic rezervat dupa care a molfait in liniste fara sa comenteze! Ce vreau sa va spun este ca s-a terminat pireul in care era bucatzica aceea mica de galbenus si am mai pus o lingura din pireul fara galbenus...si s-a strambat imediat! Deci concluzia mea este ca sunt foarte sensibili la gust! Si daca ma gandeam eu ca...o bucatzica asa de mica de ou nu o sa se simta...da de unde! ca a vazut diferentza!!!Acuma nu stiu ce sa zic.... nu-i placea albitura in pireu? ardeiul, dovlecelul...numa el stie, cert este ca morcov cu cartof a papat cu placere...si ar mai fi vrut el da nu am vrut eu sa-i mai dau! L-am lasat sa-si faca pofta si sa nu se sature...si mi s-a pus pe un plans de abia l-am linistit!! Nu a vrut nici sa vada sticlutza de lapte pregatita! Si cand ii dadeam un varf de linguritza de pireu...inceta plansu...cand vedea ca nu-i mai dau...se apuca de urlat! ....Da nu e dupa el! Ca tot nu am vrut sa-i mai dau! Si pana la urma a mancat inca 120 ml de lapte si s-a culcat....
No...trage-ti voi concluziile...nu-s copii astia de toata groaza?????

Cred ca conteaza mult proportiile la legume...ma gandesc eu..adica tre sa-l nimerim la gust, sa fie pe placul lor, pana se vor obijnui si vor fi mai curiosi si la alte gusturi. Cert este ca eu o vreme, cel putzin saptamana asta numai atat ii dau, morcov cu cartof si ou sau carne.Sunt curioasa sa vad la carne cum va reactiona ca vad ca oul i-a placut

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Pufy, ce face bazucu? E mai bine? Sanatate multa!

Alexuta mea de vreo 2 zile se inroseste in obrajori seara de mama focului. Pana acum nu s-a intamplat. Sa fie vreo alergie?
I-am schimbat Humana Pre cu Humana 1. O fi de la asta? Vi s-a mai intamplat la vreuna?

Stiti ce constat eu? Ca fiecare facem altfel diversificarea. Si cred ca toate ne luam dupa doctori si carti, nu facem de capul nostru. De ce or fi atatea teorii si scheme de alimentatie?

Frosa zici ca tetinele plate se pun cu gaura in sus? Eu o tin taman invers. Dar vad ca bebelina papa, nu gluma, cate 125 ml. suc mar cu ea asa.

La bebeii vostri le place la ? Pentru Alexandra e cel mai placut moment al zilei. Rade de se topeste si ii place la nebunie!

Pupici
Raluca si Alexandra - 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!
Felicitari sarbatoritilor de azi!

Mara saracuta iarasi este constipata... am incercat sa cresc doza de suc de prune dar se vede ca fara efect... iarasi sunt nevoita sa ii opresc alimentele.. la noi se pare ca toate au acelasi efect... eu speram ca dovlecelul o sa o ajute.

Ieri am cumparat scaunul de mancat, sta foarte bine in el.... nu pot pune poze caci nu le pot inca descarca din aparat... calculatorul nostru inca-i stricat....

Cam asta-i nou la noi, abia astept sa se faca 15 martie sa merg la dr. si sa vad ce-mi zice cu constipatia....dar mai este pana atunci aproape o luna:(

Pufy multa sanatate:))))

Aissa mie imi pare mult zahar de pus la copil pe langa faptul ca marea majoritate spun clar ca fara...sa nu se obisnuiasca cu gustul dulce si dupa aia nu mai mananca decat asa...Cica se zice ca zaharul da dependenta...si e foarte periculos pentru dinti...
Anamari ce copil blondut ai...tare-i dragalasa:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Naty, si bebelinei mele ii place la baita si incepe sa rada dar daca vede ceva interesant prin imprejurimi devine foarte serioasa :)
Mai nou a descoperit unde pun samponul si sapunul si a inceput sa se intinda dupa ele. Nici nu mai pot sa o tin bine sa o spal, asa mult se foieste.

Ana, foarte bine ca i-a placut oul sa o tii tot asa ca sa manance. Si eu i-am descoperit o combinatie de legume pe care vad ca le mananca si de la un timp numai asa i-am facut piureul.

Acum eu de catva timp am inceput sa-i pun si cate o masura de lapte in piure si probabil si din cauza asta il mananca mai bine, numai ca trebuie sa renunt la ea ca ingrasa. Deja am inceput sa ii pun mai putin, azi i-am pus numai jumatate de masura si nu a facut nazuri. Sper sa renunt destul de repede la ea.

In pozele cu Iepurila, am pus si o poza cum sta e burta si se agata de carusel.

Mergi la inceput

Timea, de ce nu te duci mai repede la dr. cu ea. Trebuie sa astepti neaparat pana pe 15?
Si Alexuta mea este cam constipata, zic eu, dar mi-a zis pediatra ca daca o sa incep sa-i dau iaurt o sa fie mai bine. Eu abia astept sa vina saptamana viitoare si sa incep sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa , si mie mi se pare ca e cam mult zahar...si nu vad de ce ar trebui sa-i dau zahar pentru calorii..hm..nu stiu, eu zic ca e mai periculos, ca da dependentza si obezitate mai tarziu...

Noi am iesit azi afara, si este o zi superba de primavara...eu am iesit doar in trening si nu mi-a fost frig deloc, sunt cu mult peste 0 grade...cred ca vreo 5-6, o zi superba, cu soare de te arde pe fatza

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput