Bautura, bat-o vina......
Fetelor, voi nu ati observat ca in ultimul timp maulte cupluri se distrug din cauza ca sotii fac excese de alcool?
Pe zi ce trece vad din ce in ce mai multe prietene ca divorteaza pentru ca sotul bea prea mult si devine violent ori uita ca mai are o familie si toti banii lui se duc pe bautura.
Este un subiect la care ma gandesc cu oroare mai ales ca si eu am trecut printr-o perioada de acest gen.Sotul meu obisnuia sa bea cu asa "zisii" lui prieteni si relatia noastra se degrada usor usor. Nu stiu daca din fericire sau nefericire dupa un accident de circulatie pe care l-a avut in noaptea de revelion(fara urmari grave)el fiind baut, a realizat ca bautura ii va distruge viata si mai ales familia. Din acea zi nu a mai pus strop de bautura in gura si acum suntem din nou fericiti ca inainte. Chiar si-a dat seama cat de schimbat era atunci cand bea cu toate ca nu era violent.Imi pare rau cand vad ca cupluri care puteau fi invidiate au ajuns doar o amintire! Voi v-ati confruntat cu asa ceva?Poate sunt mamici ce au asemenea probleme dar nu au curajul sa faca ceva. Hai sa le ajutam cel putin cu un sfat!
OANA si bb CRISTI
Raspunsuri
ymellda spune:
Da, Oana.
Multumesc Cerului ca sotul meu nu bea. Rar cate o bere si e multe ori pe asta o termin eu. Are el multe alte defecte, dar niciodata, niciodata nu a fost nici macar ametit. Si ne stim de 9 ani si suntem casatoriti de trei si ceva.
Alina si Andra
danielac spune:
Doamne fereste!!!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
ariel_7000 spune:
in cazul meu nu este vorba de sotul meu (care bea normal...un pahar), ci de tatal meu. nu-mi vine sa cred ca este acelasi om de acum 10 ani!!! s-a transformat destul de mult, chiar daca nu este violent fizic, devine violent verbal, nepasator si uneori malitios.
acum 4 ani a avut un accident de masina, fiind baut, care s-a soldat cu distrugerea partiala a masinii si cu multi bani dati ca spaga ca sa nu i se ridice carnetul. atunci a jurat ca nu mai bea.vise!!! nu bea chiar zilnic, dar o data la 3 zile "semneaza condica" la berarie, de unde nu vine beat, doar afumat, ceea ce o enerveaza terbil pe mama.si asa ies discutii si iar certuri si s-a dus linistea din sanul familiei.
eu luni ma mut la mine acasa, dar ma intreb cu groaza ce va face mama in continuare? cat de mult il intereseaza faptul ca in aprilie i se va naste nepoata? sau ca sunt oameni care sufera din cauza faptului ca el bea?
totusi este tatal meu si inca il mai iubesc.este omul pe care acum 10 ani il idolatrizam...sufar pt ca nu stiu de ce s-a apucat de baut si de ce contiunua cu stilul asta de viata.
va pup si cat mai putina suferinta.
ariel
ana maria spune:
Din cauza tatalui meu care trage la masea, a ramas si fara servici si fara bani sunt obsedata de alcool. Ar fi o poveste prea lunga dar concluzia este ca a pierdut tot ce avea, a distrus-o pe mama care sta in continuare cu el din inertie si care il intretine. Si tata vea niste prieteni de calitate proasta si mai ales isi facea prieteni dupa criteriul bauturii.
Cu alte cuvinte multa vreme, in adolescenta si in prima tinerete nu puteam sa am nici un prieten pentru ca in subconstient traia teama ca poate deveni alcoolic. Am avut noroc ca l-am intalnit pe sotul meu care imi este un adevarat prieten care nu bea si care a avut un tata alcoolic. Din pacate tatal lui nu mai este din cauza unei afectiuni provocate de alcool (ciroza hepatica).
Povestea nu este foarte trista pentru ca am invatat amandoi inca de foarte mici ce ce consecinte are alcoolul si am putea spune ca acum suntem chiar militanti antialcool.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!