Bebelusi martie aprilie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Alina, daca te uiti pe toate pozele, ai sa vezi ca alea cu suzetele tot de aici sunt...sunt 28 de poze intre care cea cu idei de suzete
Veve si Oana, v-am trimis niste mail-uri, sper sa va placa!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Si asta pentru gandurile bune
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Ma bucur ca ti-au placut!!!
La HBO e Ice Age!!
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Fetelor, ce veselie pe voi in weekend-ul asta! Tineti-o tot asa! Clau, bravo! Tu inveselesti atmosfera aici.
Veve, sa-ti traiasca baiatul frumos si sa creasca mare si voinic! Mami si tati sa fie mandri de el!
Apropo de sala, si eu ma duc la clase diferite ca, tot ca tine, ma plictisesc repede. Orele astea de spinning abia au inceput si, intr-adevar, pot fi plictisitoare daca instructorul nu e bun. Dar am gasit (dupa ce am fost la orele a vreo 5 dintre ei) o tipa exceptionala. La ea e sala plina de "sportivi" intotdeauna si nici nu stii cand trece ora. Si totul incepe de la muzica pe care o alege.
Dar stai sa vezi ce mai au astia la sala unde merg eu, pe langa orele cu bara de care zici tu: cardo funk, cardio salsa, hip-hop, jazz technique, bootcamp (la 5:00 dimineata!!!) si multe altele...si binenteles ca eu vreau sa le incerc pe toate. (Sunt nebuna? )
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Ela76 spune:
ANDI si LAUR
Sa cresteti mari si sanatosi!
Cica in weekend ar trebui sa am mai mult timp liber. Da' de unde! Azi am avut 3 ture de musafiri, incepand cu ora 12:30, pana la 19:30, continuu. Si trezirea s-a dat la 8 fara 10 dimineata. Fiindca n-a mai putut dormi dupa-amiaza, la 8:10 a picat franta de oboseala.
Am fost la dr sa vedem ce ne da pt oxiurii astia de care nu am scapat de prima data. Ne-a prescris un medicament nou(nu-mi amintesc cum se numeste, in momentul acesta), dar pe al carui prospect scrie ca nu se recomanda sub 2 ani. Tare am mai stat in cumpana daca sa i-l dau sau nu. Pana la urma ne-am hotarat sa incercam, in speranta ca va termina cu mofturile astea la mancare. Si ca veni vorba de mancare, Miri, exact asa face si fii-mea cand e vorba de masa: danseaza, se catara, fuge cu premergatorul, se gaseste sa roada cate o jucarie, se apleaca sa vada ce e pe jos sau ce culoare au sosetele ei, eventual imi mai da si peste mana in care tin lingurita... Trebuie sa fii tare ca sa-i tii fata!
Daca ieri a facut greva foamei, azi cica a mancat. Sa va zic ce inseamna "mancat bine" la noi: un pahar si ceva de Cremoso, vreo 3 feliute de cascaval Hochland (apelam la el ca e singurul pe care nu-l refuza, ii place sa il manance din tipla), un pic de pastrav la cuptor (asa, vreo 2 cm), 2 lingurite de pilaf, un biscuite, cateva ligurite de zeama de ciorbita; in plus ~500 ml lapte (dim+seara) = astea toate in 24 de ore.
Lavi - nici nu mai stiu daca ti-am urat "bine ai revenit!", abia astept sa vad poze cu printesa. Ai dreptate, timpul trece prea repede, mi se pare ca a trecut un secol de cand era ea bebelus si statea numai pe spate. Acum deja e domnisoara, incearca sa mearga singura tot mai mult, daca vrem sa o tinem ne lasa sa ii luam doar o mana, canta intr-un stil propriu, danseaza in acelasi stil...)
Clau - cand sa intru si eu pe YM, am vazut ca ai fugit... Ce fac tatal tau, ce face Raul?
Mariana - succes cu apartamentul! Si nu te mai supara, ca te simte bebe.
Si voua, Laura, succes cu ap. de 4 camere, cand va veti hotari.
Simo - nu am apucat sa-ti spun ca ti-am admirat balaiorii in poze, sunt tare dulci, ce frumos ca vor creste impreuna, se vor juca impreuna, vor merge la scoala impreuna... Eu mi-as fi dorit sa am un frate geaman. M-au distrat pozele in care stateau in cosul acela de plastic, dar si cele cu dintii.
Nedda - si papusica ta e o scumpete, tare a mai crescut. Si mie imi place mult cea cand apare de dupa tocul usii. E toata un zambet.
Laura - o sa ma straduiesc saptamana viitoare sa imi beau cafeaua cu tine!
Alona - stau prost la capitolul idei de cadouri. Cred ca nu trebuie sa cauti neaparat ceva care nu se gaseste aici. De exemplu, eu am primit cosmeticale care mi-au placut (cred ca erau de la Freeman?). Am si tricouri simpatice - cand le imbrac imi amintesc de cei care mi le-au daruit. Mie imi plac si canile sau cestile inscriptionate - cred ca mi-am adus cate una din fiecare tara in care am fost, le folosesc cu placere. Daca imi vine vreo idee desteapta, o sa ti-o comunic. Felicitari pentru pasii facuti de Thea! E fetita mare deja.
Elena - sper ca nu ai avut o zi prea grea azi. Ce mai face Amelie? Mai povesteste-ne.
Micky - si noua ne-a luat mult sange cand am fost in spital, din vena, ca la oamenii mari, nu mai stiu exact (ca nu mai vedeam nimic in fata ochilor decat fatza disperata a fetitei mele). Dar mi se pare chiar ca au fost vreo 4 eprubete (mai mititele) - i-au ciuruit venele, saracuta. Sa ne tii la curent cu rezultatele.
Mai voiam eu sa zic ceva, dar nu-mi amintesc acum si deja m-am intins ca o zi de post... Duminica frumoasa tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Asa deci, io-s mascariciu'?? Asa-s io tot timpu cu zambetu pe buze (in zilele mele bune, binenteles ) si vorbesc mult mult de tot
Ela, ce zi superba ai avut OOfff cand ma gandesc ca la noi, aproape tot timpu e casa plina si vin si vin si nu mai pleaca, ma ia zbenga Uneori sunt obositori si musafirii astia dar altadat a e chiar placut sa-ti fie casa plina
Mai dar Cristinuta noastra tine la silueta ei Pai Raul e un spart pe langa ea Acum seara, de ex., i-am facut 300ml de lapte cu cereale si binenteles ca faplea mea nu s-a saturat, a mai papat inca 50 ml
Dani, eu te invidiez de-a dreptu...si eu in fiecare luna zic ca merg la sala dar nu stiu ce naiba fac ca nu ajung in veci
Lenutttaaa, pe unde umbli?? Te-ai suparat ca nu ti-am dat cafea??
Mariana, succes in gasirea apartamentului cu 4 camere si sa-l gasiti la un pret cat mai bun!!! Sa nu uiti ca tt ce-i nou trebuie udat
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
eteeeeeeee,ce am ratat azi,dansu la bara ,cu veve si Claudica!
Claudel,lasa baiatu sa manince mai,sa creasca mare si voinic!!Amelie a inceput de vreo doua zile sa-mi faca urmatoarea figura cind ii bag lingurita cu mincare in guritza:scoate tot din gura,dupa care baga la loc ,cu propria minutza ,circa un sfert la loc!Sa va spun cum aratam amindoua dupa o masa?Zici ca au trecut turcii si tatarii la un loc!Mincare pe hainele ei,ale mele,in parul ei ,in al meu,mincare pe covor,pe scaunel,e ceva de grrrroaza!!
veve si alona,referitor la cadouri:si eu am avut problema asta ani in sir:sa aduc la toata lumea o mica atentie.Micile atentii ,adunate ,la tot familionu ,la prieteni,ma aducea la sapa de lemn,asa ca in ultima vreme m-am nesimtit si le spun:Da ceeeee,io nu sint un cadou suficient,ca si asa ma vedeti o data pe an!
Ela,nazdravana de Cristinica o sa se imprieteneasca repede cu Amelie ,ca vad ca au aceleasi apucaturi
Daniela ,succes cu antrenamentele ,uooof daca as avea si io timp!De slabit am slabit,dar am o piele atirnatoare in jurul taliei care ma enerveaza cumplit,cum naiba sa scap de ea?cre'ca abdomene la greu!
Miri ,sper ca o sa gasesti mai mult timp si pentru noi,sa ne mai povestesti de micutza Ana!
gata ,de maine am casa plina:ne vin niste prieteni din Germania,care au fost aici si cind s-a nascut Amelie,mai precis m-au dus chiar la spital cind am nascut!stiu ca i-au cumparat piticoatei o "masina " noua ,un carutz micutz ,d'ala cu care ma pot misca mai bine prin magazine.ne vin si rude de la Växjö,fratele lui Catalin cu copii,ooooff,iar chefuiala
oricum ,o sa-mi fac eu timp sa vin pe aici!
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Pai nu ti-am spus eu ca ma oftic?? Tu e chefuiesti fara mine?? Frumos iti sade! Pai te chefuiesti si pe noi nu ne chemi, de parca n-am fi venit! Las ca te prind io pe ulita mea
Si ca sa te iert treci la bara
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
As vrea io sa veniti ,muama ,ce cadou misto ar fi!
(dar poti sa o iei la pachet si pe mama ta,sau pe a lu Clau,sau pe a mea,care e mai priceputa la strunit doi berbecuti,ca mamicile sa-si faca de cap??)
Elena si pisicutza Amelie