Bebelusi martie aprilie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Laur!

La multi ani Andi!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va fie viata luminoasa!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Multumim pentru felicitari!Nici n-am realizat ca-i 19 astazi!
Malina,au fost prea multe informatii odata pentru mine;imi pare rau ca le-am incurcat!Deci,multumesc!
Lavi,bine-ati revenit!Asteptam pozulici!
Laura si de la tine astept pozici!Naspa cu bateriile astea;te-ai gandit la un incarcator?
Danielo,da stiu ca ai ambitie.Mergeam si eu cu placere la sala,insa orele astea de care zici tu ma lasa receeeee.Eu ma plictisesc repede,de-aia mergeam la clase cat mai diferite.Preferatele erau pilates si-un fel de balet la bara combinat cu greutati;era super si faceam niste muschiuleeeeti...Dragalasa foc printesica mica!
Andreiutu,La multi ani,pui mic!Sa cresti mare,sanatos si fericit!O pentru mami!
Ma'c sa hranesc crokodilutu!Pup si we placut!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Veve

un fel de balet la bara

Irina,veve & croko
pozici

La bara?? Si mie imi place la bara o demosntratie?? Ce zici ma stiu??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

LA MULT ANI !!!

LAUR ANDREI -Vv azi maine avem un an? iti vine sa crezi?? Sa-ti traiasca si sa te fericeasca atat el cat si fetitza.

Andrei Alexandru

LA MULTI NI !!
Na ca am mai tras o tura cu ochiul ca tot imi doarme fata si musafiri sunt prin targul de masini (unul din motivele pt care au venit "italienii" la noi)

Miri stai linistita ca si Hanna e lafel de zblobie si energica. Ce-i drept inca nu am ajuns la "fuga cu lingurita" insa nu mai e mult.Am observat si eu ca in scaun sta taaaaaaaaaare putin si...la fel nu prea papa, insa nu prea vreau sa o scot pt ca.....acolo trebuie papalit. Daca reusesc sa-i dau tot cate putin, tot e bine ca-i dau mai des si...stam in scaun. Cat o sa-mi mai mearga nu stiu. Oricum insist. Pusi la Ana zglobiutza.

Clau cum sa te excluda mai fetele astea?! Pai se poate?? Vaaaaaaaaaaaaaiii las ca viu si eu sa te ajut la....daca nu faci fata, deh!ce-i drept sunt cateva. (mamaaaaaaaa ce as veni si eu la capitala)

va las ca tre sa pun masa

ciao

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

SSSiii sa nu spuneti la nimeni, am furat un link de la scandinavi, initial postat de Adela99, e super link-ul, n-am rezistat sa nu vi-l arat si voua

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Shhhhh, Clau io l-am vazut deja! Sic- sic!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Claudelu
La bara?? Si mie imi place la bara o demosntratie?? Ce zici ma stiu??

La bara orizontala draga!La aia verticala nu lucrez decat acasa si pe sestache,ca de ma vede cineva ma baga la zoo!
Kata,vreau si eu pe mail...nu stiu ce,da' vreau!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laur La Multi Ani
Anderi La Multi Ani
Stephanie La Multi Ani
Claudico esti o dulce suntBESTIALE pozele m-ai scos din starea aia de doi bani in care eram.
Lavi bine te-ai reintors pupici!
Mai de ieri ma capiaza Alexandra se vede un dinte si e maraiala cat casa ,are nervi tipa nu mai pot!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, soare mic da ce-i si tu tine?? Te-ai molipsit de la mine?? OOfff, hai ca ma bucur ca te-am mai inveselit!!

Veve, pai nici io nu prestez decat acasa ca altundeva nu-mi permit Hai ca iti trimit io mailu!!!

Alina, io am vazut mesaju imediat ce l-a postat, doar ca n-am avut timp sa-l pun si aci

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau, da pe ala cu suzetele de ce nu l-ai pus ca sint mortale!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput