Jocul cu filmele (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:
Originally posted by iileana

mi-am zis ca intr-o asemenia selectie nu-i posibil sa lipseasca Pulp Fiction, Suspecti de serviciu...Si m-am apucat sa caut imaginea care sa se potriveasc (evident, nu le-am gasit....)

Suspecti de serviciu este, mai cauta-l . Dar titlul este fara "the".

Io m-am dat batuta si-am cerut solutia (multumesc mult, Pumpkin!) ca ma dau astia afara de la servici, pina la urma. Si... ...alta nu! Sint si alea doua, cum naiba de nu m-am prins, iar 61 m-a umplut de nervi, ca-l incercasem, da' scris cum trebuie, nu asa... ...iar la 1 banuisem dar nu-l incercasem, ca mi s-au parut puloverele mai recente...si tot asa!
Va urez succes incontinuare, eu m-am retras cu 24/63...

P.S. Si 19 il recunoscusem, dupa carte, ca filmul nu l-am vazut, dar puneam un "'s" in plus...Ufff...Groaznic...
P.P.S. Si ce spuneai, Buli, ca ai mai gasit unul? Il incercam saptamina viitoare si pe ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ei da, este si pulp fiction. l-am gasit dar ceva mai greu, gandindu-ma la o conversatie care nu are legatura cu poza...

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am gasit pulp fiction luand la rand toate pozele pe care nu le ghicisem ceea ce nu e prea corect . Pe 37 l-ati ghicit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ce am ghicit singura:
1, 4, 6, 9, 12, 13, 15, 22, 29, 36, 37, 45, 46, 49, 54, 63

ce ar fi trebuit sa mai ghicesc pentru ca le-am vazut:
8, 11, 16, 18, 20, 21, 24, 26, 30, 33, 34, 39, 41, 47, 52, 55, 56, 60 (rusine!) 61

in rest, de unde nu e, nici Dzeu nu cere...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Da?
Io ghicisem (tot singura) 4, 6, 8, 9, 12, 13, 15, 17, 22, 26, 27, 33, 34, 40, 42, 45, 48, 49, 54, 56, 63. (la cele bold m-am bucurat cel mai tare) Si-as fi ghicit si 19, 20, 29, 47, 61, daca autorii testului ar fi auzit de IMDb ()

Mergi la inceput

eu cu sotioru avem 55 .

gandacelu, da si mie un hint pentru 46, pliiiiiiiz.

ce nu stiu eu: 7, 30, 35, 39, 44, 46, 51, 55. cine a mai ghicit din astea, sunt filme usoare??? pe mine ma obsedeaza 30, 39 si 55. sigur le-am vazut da'.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

fetelor, ma uit pagina cu pagina, am ajuns la pag 7 si tot n-am priceput ce e cu numerele astea ...vreau si eu ca vad ca suntetzi in priza .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

eu m-am bucurat de: 23, 41, 62.

eu ma dau batuta ca daca nu am stiut pana acum n-o sa stiu nici de acum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ticka

fetelor, ma uit pagina cu pagina, am ajuns la pag 7 si tot n-am priceput ce e cu numerele astea ...vreau si eu ca vad ca suntetzi in priza .

Hombre que trabaja pierde tiempo precioso!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

ticka,
buli are un test. ii dai adresa de mail si ti-l trimite.

Mergi la inceput

ce mai zic fetele la test?
haideti ca ne prinde lilanda din urma. numa sa nu puneti solutia la vedere maine.
io n-am mai ghicit nimic asa ca ma opresc la 55/63.

Mergi la inceput