Jocul cu filmele (28)
Raspunsuri - Pagina 19
pumpkin spune:
Foarte buna ideea cu italiana, acum le-am validat pe toate ! Iar 24 l-am validat in engleza, asa ca au ramas doar 6 validate in italiana.
pumpkin
iileana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
fetele, care nu se valideaza trebe in italiana.Dati gugal:))
portocala s-a validat:)
Sabina, la mine nu "intra" nici arancia meccanica...
iileana spune:
Mara, m-ai lasat fara cuvinte! Bravo, mey,
Io am 21 (+ portocala aia care nu-mi intra nicicum) iar azi ma gindeam sa ma mai ocup putin si de servici .
Pot zice ca m-am bucurat sa gasesc pe lista filme ca 34 si 56, pe care le consider f.f.f. frumoase si f.f.f. nedreptatite. Iar la un moment dat am luat-o invers: mi-am zis ca intr-o asemenia selectie nu-i posibil sa lipseasca Pulp Fiction, Suspecti de serviciu...Si m-am apucat sa caut imaginea care sa se potriveasc (evident, nu le-am gasit....)
De abia astept ziua de miine....
gandacelu spune:
gata le avem pe toate!
sora sabinei, deh!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Sabina spune:
Sa nu va inchipuiti ca le stia pe toate, stie sa umble cu excelu sorela:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
iileana spune:
Si 47 merge in italiana ca si asta m-a enervat ieri de moarte, juram c-am recunoscut pantalonii aia roz si tricouasul!!!!! Da' macar aici nici macar nu-mi placuse filmul, spre deosebire de "portocala..."...
bombi spune:
mai ghiciti filmul sau pun altul?
in caz ca mai sinteti interesate, il reamintesc ca s-a pierdut prin noianul de off-topic ...
Telepatia ca metoda de interogare.
Protagonista aude voci; e internata la spitalul de nebuni de unde o recupereaza un agent NSA si o invata sa-si controleze telepatia.
mate spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by mate
Da' l-am ghicit pe 3
Adica pulovarul alb? Bravo, Mate!
De fapt e caciula.Nu o sa uit filmul asta niciodata,nu am dormit noaptea dupa ce l-am vazut...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)